Reclamă

Horoscopul zilei de 10 mai 2021. Capricornii au parte de o supriză plăcută din partea celor dragi. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 10 mai 2021 vine cu vești bune pentru Capricornii răbdători. Conjuncția dintre Saturn și zodia Vărsătorului le oferă acestora multă energie pozitivă pentru a putea rezolva ceea ce și-au propus.

Publicat: 9 mai 2021, 9:17

Astrele sunt atente cu nativii din zodia Capricornului și le scot în cale pe cineva care le va schimba complet perspectiva asupra vieții. Pe plan emoțional se anunță o perioadă plină de surprize plăcute din partea persoanelor dragi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 10 mai 2021

Capricornii nu ar trebui să mai ignore semnele de afectivitate ale partenerului. Ei trebuie să acorde mai multă atenție celor care vor să îi facă fericiți. Tendința de a-și ascunde sentimentele nu îi va ajuta în viitor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Energia și atenția ta se îndreaptă asupra studiilor. Se apropie câteva momente importante în care va trebui să dovedești tot ceea ce ai reușit să înveți până acum. Conjuncția dintre Pluto și Lună te ajută să descoperi beneficiile intuiției proprii. Este un moment oportun pentru tine să-ți dezvolți noi abilități. Marte este planeta ta guvernantă și te va călăuzi pe parcursul zilelor ce urmează.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Astrele au pregătit pentru nativii zodiei Taurului multe realizări pe planul financiar. Saturn și Luna te vor ajuta să observi noi oportunități în jurul tău. Este un moment perfect să preiei inițiativa și să te afirmi în fața celorlalți. De altfel, te simți plină de energie și nimic nu o să te oprească să îți îndeplinești visele.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Mercur te va ghida pe tot parcursul zilei. În cazul în care în această dimineață nu ai fost în apele tale, seara o să te surprindă energia ta. Luna traversează semnul zodiacal al Fecioarei, iar acest lucru te va face să te simți melancolică. Încearcă să-ți rezervi mai mult timp pentru tine și evită cât de mult poți reluarea unor conflicte mai vechi. Lucrurile bune nu vor înceta să apară atunci când vei învăța să te relaxezi. Ai mai multă încredere în tot ceea ce ai realizat până în prezent, te sfătuiește Techasli.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Simți nevoia să controlezi fiecare eveniment din viața ta, iar acest lucru îți va aduce doar stări de neliniște. Neprevăzutul poată să te surprindă într-un mod plăcut, dacă înveți să te bucuri de prezent. Abordarea ta plină de meticulozitate te poate împiedica astăzi să-ți duci la bun sfârșit planurile. În plus, Luna care traversează zodia Scorpionului o să te influențeze să fii mai impulsivă decât în mod obișnuit. Acordă mai mult timp meditației și investește cât mai multe resurse în dezvoltarea ta profesională.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ești gata să cucerești lumea. Te-ai trezit plină de energie și ai multe lucruri pe care vrei să le rezolvi. Conjunctura astrală dintre Venus și Mercur îți oferă câteva oportunități carieristice pe care nu ar trebui să le ratezi. Horoscopul zilei de 10 mai 2021 anunță că nativii din zodia Leului trebuie să-și valorifice mai mult talentele înnăscute. Nu uita că semnul tău zodiacal este unul de foc. Pune mai multă pasiune în lucrurile pe care le faci și vei avea parte de o surpriză neașteptat de plăcută din partea celor care te vor observa.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Ai nevoie să-ți reorganizezi agenda. Ultima perioadă a fost una solicitantă și te-ai supus unor eforturi care nu erau necesare. A venit momentul perfect să-ți planifici o vacanță sau câteva zile dedicate exclusiv pasiunilor tale. Lucrurile stau bine pe plan financiar. S-ar putea să întâlnești pe cineva special în următoarea perioadă. Asigură-te că ești pregătită pentru noi schimbări și investește mai mult timp în câteva activități care să te relaxeze. Astrele ți-au rezervat câteva surprize în a doua parte a zilei.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Te simți motivată să începi noi activități. Indiferent de lucrurile pe care le alegi, învață să fii mai răbdătoare. Nu abandona un proiect dacă rezultatele sale nu apar în timpul propus. În schimb, încearcă să privești mai des imaginea de ansamblu pentru a putea rezolva problemele care apar. Motivația ta se va reflecta și asupra carierei, unde vei avea parte să dezvolți noi proiecte pline de creativitate. Planeta Venus împreună cu Neptun formează o conjuncție armonioasă în a III-a ta casă, a comunicării. Este momentul oportun să dai glas dorințelor tale, anunță Astrology.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Încep să prindă contur planurile tale de viitor. Ești în cele din urmă relaxată și simți nevoia să petreci mai mult timp alături de prietenii tăi. Poate că a sosit momentul să contactezi câteva legături mai vechi din viața ta. Horoscopul zilei de 10 mai 2021 ți-a rezervat clipe de neuitat în a doua parte a zilei. Ai mare nevoie să te bucuri mai mult de prezent și să lași în urmă trecutul. În plus, viitorul se anunță strălucitor pentru nativii zodiei tale.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești din nou plină de energie și gata să explorezi locuri noi. Jupiter, planeta ta guvernantă, te va veghea și te va proteja în următoarele călătorii. Toată energia și curiozitatea ta din această perioadă se datorează planetei Venus care traversează a IX-a ta casă, a experiențelor și înțelepciunii. Entuziasmul tău ar trebui exploatat la maxim, poate chiar să te aventurezi alături de prieteni într-o excursie de ultim moment. Trăiește clipa cu toată ființa și continuă să-i inspiri pe cei din jurul tău. Ai încredere în astre, ele te vor ghida întotdeauna pe calea cea dreaptă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din zodia Capricornului vor avea parte de multe surprize din partea celor dragi. Vei fi apreciată de familie și cei apropiați pentru proiectele pe care ai reușit să le duci la capăt cu succes. Următoarea perioadă va fi plină de noi începuturi pentru tine și trebuie să te asiguri că ești gata să le faci față. Ai încredere în forțele tale.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Sub îndrumarea Planetei Saturn vei lua câteva decizii care te vor scoate din zona ta de confort. Planeta Marte îți tranzitează casa a III-a acomunicării și o să te simți pregătită să dai glas unor dorințe mai vechi. A sosit clipa să le spui celor dragi cât de mult îi apreciezi. Emoțiile puternice s-ar putea să te copleșească spre seară, de aceea ar fi recomandat să te odihnești câteva ore în plus. Ia în considerare și posibilitatea de a amâna câteva proiecte, liniștea sufletească este mai presus de orice.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Norocul îți bate în cele din urmă la ușă. Ai parte de oportunități pe care le-ai așteptat de mult timp. Acum este momentul să te afirmi, dar nu uita să rămâi ancorată în realitate. Entuziasmul s-ar putea să te ia prin surprindere și să te facă să-ți pierzi atenția cu ușurință. Învață să te bucuri de proces și vei vedea că rezultatele vor apărea pe parcurs. Acordă mai multă importanță lucrurilor cu adevărat importante și să nu ignori pasiunile care te-au definit până acum. Vezi ce îți rezervă în luna care urmează, horoscopul lunii mai 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×