Reclamă

Jupiter retrograd 2021: care sunt cele mai afectate zodii

Jupiter este cea mai mare planetă din Sistemul Solar. În fiecare an aceasta se află timp de câteva luni în mișcare inversă. Jupiter retrograd 2021 se va afla în toată această perioadă în transit din zodia Peștilor în zodia Vărsătorilor. Acest lucru va influența complet modul de a lua decizii importante.

Publicat: 24 iunie 2021, 7:07

Jupiter, cea de-a cincea planetă de la Soare, este guvernanta scopurilor și obiectivelor noastre. Este planeta care ne ajută să ne aducem la realitate orice vis și dorință. Jupiter ne oferă abundență și ne face să fim expansivi și foarte expresivi în comunicarea pe care o realizăm cu ceilalți. La fel cum Jupiter își va schimba sensul de mers în această perioadă, este momentul perfect pentru orice zodie să facă un pas înainte și să aducă o schimbare în bine în viața lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jupiter retrograd 2021

Jupiter este considerată a fi călăuzitoarea tuturor celorlalte planete din Sistemul nostru Solar. Ea deține o forță extraordinară și are o importanță aparte în astrologia indiană. De altfel, Jupiter este considerată a fi un factor decisiv în ceea ce privește orientarea în carieră.

Această planeta are o semnificație deosebită când vine vorba de casa carierei, a norocului, a abundenței și a căsniciei. De regulă, Jupiter joacă un rol foarte important în viața oricărui nativ din zodia.

Mai mult, Jupiter retrograd 2021 va afecta deopotrivă toți nativii din zodiac. A cincea planetă de la Soare guvernează zodia Săgetătorilor și a Peștilor și va avea cea mai mare influență asupra acestor nativi în lunile care urmează.

Jupiter și-a început călătoria în sens invers pe cer încă din data de 20 iunie. La acest moment planeta se află în zodia Peștilor și își va continua drumul până va ajunge în zodia Vărsătorilor pe 14 septembrie 2021. Efectul acestei călătorii se va resimți asupra tuturor zodiilor într-un mod spontan și neprevăzut, iar fiecare nativ va fi afectat într-o anumită măsură.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii fac parte din categoria zodiilor de foc care au foarte mult noroc în dragoste și carieră, însă acest lucru se datorează și perseverenței lor. Jupiter retrograd 2021 va fi de bun augur pentru acești nativi.

Pe de-o parte li se vor deschide câteva oportunități și vor avea parte de câștiguri financiar însemnate pe parcursul următoarelor luni. Femeile Berbec au șansa să atingă în cele din urmă echilibrul și stabilitatea financiară pe care și-au dorit-o. Pe plan personal, lucrurile stau la fel de bine. Ai șanse foarte mari să câștigi o dispută mai veche cu cineva din trecut și să dați uitării neînțelegerile.

Reclamă

Pe plan educațional, mișcarea inversă a planetei Jupiter te va influența în continuare în bine. Este posibil să investești o sumă de bani în câteva cursuri care să te ajute să evoluezi în cariera pe care ți-o dorești. Totuși, ai grijă să fii atentă la starea ta de sănătate. Este posibil ca în această perioadă să te surpasoliciți, iar acest lucru nu va avea un impact pozitiv asupra sănătății tale pe termen lung.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Jupiter retrograd aduce vești bune și pentru nativii din zodia Taurilor. Acești nativi au șanse foarte mari să redescopere bucuria lucrurilor mărunte și să-și traseze noi direcții în viață. De asemenea, este un moment oportun pentru tine să începi un proiect care se va solda cu multe câștiguri financiare pe termen lung.

Femeile Taur se descurcă extraordinar când vine vorba de gestionarea finanțelor. Au calități de lider pe care le pot exploata la maxim în următoarele luni. Dacă plănuiești să investești în imobiliare sau ai învedere să-ți schimbi locuința, ar putea fi cea mai bună perioadă pentru tine.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nici Gemenii nu stau mai prejos în această perioadă. Atenția lor va fi voncentrată în deosebi pe spiritualitate și conectarea cu mediul înconjurător. În lunile următoare vei avea șansa să călătorești și să explorezi locuri noi. Acest lucru îți va încărca bateriile și te va ajuta în perioada ce urmează.

