Reclamă

Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să lase mândria deoparte. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2024 spune că Gemenii sunt sfătuiți să lase mândria deoparte, iar astrele îi vor ajuta să-și găsească calea. Nativii acestei zodii trebuie să profite de conectarea la nivel intelectual cu oamenii speciali din viața lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 ianuarie 2024, 1:00

Racii trebuie să facă o mică schimbare în rutina zilnică ca să se elibereze de tensiunile din trecut. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să se concentreze mai mult pe starea de sănătate și pe bunăstarea fizică și mentală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2024

Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2024 spune că nativii zodiacului vor avea parte de o perioadă de mari încercări. Cu toate acestea, zodiile trebuie să se pună mai mult pe ele pe primul loc și să dea șanse tuturor oportunităților care le ies în cale. Nativii zodiacului vor vedea că răbdarea este cheia pentru orice.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

E timpul să lași deoparte toate scuzele. Cu Mercur în pătratul Săgetător Neptun, ceea ce te-a împiedicat să te distrezi poate părea mic în comparație cu dorința și ambiția ta. Aceasta este ziua în care îți dai seama cum să rezolvi probleme complexe. Notează-ți gândurile și ideile. Jurnalul poate fi primul pas către clarificarea a ceea ce trebuie să faci și când.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Prietenii sunt o resursă neexploatată în viața ta, iar în timpul tranzitului Mercur Neptun, relațiile tale sunt un instrument neprețuit pentru creșterea personală. Aceasta este o zi pentru a te bucura de conversații pline de înțelepciune și sfaturi perspicace.

S-ar putea să descoperi că înveți ceva nou și care te va ajuta să te dezvolți. Este o zi grozavă pentru a sărbători prieteniile, scrie YourTango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

În timpul tranzitului Mercur Square Neptun înveți să îmbrățișezi diferențele pe care le împărtășești cu cineva pe care îl iubești. Aceasta este o zi pentru conectarea la nivel intelectual. Lăsând mândria deoparte, s-ar putea să găsești o cale de mijloc. Lasă dragostea și pacea să domnească în relații și viața amoroasă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

O mică schimbare a programului poate fi singurul lucru care te ajută să îți eliberezi mintea de toată tensiunea din jur. Astrele te sfătuiesc să pui sănătatea și bunăstarea în fruntea listei de priorități. Călătoriile mai lungi nu sunt recomandate pentru această săptămână, dar o excursie la o bibliotecă liniștită sau la un film îți poate oferi evadarea de care ai nevoie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Mintea ta deblochează calea către fericire, iar când te afli într-un loc în care pare că nimic nu merge bine, mereu spui că există o cale de ieșire. Deși nu există loc pentru pozitivitatea toxică, tranzitul Mercur Neptun deschide ușile pentru dorințe ascunse și imaginații profunde. Poți găsi o modalitate de a vedea dincolo de situația ta actuală.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Din păcate, aceasta e o perioadă atunci când ești aproape de familie. Cu toate acestea, cu cât sunteți mai aproape, cu atât sunteți mai înclinați să vă certați. Așa se întâmplă când Mercur face pătrat cu Neptun. Neînțelegerile se pot simți ca niște minciuni. S-ar putea chiar să simți că o rudă bine intenționată nu este sinceră cu ea însăși. Aceasta este o zi grea pentru tine, dar dacă poți să faci un pas înapoi și să o vezi ca parte a unui ciclu de creștere, o mulțime de lecții se pot învăța de aici.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nu-ți poți lua cuvintele înapoi, așa că trebuie să fii foarte atentă la ceea ce vorbești. Mercur pătrat Neptun este atât un avertisment, cât și o pantă alunecoasă pe calea greșită dacă nu ești atentă. Lucrurile pe care trebuie să le eviți sunt legate de bârfe și de faptul că spui ceva unei persoane care nu e tocmai de încredere.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să consumi mai mult decât produci săptămâna aceasta crezând că ai bogăția universului în buzunar. Adevărul este că Mercur pătrat Neptun poate fi o energie înșelătoare care te face să crezi că ești într-o poziție mai bună decât ești cu adevărat. S-ar putea să-ți fie greu să nu cumperi lucruri care te fac să te simți bine. Cu toate acestea, e foarte important să vezi dacă ai cu adevărat nevoie de acele lucruri.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nu te gândești prea mult la dorințele tale de a avea propriul tău loc sau de a găsi casa visurilor tale. Ele pot părea nerealiste în acest moment al vieții. S-ar putea chiar să te temi că nu vei avea niciodată ceea ce îți dorești. Tranzitul lui Mercur pătrat Neptun poate fi un canal către schimbare. S-ar putea să descoperi că, cu cât te concentrezi mai mult pe ceea ce îți dorești, cu atât mai multe lucruri încep să se întâmple.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este nevoie doar de un indiciu pentru a vedea că o situație nu se va îmbunătăți. Și când te vei găsi în situația de a tăia legăturile cu trecutul, s-ar putea să o faci.

Un moment de conștientizare poate accelera schimbarea care ar fi durat ani de zile pentru a fi realizată dacă ai fi rămas condusă de fapte care s-au întâmplat deja. Aceasta este magia lui Mercur când este în Săgetător. Ceața confuziei se ridică ș vezi lucrurile cât mai clar.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Tuturor le place să primească o notă sau o felicitare scrisă de mână, iar astăzi s-ar putea să ți se pară distractiv să trimiți una unui prieten sau unui coleg de la birou. Cu Mercur în sectorul tău de rețele, este un moment excelent pentru a rămâne conectată în mod activ cu oamenii din cercul profesional.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Vești bune s-ar putea să vină în calea ta și ar putea avea legătură cu jobul sau promovarea pe care o aștepți de ceva timp. Mercurul din casa carierei și a statutului social atrage știri de la superiori sau din partea unui factor de decizie. Ești mai vizibilă ca oricând la locul de muncă, iar oamenii îți poartă un mare respect. Așa funcționează răbdarea și este în favoarea ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×