Reclamă

Horoscopul zilei de 28 februarie 2021. Peștii trebuie să se preocupe de propria persoană. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 28 februarie 2021 este despre proiectele personale, bunăstare și echilibru.

Publicat: 27 februarie 2021, 8:05 / Actualizat: 27 februarie 2021, 12:40

În ziua de 28 februarie, nativii trebuie să își îndrepte atenția către propria persoană. Proiectele personale, ascultarea vocii interioare și menținerea echilibrului mental și fizic trebuie să fie principalele preocupări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 28 februarie 2021

Racii trebuie să iasă din zona de confort și să profite de toate oportunitățile care le apar în cale. Săgetătorii au învățat niște lecții importante și sunt pregătiți să întâmpine viitorul cu înțelepciune.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Mergi pe calea corectă și te simți puternică în locul tău actual, chiar dacă frica se poate declanșa din când în când doar pentru a-ți reaminti sentimentul de siguranță pe care ai ales să-l lași în urmă. Totuși, deții controlul asupra problemelor personale și ești satisfăcută de realizările tale.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Trebuie să trăiești momentul prezent și să fii spontană, dacă de asta ai nevoie pentru a te bucura din plin de viață. Nu te lăsa influențată de convingerile care contravin trăirilor tale interioare.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Cuvintele directe îți vor vindeca sufletul și te vor ajuta să îți revii din faza retrogradă a lui Mercur, potrivit Astrology. Unele alegeri au fost greu de imaginat, dar există un motiv pentru tot ceea ce s-a întâmplat și nu mai poți ignora faptul că piesele puzzle-ului au avut nevoie de suficient spațiu pentru a se încadra.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nu te mai simți obligată să respecți limitările care te țin departe de lucrurile de care vrei să te bucuri în viață, iar lipsa de satisfacție nu mai este o opțiune. Deși urmărești un anumit sentiment de siguranță, oportunitățile de dezvoltare vor apărea numai după ce începi să îți asculți instinctul.

Leu: 23 iulie – 22 august

Părerile celorlalți sunt doar preocuparea lor. Adevărata responsabilitate față de sine vine din acceptarea faptului că fiecare are dreptul la propria opinie și este limitat de aceasta. Nu te poți aștepta să fii plăcută și iubită de cei care nu sunt mulțumiți de propria lor viață sau de ei înșiși.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Întotdeauna pare a fi o idee bună să te detașezi de opiniile tale și să percepi toate nuanțele unei situații. Oricât de folositoare ar fi această abordare, trebuie să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat relevant pentru tine și să îți urmărești idealurile, se arată în horoscopul zilei de 28 februarie 2021.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Te apropii în mod evident de destinație, dar nu ești la fel de încrezătoare pe cât ai dori în aceste zile. Totuși, ai învățat niște lecții și acum, când ești conștientă de adevăratul tău potențial și de abilitățile tale, ar trebui să îți poți satisface mai ușor nevoile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Chiar dacă opțiunile tale sunt limitate, acest lucru nu le face atât de limitative pe cât ar putea părea dintr-o singură perspectivă. Poate că nu oportunitățile sunt problema, ci o viziune prea îngustă. Analizează contextul în care te afli și poate vei descoperi tot ceea ce are de oferit în acest moment.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Chiar dacă ai avea ocazia să schimbi totul în viața ta, nu ai ști de unde să începi fără experiențele pe care le-ai adunat în ultima vreme. Recunoaște valoarea lecțiilor învățate. Tot ceea ce ți s-a întâmplat te ajută în acest moment. Ești mai înțeleaptă acum datorită lor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nu dorești ca nimic să îți stea în cale, dar responsabilitățile trebuie să se afle pe lista priorităților. Nu neglija lucrurile importante din viața ta și nu le pune pe cele temporare înainte.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Sursa energiei tale nu se găsește în nicio relație, ci în interior. Continuă să te miști și, dacă ai nevoie de odihnă, găsește un echilibru între cele două. Activitatea mentală te poate obosi la fel de mult ca oricare alta, dar corpul nu va fi fericit dacă va deveni sclavul minții.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Iubirea pentru sine trebuie să fie principala ta preocupare acum. Dacă ați neglijat felul în care arătați sau te simți, îndreptă-ți atenția spre interior și, în loc să te compari cu oricine altcineva, fă ceva plăcut și sănătos, care îți va asigura echilibrul personal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×