Reclamă

Horoscopul zilei de 10 februarie 2022. Berbecii trebuie să fie mai atenți la propria persoană. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 10 februarie 2022 spune că astrele atrag atenția nativilor din zodia Berbec să aibă mai multă grijă de propria persoană și să nu își irosească energia cu oameni toxici. Nativii acestei zodii au nevoie de o pauză, de un moment de respiro, departe de agitația de la serviciu. 

Publicat: 9 februarie 2022, 9:31

Racii vor fi în centrul atenției, deși acest lucru nu le este tocmai pe plac. Aceștia se vor bucura de recunoaștere publică, iar orgoliul lor va fi măgulit. În ciuda temperamentului temător și a firii introvertite, acești nativi ar trebui să profite de șansele pe care le primesc în ziua de 10 februarie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 10 februarie 2022

Ziua de joi vine cu vești bune pentru nativii din zodia Balanță. Ei se vor bucura de o revedere plăcută și emoționantă. Întâlnirea cu o persoană dragă îi va face să se simtă apreciați și îi va ajuta să își încarce bateriile. În plus, norocul le surâde și în plan amoros, acolo unde sunt șanse mari să reaprindă flacăra unei vechi relații de iubire. Descoperă ce ți-au pregătit astrele în funcție de zodia în care te-ai născut, conform previziunilor astrale oferite de Astrology.com

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă în ultima perioadă ai fost destul de neglijentă cu propria persoană, azi e momentul să pui stop acestui obicei nesănătos. Starea de bine vine din interior, prin urmare încearcă să faci pace cu tine. Ai mai multă încredere în propriile forțe și învață să renunți la oamenii toxici din viața ta. E un moment perfect pentru a îți pune în evidență calitățile. Cei pe care îi iubești vor aprecia efortul tău și îl vor susține. 

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii trebuie să fie atenți în plan financiar. Ești tentată să cheltuiești mai mult decât câștigi, iar satisfacția acestui tip de comportament este, din păcate, de scurtă durată. Deși ești conștientă că e nevoie să economisești sau să investești precaut, tinzi să achiziționezi bunuri care nu îți vor aduce beneficii pe termen lung. Evită să acționezi din impuls. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 10 februarie 2022 vine cu vești bune pentru tine. Vei avea parte de o întâlnire romantică, pe care o aștepți de ceva vreme. Astrele sunt de partea ta și ți-au ascultat dorința. Încearcă totuși să fii precaută. Nu te arunca în brațele unei persoane pe care crezi că o iubești, până când nu ai certitudinea că sentimentele îți sunt împărtășite. În caz contrar, finalul poveștii voastre ar putea fi unul nefericit. 

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Azi e șansa ta să fii în centrul atenției. Deși nu te simți tocmai în largul tău atunci când toți ochii sunt ațintiți asupra ta, profită de oportunitate. Bucură-te de recunoașterea publică și fă un pas în față. Se anunță multe reușite în plan profesional. Poate fi vorba despre demararea unui proiect pe care îl aștepți de ceva vreme sau de o promovare. Succes! 

Leu: 23 iulie – 22 august

Energia zilei te influențează și nu ești în cea mai bună formă. Ai realizat cât de importantă este viața ta personală și te încearcă mici regrete în acest sens. Te-ai dedicat în totalitate muncii și ai uitat să te bucuri alături de persoana iubită de micile plăceri ale vieții. Fă un pas în spate, privește imaginea de ansamblu și vezi ce poți remedia. În plan profesional te bucuri de recunoaștere și ești foarte apreciată de colegii tăi. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Deși este joi, tot ce îți dorești e să vină weekend-ul. Ai obosit și îți dorești cu ardoare să dormi și să lenevești în așternuturi. Nu te precipita și încearcă să îți calculezi riguros fiecare pas. Nu te epuiza, însă nici nu trata lucrurile cu dezinteres. În plant financiar, astrele te sfătuiesc să fii mai atentă în această perioadă. Economisește oricând, oricum, oricât. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Te poți considera o fericită a sorții. Te vei bucura de o revedere emoționantă, cu o persoană dragă sufletului tău. Azi e ziua în care te vei simți apreciată și iubită. O relație de iubire, pe care ai încheiat-o în trecut, revine în prim-plan. Depinde doar de tine și de disponibilitatea ta emoțională cum vor evolua lucrurile. În plus, poți afla totul despre zodia Balanță, de la trăsături până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Astăzi, ai nevoie de mai mult timp pentru tine și nevoile tale. Ești melancolică și nu reușești să te mobilizezi. Îți dorești să stai departe de agitația de la birou, însă acest lucru nu va fi posibil. Încearcă să te concentrezi și să îți amintești că o mulțime de oameni se bazează pe tine. Ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Simți că spațiul personal îți este invadat și nu ai găsit încă modul prin care poți spune „stop”. Din acest motiv, ești mai puțin receptivă la părerile celor din jur și pari greu de abordat. În plan financiar te bucuri de câștiguri însemnate și sunt șanse mari să te implici într-un nou proiect. Încearcă să îți găsești echilibrul și să ai mai multă grijă de starea ta de bine. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești tentată să îți regândești deciziile luate în plan profesional. Te simți blocată și rutina zilnică nu face decât să îți accentueze starea de nervozitate. Nu ar strica să-ți iei o zi liberă și să pui în balanță toate evenimentele care te-au adus în acest punct. Ia în calcul posibilitatea abordării unor proiecte noi, care să implice mai puține responsabilități. 

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul zilei de 10 februarie 2022 te va surprinde plăcut. Te simți iubită, iar asta e tot ce contează pentru tine în acest moment. Partenerul de viață te înțelege și completează perfect, motiv pentru care nimic nu te afectează. Nici în plan profesional lucrurile nu stau rău. Apar oportunități noi, iar tu ai energia necesară să te implici în proiecte și colaborări provocatoare. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

E un moment bun să reflectezi asupra relației de cuplu. Partenerul tău de viață se simte neglijat și are nevoie de atenția ta. Amintește-ți că pentru a menține flacăra vie este nevoie de multă iubire și comunicare. Relațiile trainice nu se construiesc peste noapte și nici nu rezistă dacă nu te implici constant. Astrele anunță rezolvări pentru nativii din zodia Pești. Descoperă și cu ce nativ nu e recomandat să fii niciodată, în funcție de zodie.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×