Pe plan financiar, te poți aștepta la câteva cîștiguri semnificative, fie că e vorba de un proiect nou sau de o mărire de salariu, banii par să fie atrași de tine. Planeta Jupiter influențează de regulă casa cunoașterii, prin urmare, este un moment oportun să-ți dezvolți câteva pasiuni mai vechi și să îmbrățișezi cu încredere necunoscutul.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Femeile Rac vor fi destul de afectate de Jupiter retrograd 2021. Ele vor avea senzația că primesc semnale amestecate din partea celor apropiați. Cel mai bine este să te ferești din a lua decizii importante în aceste luni. Sunt momente în care trebuie să fii răbdătoare și să amâni schimbările radicale.

Tot în această perioadă, există șanse destul de mari să observi o creștere semnificativă a cheltuielilor. Încearcă să arunci o privire asupra lucrurilor pe care îți cheltuiești banii și ia în calcul un buget mai restrâns în perioada următoare. Evită pe cât de mul poți să faci investiții de orice fel, nu este o perioadă benefică pentru tine.

În schimb concentrează-te pe aspectele pozitive ale mișcării inverse a planetei Jupiter. Ai șanse foarte mari să intri în contact cu câteva persoane care ți-ar putea schimba viața într-un mod cu totul deosebit.

Leu: 23 iulie – 22 august

Dacă aveai planurile unui proiect amânate, atunci în perioada aceasta este cel mai bine să te reapuci de treabă. Casa carierei îți este influențată în mod pozitiv și ai șansa să te remarci în fața celorlalți. Controlul se află în mâinile tale și știi că ce e făcut de tine, e făcut întotdeauna exact așa cum trebuie.

Te poți aștepta, de asemenea, la o periaodă a tensiunilor în viața de cuplu. Încearcă să eviți certurile inutile și să te concentrezi pe dezvoltarea personală. Ia-ți viața în mâini și nu lăsa nimic să te oprească. Intuiția ta are prioritate în cele lunile care urmează.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Femeile din zodia Fecioarei se vor bucura de câteva momente de liniște în această perioadă. De altfel, dacă te afli în căutarea unui nou loc de muncă, ai toate șansele să-ți găsești unul exact pe gusturile tale. Vei avea șasnsa să te faci remarcată și să pui în aplicare tot ceea ce ai învățat de-a lungul timpului.

Totuși, fii atentă la dietă și la felul în care îți gestionezi mesele zilnice. S-ar putea să experimentezi câteva prbleme de sănătate dacă nu reușești șă-ți creezi un program de la care să nu te mai abați. Astrele vor fi aproape de tine, însă, schimbarea trebuie să vină din interiorul tău.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Jupiter retrograd 2021 va avea un efect spectaculos asupra nativiilor din zodia Balanței.Pentru cei care se pregătesc să atingă un nou nivel educațional, este o perioadă extraordinară și foarte benefică pentru a obține cele mai bune rezultate.

Femeile singure, vor avea ocazia să-și întâlnească partenerul ideal în aceste luni, iar cele aflate deja într-o relație ar putea să primească o surpriză foarte plăcută din partea partenerului de cuplu. Primele săptămâni din mișcarea inversă a planetei Jupiter te vor influența în bine.

Vei avea parte de multe momente de tandrețe și iubire și vei simți că nimic nu poate sta în calea fericirii tale. Femeile deja căsătorite din zodia Balanței, ar putea chiar să se pregătească de venirea pe lume a unui bebeluș, este o perioadă prosperă și plină de începuturi noi pentru femeile din zodia Balanței.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt puși pe cheltuieli în această perioadă, însă au nevoie să fie mai calculați în deciziile pe care le iau. Jupiter retrograd va avea un impact negatic asupra casei economiilor.

