Reclamă

Horoscopul zilei de 1 iulie 2023. Gemenii trebuie să fie prudenți la partea financiară. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 1 iulie 2023 spun că Gemenii trebuie să fie prudenți la partea financiară și să aibă grijă cu deciziile pe care le iau. Chiar dacă nativii acestei zodii sunt implicați emoțional într-o relație, banii s-ar putea să aducă probleme în rezolvarea micilor plăceri.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 iunie 2023, 1:00

Racii vor fi puși într-o situație destul de dificilă în perioada care urmează. Chiar dacă la exterior nativii acestei zodii pot părea duri, pe interior sunt oameni sensibili care încearcă să evite cu orice preț fiecare conflict, mai ales pe cele care pornesc de la bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 1 iulie 2023

Horoscopul zilei de 1 iulie 2023 spune că nativii zodiacului sunt dispuși să treacă mai ușor peste conflictele de orice natură. Astrele îi sfătuiesc să se bazeze mai mult pe instinct și să nu ia decizii pripite doar pentru a scăpa dintr-o situație care nu le aduce confort.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astăzi poate părea că trăiești totul la intensitate maximă. Se întâmplă câteva lucruri, așa că fii atentă. În primul rând, Soarele și Mercur sunt în sectorul de domiciliu, așa că vei discuta cu experți și, eventual, vei semna contracte legate de locul de reședință în această lună și în iulie. Dar citește cu atenție literele mici pentru că este posibil să pierzi ceva. Treci peste toate detaliile cu mare grijă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Este o zi plină. Ai întâlniri de afaceri, apeluri telefonice și clienți care au nevoie de tine, așa că fii vigilentă. Luna în Scorpion te va face să te gândești la o relație intimă. Dar se întâmplă prea multe în viața ta profesională datorită lui Jupiter și Uranus din zodia ta.

Dragostea trebuie să treacă în spatele slujbei tale deocamdată. Ceva bun vine în calea ta și vei putea simți asta.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ești o optimistă eternă. Astăzi, însă, vei dori să fii prudentă, mai ales în relațiile financiare și contractuale. Luna este astăzi în Scorpion, așa că din punct de vedere emoțional, îți dorești să-ți îmbunătățești viața în general, dar fii atentă pentru că rezolvarea cu bani ai unei probleme ar putea rezolva situația, dar ar putea și înrăutăți situațiile dacă o faci cu nepăsare, spune YourTango.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești dură pe dinafară și sensibilă pe dinăuntru, iar un lucru care te poate pune în carapace sunt conversațiile grele despre bani cu cineva pe care-l iubești. Cu Luna în sectorul tău de dragoste, ești deschisă să petreci timp cu cineva care înseamnă mult pentru tine, dar dacă banii sunt puțini, a avea o întâlnire la un local scump poate transforma totul într-o mare problemă.

Leu: 23 iulie – 22 august

E perfect în regulă să nu fii de acord cu ceea ce se întâmplă. Astăzi s-ar putea să te trezești cu un șef sau cu un părinte care îți va cere socoteală. Cu Soarele și Mercur în sectorul inamicului tău, este ușor să declanșezi sentimente negative despre trecut dacă momentul prezent oglindește amintiri dureroase pe care nu le-ai vindecat încă. Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2023 aduce și el vești noi pentru cei mai mulți nativi. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Poate că nu doriți să auzi nicio explicație de la un fost partener, dar uneori oamenii vor căuta explicații pentru a putea merge mai departe. Luna Scorpion de astăzi se conectează cu Venus, planeta iubirii, iar acest lucru poate trimite un val de energie către o flacără veche care nu a trecut prea bine peste relația voastră.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Finanțele sunt pe calea cea bună pentru tine în acest moment, iar cu Luna în Scorpion, te uiți la oportunități cu focalizarea fasciculului laser. S-ar putea să simți că multe dintre eforturile tale nu sunt răsplătite la adevărata lor valoare, dar nu renunța la speranță. Luna din sectorul proprietății personale vorbește cu Jupiter și Uranus, ceea ce ar putea duce la o descoperire bruscă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna de azi în zodia ta pune accent pe dezvoltarea personală și munca interioară. Cu toate acestea, unele forțe externe indică faptul că și sectorul carierei arată destul de bine. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, Luna de azi discută cu miraculosul Uranus și norocosul Jupiter și ar putea aduce un rezultat favorabil pentru tine, spune Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dacă ai simțit un pic de teamă în ultima vreme, astăzi, norii se despart și stelele se aliniază. Luna din sectorul tău de sfârșituri închide ușa unui capitol întunecat din viața ta.

Săptămâna a fost plină de provocări și, deși astăzi poate implica o energie intensă, datorită Lunii vizavi de Jupiter, planeta ta conducătoare, ai învățat să faci limonadă din lămâile vieții. Astăzi vezi lumina de la capătul tunelului, împingându-te să te îndrepți într-o nouă direcție.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este bine să ai încredere în oameni, dar trigonul lunar de astăzi, Neptun, te poate face să te simți într-un anumit fel care este la limita a ceea ce tu poți accepta. S-ar putea să simți că cineva nu îți spune totul și asta te deranjează foarte tare. Nu uita să-ți asculți instinctul și să te bazezi mereu pe sentimentele tale.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Când viața de familie și cariera par în contradicție, se poate simți că ești atrasă în două direcții diferite. Astăzi vei dori să te concentrezi asupra modului de a readuce viața în ordine, iar asta poate însemna să pui o limită a plăcerii oamenilor din jur.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Astăzi există o multă energie spirituală în aer și o simți adânc în inima ta. Este una dintre acele zile în care cuvintele curg natural pentru tine. Poți scrie poezie, cânta sau scrie mesaje celor dragi.

Dacă ai nevoie să finalizezi un proiect important pentru muncă sau să pui la punct o prezentare, ziua de astăzi este perfectă pentru a te așeza la birou cu o ceașcă uriașă de cafea și să te concentrezi pe munca pe care o ai în față. Astăzi vei dori să limitezi distragerile, astfel încât să poți profita de creativitatea interioară pentru o zi cu adevărat productivă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×