Reclamă

Horoscopul zilei de 1 martie 2022. Gemenii se simt împliniți. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 1 martie 2022 spune că nativii din zodia Gemenilor au parte de un început de lună extraordinar. Aceștia se simt împliniți, apreciați și sunt gata să înceapă un nou capitol în viața lor. Zodiile se vor bucura de o zi deosebită și vor profita de atenția pe care o primesc.

Publicat: 28 februarie 2022, 12:00

Nativii din zodiac primesc multe complimente, dar și vești care le înseninează ziua. Cele mai multe zodii debordează de energie și sunt gata să se facă remarcate. Pe plan personal, se anunță câteva schimbări importante pentru zodiile de apă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 1 martie 2022

Horoscopu zilei de 1 martie 2022 aduce multe vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Aceștia se bucură de grija și protecția astrelor, dar și de atenția persoanelor din jurul lor. Nativii care își doresc să investească în viitorul lor, au parte de oportunități pe care nu ar trebui să le rateze. Se scriu noi capitole pentru cei mai mulți nativi, dornici să-și extindă orizontul. 

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 1 martie 2022 spune că nativii din zodia Berbecului au parte de un început de primăvară extraordinar. Începutul de lună vine cu multe oportunități profesionale pentru tine. Ai șansa să te faci remarcată și să-ți pui în valoare cunoștințele pe care le-ai acumulat în ultima perioadă, scrie Astrology.com. Fii atentă la semnele pe care le primești de la astre, s-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută spre seară.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii sunt plini de energie și se bucură de toată atenția pe care o primesc de la cei din jurul lor. Astăzi vei avea parte de multe momente plăcute la locul de muncă, dar și în familie. Un proiect mai vechi începe să-ți aducă rezultatele mult așteptate. Continuă să muncești și să fii perseverentă în ceea ce faci. Organizarea ta e ajută să rămâi motivată, iar pe termen lung vei avea doar de câștigat.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii din zodia Gemenilor se simt împliniți și fericiți. Pentru ei prima zi de primăvară aduce multe promisiuni, dar și multe planuri pe care abia așteaptă să le pună în aplicare. Astrele spun că astăzi s-ar putea să reiei legătura cu un fost partener. S-ar putea ca între voi doi să se scrie un nou capitol și să găsiți o cale pentru a o lua de la capăt.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 1 martie 2022 spune că Racii se vor bucura de o zi liniștită în compania persoanelor dragi. Astăzi vei putea să te distrezi împreună cu prietenii tăi și veți pune la cale o călătorie pentru săptămânile ce urmează. Ești gata să explorezi locuri noi și să-ți lărgești orizontul. Ai grijă la deciziile pe care le iei atunci când nu ești complet hotărâtă cu privire la ceea ce-ți dorești.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt zodii de foc care adoră să se afle în centrul atenției. Astăzi vei fi răsfățată cu o mulțime de cadouri, iar toată atenția se va îndrepta asupra ta. Ai parte de complimente din partea colegilor de la locul de muncă și ești pregătită să dovedești de ce ești capabilă. În viața ta va începe un nou capitol, trebuie să fii pregătită și să dai dovadă de voință și determinare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 1 martie 2022 spune că Fecioarele se vor confrunta cu probleme la locul de muncă. O chestiune de afaceri va necesita toată atenția ta. Astrele îți recomandă să rezolvi rapid această problemă pentru a te bucura de restul timpului alături de cei dragi. Agenda încărcată te poate face să-ți pierzi energia. Fii răbdătoare și organizează-te cu atenție. Astrele spun că vei găsi cheia pentru niște probleme mai vechi în discuțiile de care le vei purta astăzi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței au parte de un început de lună cu multe schimbări. Balanțele se vor preocupa astăzi de îngrijirea personală și or petrece mai mult timp singure. Te vei răsfăța așa cum ți-ai dorit dintotdeauna și vei investi sume de bani în experiențe care te vor face fericită pe termen lung. Ai mare grijă la proiectele în care alegi să te implici. S-ar putea ca agenda ta să fie mult mai aglomerată decât ai crezut.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii au de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar și în relația de cuplu. Fostul partener va încerca să te surprindă cu un mesaj special. Ai mare grijă la conversația pe care o vei purta cu el. Nu uita că există un motiv întemeiat pentru care ați ales să mergeți pe drumuri separate. În timp s-ar putea să observi o apropiere a acestuia față de tine. Încearcă să nu cedezi tentației și să fii precaută la cuvintele pe care vi le spuneți.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii se simt fericiți cu ceea ce au în prezent, dar sunt dornici să evolueze și să se dezvolte. Astrele spun că ar trebui să-ți investești timpul în proiecte care merită cu adevărat toată atenția ta. Nu te lăsa purtată de mirajul succesului de moment. Pe termen lung se va dovedi că acest lucru nu a fost deloc fezabil.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 1 martie 2022 spune că nativii din zodia Capricornului sunt nostalgici. O amintire te face să privești cu regret la o poveste de dragoste pe care ai trăit-o. Astrele te sfătuiesc să nu te lași influențată de aceste emoții și să încerci să mergi mai departe cu viața ta. Prima zi de primăvară îți aduce în cale multe oportunități de a cunoaște oameni noi. Poate ar fi momentul să începi un nou capitol în viața ta personală.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsătorului muncesc din greu pentru a ajunge acolo unde își doresc. Astăzi vei observa că eforturile tale încep să aibă roade. Astrele spun că s-ar putea să primești o veste bună de la locul de muncă. Pe plan personal, te așteaptă multe surprize plăcute în cea de-a doua parte a zilei. A sosit timpul să-ți pui în evidență inteligența și să ai o nouă abordare asupra situațiilor din viața ta.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 1 martie 2022 aduce multă bucurie în sufletul Peștilor. După ce ai trudit din greu, proiectul tău cel mai de preț îți oferă recompensa de care aveai nevoie. Eforturile tale nu au fost în zadar, iar acum te pregătești să deschizi un capitol nou în viața ta. Se anunță o zi extraordinară pe care o vei petrece alături de persoanele cu adevărat importante din viața ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×