Orice plan ai avea de a achiziționa un obiect de o valoare financiară semnificativă, încearcă să-l amâni pentru următoarele luni. Nu este o perioadă bună pentru investiții. Totuși, este un moment oportun pentru a-ți crește cercul de prieteni.

Mișcarea inversă a planetei Jupiter te va face să fii mai sociabilă decât în mod obișnuit. Ai putea lega prietenii de lungă durată care să te ajute pe viitor în orice situație nerepvăzută va apărea.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Mișcarea inversă a planetei Jupiter este de bun augur pentru nativii din zodia Săgetătorilor. Sunt plini de încredere și hotărâți să demonstreze celor din jur de ceea ce sunt capabili.

De altfel, viața lor agitată din ultima vreme, va începe în cele din urmă să se așeze exact așa cum își doresc. Sunt șanse destul de mari ca în următoarele luni să pornești un proiect nou care să-ți aducă câteva venituri financiare în plus. Stabilitatea și echilibrul sunt lucrurile de care vei avea cea mai mare nevoie.

Pentru că Jupiter este planeta ta guvernantă, s-ar putea să-i resimți efectele mișcării inverse, într-un mod mai profund decât ceilalți nativi. Rămâi încrezătoare în tine și în determinarea ta de a-ți aduce visurile la realitate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii vor avea ocazia să descopere noi surse de venit. Fie că este vorba de o investiție sau de un proiect nou, aceștia au parte de câștiguri financiare substanțiale. De altfel, te simți mai bine ca niciodată în această perioadă și știi că munca depusă îți va aduce roadele pe care le meriți din plin.

Sunt șanse foarte mari să legi câteva parteneriate de lungă durată, atât în plan financiar, câț și în plan personal. Cariera ta pare că se află pe drumul cel bun, iar acest lucru ar trebui să te bucure și să-ți aducă liniștea de care ai nevoie. Totuși, fii atentă la felul în care te exprimi.

Jupiter retrograd 2021 are o influență semnificativă asupra casei comunicării. S-ar putea să experimentezi câteva neîntelegeri cu cei din jur, din cauza unei exprimări dificile. Lasă de-o parte orgoliul și încearcă să fii mai înțelegătoare cu cei din jurul tău.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Jupiter retrograd 2021 este de bun augur pentru nativii din zodia Vărsătorilor. Aceștia vor avea ocazia să înceapă proiecte noi și să-și pună în aplicare cele mai creative și originale idei. Este o perioadă prosperă și plină de câștiguri financiare semnificative. Pe plan emoțional, lucrurile stau la fel de frumos.

Ești înconjurată de cei dragi și apropiați ție și știi că aceasta este adevărata ta comoară. Tutuși, pentru femeile Vărsător care se pregătesc să facă pasul cel mare, Jupiter retrograd s-ar putea să le pună câteva obstacole în cale. Pot apărea neînțelegeri între parteneri sau chiar situații neprevăzute care să încurce puțin ziua cea mare.

Totuși, este o perioadă scurtă, iar lucrurile se vor așeza în final exact așa cum trebuie pentru femeile din zodia Vărsător care știu să-și păstreze calmul și să privească cu optimism asupra viitorului.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În aceste luni în care Jupiter se află în mișcare inversă vei observa câteva schimbări de atitudine cu privire la lucrurile din jur. Ești mai agitată și nerăbdătoare, iar acest lucru te poate încurca.

De altfel, s-ar putea să observi că rătăcești lucrurile cu ușurință. Neatenția este de vină și în acest caz. Cel mai bine este să te concentrezi pe activități care nu sunt foarte solicitante. Cât Jupiter este retrograd, încearcă să te axezi pe bucuria venită din momentele simple.

Profită de aceste luni și acordă mai multă importanță pasiunilor tale și lucrurilor care te fac cu adevărat fericită. Stresul trebuie evitat pe cât de mult posibil, iar pentru acest lucru vei avea nevoie de câteva excursii și sesiuni de relaxare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×