Reclamă

Horoscopul săptămânii 07 februarie – 13 februarie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 07 februarie – 13 februarie 2022 vine cu multe surprize pentru nativii din zodiac. Lucrurile se vor așeza în viața lor. Vor fi nevoiți să regândească traseul personal de până acum pentru ca viața să li se schimbe complet.

Publicat: 7 februarie 2022, 7:32 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:43

Astrele spun că săptămâna se arată, pentru cele mai multe zodii, cu multe schimbări pe plan personal. Acestea se simt nevoite să facă anumite modificări în ceea ce privește relațiile cu cei apropiați. Pentru o bună organizare, cel mai bine ar fi să gândiți totul la rece înainte de a lua o decizie care vă va afecta viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 07 februarie – 13 februarie 2022

Horoscopul săptămânii 07 februarie – 13 februarie 2022 le va oferi nativilor șansa de a face schimbări importante pe plan personal. Aceștia vor trebui să ia decizii majore care vor avea un impact semnificativ în viitor. Se anunță multe momente frumoase pentru cei mai mulți nativi din zodiac, însă pentru alții vor fi și momente de tristețe.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 07 februarie – 13 februarie 2022 spune că Berbecii vor avea parte de câteva zile foarte intense. Este o perioadă plină de îndoieli pe plan personal. Dacă nu știi cum să procedezi, ia-ți un timp de gândire și analizează situația obiectiv. Chiar dacă ești o zodie de foc și te găsești în situația de a fii impulsivă, regândește-ți traseul. Astrele te sfătuiesc să ai răbdare în orice situație.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru tine, săptămâna începe cu multe surprize pe plan personal, mai ales în relația de cuplu. Vei avea de făcut alegeri și nu va fi chiar atât de simplu. Fii atentă la ce îți sugerează astrele și ascultă-ți în primul rând sufletul. Dacă ești pregătită să treci prin viață într-o manieră diferită decât până acum, este momentul ideal.

Încearcă să aloci timp pentru o gândire aprofundată. Acum e momentul să faci o schimbare în viața ta chiar dacă nu ești sigură. Trebuie să decizi care latură a ta este cea potrivită pentru relațiile cu cei din jur, spune Purewow.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii din zodia Gemenilor au în față o săptămână intensă din punct de vedere emoțional. Prietenii tăi vor avea nevoie susținere, însă îți va fi greu să-ți găsești cuvintele. Chiar dacă ai o perioadă mai dificilă, astrele te sfătuiesc să fii răbdătoare. Fii acolo pentru persoanele dragi și o să observi o ușoară schimbare și în comportamentul tău.

Nu uita că ești o zodie de aer care poate face față tuturor provocărilor. Ai o inimă mare, indiferent de situațiile dificile prin care treci și poți să iei cele mai bune decizii atunci când este nevoie. Ajută-i pe cei la nevoie pentru că nu știi niciodată când și tu vei fi în aceeași situație.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În cele din urmă îți vei da seama că eforturile tale din ultima perioadă au meritat. Horoscopul săptămânii 07 februarie – 13 februarie 2022 te găsește într-o perioadă prolifică din punct de vedere relațional.  Ai fost mai mult decât dispusă în a-ți recunoaște defectele. Realizările tale din ultima perioadă îți vor aduce oamenii pe care ți-i doreai în jur de ceva vreme. De altfel, astrele spun că s-ar putea să te bucuri de o relație sentimentală așa cum ai visat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astrele spun că vei avea parte de multe provocări pe plan emoțional. Leii care sunt într-o relație se vor simți constrânși de persoana iubită. S-ar putea ca această săptămână să îi surprindă. Vor lua decizii importante care îi vor aduce într-un punct pe care cu greu îl vor putea controla. Pentru nativii care sunt singuri, s-ar putea ca în această perioadă să nu reușească ceea ce și-au propus, conform Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Săptămâna aceasta va fi dedicată în special timpului petrecut cu cei dragi, în special cu familia. Deși ai multe lucruri de făcut la locul de muncă, astrele spun că cel mai bine te simți după ce spui tot ce ai pe suflet celor apropiați. Cu toate acestea, nu uita că fiecare aspect al vieții tale este la fel de important. Oamenii se bazează în continuare pe tine, indiferent că este vorba despre job sau ajutorul pe care îl oferi în timpul liber.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul săptămânii 07 februarie – 13 februarie 2022 spune că îți vei găsi echilibrul alături de cei dragi. Ai o perioadă agitată, însă acum astrele se așează și pentru tine. Dacă te simți tristă, poate ar trebui să iei în considerare vizita în cabinetul unui specialist. Cu ieșirea lui Mercur din retrograd, relațiile sentimentale se consolidează, scrie Astrology.com. Ai încredere în tine și ia cele mai bune decizii pentru viitorul tău.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Se pare că săptămâna aceasta răbdarea ta va scăpa de sub control. Se anunță certuri în familie, asta după ce îți vei da seama că cei dragi nu îți sunt alături. Astrele spun că trebuie să înveți să ai limite în discuții. Chiar dacă nu ești un nativ calm, încearcă să-ți cultivi acest atu. Pe măsură ce timpul va trece, toate lucrurile se vor aranja de la sine. Depinde doar de tine dacă lucrurile vor merge pe făgașul normal.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Astrele spun că Săgetătorii vor avea parte de momente intense alături de partenerul de cuplu. În această săptămână vei încerca să renunți la fericirea de care ai avut parte. Lasă-te ghidată de astre și nu te teme, ești o zodie puternică, vei trece peste orice impas. Este o săptămână cu multe realizări profesionale, iar acest lucru îți va mai lua mintea de la problemele personale. S-ar putea să primești o mărire de salariu, așa că ar fi bine să te pregătești psihic. S-ar putea să primești o veste importantă pe care nu o vei primi cum se cuvine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din zodia Capricornului au parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu. Nu rata nicio oportunitate pentru a-ți face toate plăcerile, însă nu uita de cei din jur. Profită din plin de fiecare moment alături de persoana iubită, dar nu uita că ești o zodie de pământ care nu trebuie să plutească prea mult în vise deșarte. Perioada aceasta este numai bună pentru a reflecta asupra deciziilor pe care trebuie să le iei la locul de muncă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Astrele spun că Vărsătorii vor ajunge să fie atât de vocali săptămâna aceasta, încât îi vor spera pe colegii de muncă. Se pare că vei fi remarcată pe plan personal și îți vei schimba traiectoria vieții. Muncești mult, însă câteodată nu știi cum să te oprești din rutină. Cu sănătatea nu ești totuși în cea mai bună formă. Astrele recomandă un control de rutină. S-ar putea să primești o veste care îți va schimba viitorul. Fii tu cea care iei deciziile importante, nu lăsa pe altcineva să te ghideze.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii din zodia Peștilor vor avea parte de multe zile de relaxare alături de oamenii dragi. Acum este momentul perfect să-ți scoți la iveală calitățile și să demonstrezi cine ești cu adevărat. Chiar dacă ești o zodie pe apă îți dai seama că îți place să fii cu picioarele pe pământ și să găsești lucrurile în ordine de fiecare dată. Ai încredere în sentimentele tale și fii mereu consecventă în decizii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×