Reclamă

Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Taurii trebuie să fie sinceri. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 1 martie 2021 aduce compasiunea pe primul plan pentru toate zodiile. Acceptarea de sine este cuvântul magic al primei zile de primăvară. Azi este despre încrederea de sine și despre ce poți face pentru a-ți atinge scopul.

Publicat: 28 februarie 2021, 8:00 / Actualizat: 26 martie 2021, 15:05

Leii trec printr-o serie de schimbări de personalitate, iar Balanțele au nevoie de liniște interioară în această zi. Astrele prevăd o zi cu multe reușite pentru toate semnele zodiacale. Singurul lucru de care trebuie să ții cont este să ai încredere în propriile forțe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 1 martie 2021

Ziua de 1 martie 2021 aduce multă emoție în sfera amoroasă. Nativii Taur trebuie să știe că cei din jur nu sunt acolo doar pentru a le face pe plac, iar Gemenii au nevoie de un moment de relaxare ca să se elibereze de tensiunea acumulată în trecut. Doar așa pot trece la o nouă etapă din viața lor, scrie Vogue.in.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Te-ai hotărât să ai mai multă grijă la alimentație. Acest lucru te împiedică să te mai vezi cu persoanele apropiate, de teama să nu te abați de la scopul pe care ți l-ai propus. Ai grijă ca această decizie să nu fie un impuls de moment. Dacă ai decis să te gândești de două ori înainte să-ți prepari masa, atunci ai grijă și la moderație. Aceasta pare să fie cea mai bună cale pentru a obține rezultatele dorite.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Chiar dacă ai persoane pe care le iubești enorm, e perfect normal să nu fii de acord cu toate alegerile pe care ei le fac. Deși adesea ești tentată să joci după regulile celor din jur și să ascunzi adevărul de teamă să nu fii respinsă, ai grijă la alegerile pe care le faci. Nu încerca să te schimbi. În curând te vei muta în casă nouă și ai nevoie de stabilitate pentru a simți exact ceea ce inima ta își dorește. E timpul să fii sinceră cu tine, doar așa vei reuși să te descoperi cu adevărat.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

A venit timpul să lași grijile deoparte atunci când ajungi acasă. Ziua de 1 martie e despre dorințe și lucrurile care îți hrănesc cu adevărat sufletul. Ai mai multă grijă de tine. Poți începe cu o baie sau o sesiune de aromaterapie, ori o plimbare în parc la ceas de seară. Ai nevoie de timp ca să-ți restabilești ordinea interioară.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nu mai încerca să alergi după toate lucrurile pe care nu ai avut șansa să le termini la momentul potrivit. Încetează să mai crezi că acele lucruri te-ar putea face fericită. Bucură-te de prezent. Nu lăsa frica și teama să te saboteze. Horoscopul zilei de 1 martie 2021 spune că magia se află în prezent și trebuie trăită la intensitate maximă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Dacă ai impresia că treci printr-o perioadă de transformare, profită de acest lucru și pregătește-te pentru evenimentele următoare, care pot avea un impact major în viața ta. Ai nevoie să termini anumite proiecte pentru a începe altele care să te bucure cu adevărat. Consideră că acest proces te va ajuta să te liniștești în mod natural.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Oamenii din jur nu sunt obligați să îți facă mereu pe plac și nici să-și trăiască viața după regulile pe care tu le impui. Învață să-ți setezi așteptările. De cele mai multe ori mintea este cea care îți poate juca feste, dar a venit timpul să nu mai lași teama să pună stăpânire pe tine. Ai încredere în ceea ce este al tău și doar așa vei găsi calea cea bună. Horoscopul zilei de 1 martie 2021 spune că cel mai bine e să nu te dai niciodată bătută.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ziua de 1 martie este momentul perfect să te deschizi în fața noilor experiențe. Dacă ai ocazia să pleci în vacanță, profită de această oportunitate și bucură-te la maximum de experiență. Îi poți întreba chiar și pe prieteni dacă își doresc să te însoțească, dar nu-i lăsa să te abată de la traseul pe care ți l-ai propus.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Începe chiar din acest moment să te gândești la ceea ce îți dorești cu adevărat. O nouă fază a vieții tale e pe cale să înceapă și trebuie să te desparți de neîncrederea care a planat asupra ta în trecut. Acționează în conformitate cu scopul pe care ți l-ai setat și nu uita că doar la tine este cheia rezolvării unor lucruri care par fără cale de ieșire. Folosește-te de realitate pentru a-ți îndeplini dorințele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Trebuie să începi să fii mai blând cu tine și să uiți de momentele în care deciziile pe care le-ai luat nu au fost tocmai inspirate. Corectează defectele, dar încearcă să ajungi în acel punct de acceptare de care ai nevoie pentru a începe o nouă etapă în viața ta. Renunță la autocritică și fii mai permisivă cu alegerile pe care le faci.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Diplomația este cuvântul cheie pentru tine. Ai încredere că ai înțelepciunea necesară pentru a trece cu brio prin orice fel de situație. Există și posibilitatea să te transformi într-un mediator sau un înțelept al grupului de prieteni, dar nici acest rol nu trebuie să te facă să te îndepărtezi de la scopul tău. Folosește-te mereu de bunăvoință și de tact pentru a te face remarcată.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Profită de vremea frumoasă de afară pentru a te relaxa în natură. Acest lucru te poate ajuta enorm să te regăsești. Nu strică să apelezi nici la practicarea unei rutine într-una dintre zilele de weekend. Încearcă să găsești o persoană care să te asculte, doar așa te poți elibera de stresul acumulat. Ca să dai randament în proiectele viitoare ai nevoie să fii liniștită în interior și să te simți bine în propriul corp.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai nevoie de o activitate care să ducă la eliberarea de endorfine. Doar așa poți scăpa de durerea sau stresul pe care le-ai acumulat. În săptămâna care tocmai a trecut ai strâns multe energii negative. Scapă de ele cât mai repede. Nu strică să mergi în parc la alergat. Sportul, aerul curat și soarele te pot ajuta să-ți cureți sufletul și trupul de elementele care nu-ți fac bine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×