Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022. Balanțele se simt marginalizate în relația de cuplu. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022 spune că astrele le vor aduce nativilor multe surprize neașteptate. Zodiile au șansa de a-și găsi vocea interioară și astfel își vor da seama ce își doresc cu adevărat de la viață. Cheia succesului pentru această perioadă este răbdarea. Nu renunța dacă lucrurile nu ies cum îți dorești.

Publicat: 16 februarie 2022, 8:54

Luna martie este plină de surprize neașteptate pentru anumiți nativi din zodiac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceștia au șansa să-și descopere vocea interioară, însă trebuie să fie atenți la cum transmit informația mai departe. Horoscopul lunii martie 2022 spune că cei mai mulți dintre nativi se pot bucura de momente speciale, alături de parteneri.

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022 aduce momente de neuitat în viața fiecărui nativ în parte. Persoanele singure vor avea șansa să își croiască un drum sigur către sufletul pereche dorit. Nativii care sunt deja într-o relație vor avea parte de certuri.

Luna martie vine cu multe surprize neașteptate pentru mai mulți nativi ai zodiacului.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022 spune că nativii din zodia Berbecului vor avea parte de multe certuri alături de partenerul de cuplu. Orice dorință ai, acesta își dorește exact contrariul, iar acest lucru te deranjează puțin. Nativii care sunt într-o relație vor trebui să ia o decizie importantă. Cu toate astea, dacă relația nu mai poate fi salvată, nu mai ai nicio scăpare. Ai grijă să analizezi bine întreaga situație. Nu te lăsa prea mult dusă de sentimente și încearcă să privești situația obiectiv.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Nativii din zodia Taurului ar trebui să se concentreze mai mult asupra relației cu sinele, asta pentru că horoscopul dragostei pentru luna martie2022 spune că aceștia vor fi confuzi în legătură cu sentimentele lor. Încearcă să te concentrezi pe lucrurile care îți aduc pace în suflet și lasă relațiile amoroase pentru alte perioade ale vieții. Dacă nu îți găsești un partener acum, nu înseamnă că lumea se destramă. Alege când simți că ești pregătită, doar ești o zodie de pământ ce nu lăsa presiunile din jur să conteze prea mult.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Începutul primăverii aduce multe piedici pentru Gemenii care sunt singuri. Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022 spune că vei continua în aceeași manieră ca în luna februarie, însă de această dată cu mult mai multă teamă în suflet. Cel mai corect față de tine este să-ți spui ce anume dorești cu adevărat de la partenerul tău. Relația va putea fi una trainică dacă începi cu dreptul încă din prima secundă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt pregătiți să se implice mai mult decât ar trebui în relația de cuplu. Cel de lângă tine se poate simți iritat, iar horoscopul dragostei pentru luna martie 2022 îți spune că ar fi bine să încerci să lași lucrurile să vină de la sine. Nu rămâne decât să te lași purtată de val, fără a grăbi lucrurile. Sinceritatea este punctul tău forte, încearcă să o folosești din plin. Discută cu iubitul și spune-i care sunt fricile tale, astfel le veți putea rezvola împreună. Momentele frumoase le puteți trăi împreună, asta dacă încerci să te nu mai ascunzi, scrie Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022 spune că Leii vor avea parte de o surpriză din partea partenerului de viață. Se pare că lucrurile stau mai bine decât ai crezut, iar surprizele continuă să apară. Gândește cu inima și lasă-te dusă de val, nu vei avea nimic de pierdut. Înainte de a cerceta terenul, întreabă-te dacă este necesar.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii din zodia Fecioarei vor trece printr-o perioadă plină de maturitate emoțională, așa cum spune horoscopul dragostei pentru luna martie 2022. Cei care sunt încă singuri, vor trebui să dea dovadă de răbdare, căci nu-și vor găsi prea curând sufletul pereche. Ai nevoie de forță pentru a trece peste toate testele pe care viața ți le așterne în cale. Dacă ești răbdătoare și înțelegătoare, până la urmă soarele va ieși și pe strada ta.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele care se află într-o relație serioasă ar putea să aibă parte de surpriza mult visată, spune Yourtango.com. Dragostea este tot ceea ce ți-ai dorit de la viață, doar ești o zodie de aer, iar acum ești mai mult decât bucuroasă că ai întâlnit-o în cel mai surprinzător mod. Toate aceste momente ți se par ireale, însă încearcă să vezi că totul este foarte real și nimic nu te va mai putea lua prin surprindere. Nativii singuri se vor simți excluși și nu își vor găsi locul, indiferent cât caută persoana ideală.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022 spune că nativii din Scorpion nu pot să renunțe așa ușor la relațiile toxice, însă dacă își doresc cu adevărat o schimbare, trebuie să mai lucreze un pic la comunicarea cu partenerul. Pe termen lung aceste lucruri pot aduce pagube mari în viața Scorpionilor și le pot cauza traume. Fii tu însăți și nu renunța la ceea ce îți dorești cu adevărat. Dacă ești singură, în luna martie este posibil să-ți găsești alesul, spune Purewow.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii vor petrece mai mult timp alături de familie, însă horoscopul dragostei spune că acești nativi trebuie să profite de singurătate pentru a se redescoperi pe sine. Nu trebuie să prea drastici în alegerea partenerului de viață. În caz contrar, astrele îi vor răsplăti cu oameni nepotriviți. Cei singuri își vor găsi de această dată sufletul pereche.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Începutul unui nou anotimp s-ar putea să aducă prospețime în relația nativilor Capricorn. Astrele spun că este momentul să îți dezvălui adevărata identitate și să te lași iubită așa cum meriți. Ar trebui să ai mai multă încredere în personalitatea ta și să nu te mai ascunzi după deget. Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022 te sfătuiește să fii tu însăți și astfel nu vei mai putea să te dai drept altcineva.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsătorului ar trebui să petreacă mai mult timp cu partenerul de viață. Horoscopul dragostei spune că relația voastră scârțâie și este cazul să repari ceea ce trebuia reparat de multă vreme. Nu rămâne blocată, amintește-ți cum erați la început. Dacă simți că situația te depășește, cere ajutorul unui specialist, doar ești descurcăreață.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii se bucură de multă iubire și sprijin financiar din partea familiei, însă la un moment dat se vor simți în plus. Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022 îți spune că trebuie să fii mai decisă, fiindcă s-ar putea să rămâi fără ajutor. Dragostea este sentimentul de care ai nevoie, însă uneori simți că nu este de ajuns ce îți oferă apropiații. Dacă știi exact ce îți dorești, acum este momentul să verbalizezi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×