Reclamă

Horoscopul zilei de 11 martie 2021. Fecioarele întâmpină probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Publicat: 10 martie 2021, 14:33 / Actualizat: 10 martie 2021, 16:38

Ziua de 11 martie nu este una potrivită pentru a începe noi proiecte. În schimb, este timpul perfect să termini acele lucruri pe care le-ai început de ceva vreme și de care nu te-ai mai ocupat. Lipsa de energie și nevoia de odihnă sunt perfect normale, așa că nu forța lucrurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suprasolicitarea va duce la enervare, iar astfel, problemele din viața profesională se vor reflecta în relația cu partenerul.

Horoscopul zilei de 11 martie 2021

Pentru majoritatea nativilor, astăzi a venit vremea să ia o pauză. Reflectarea asupra trecutului și încheierea anumitor proiecte sunt binevenite.

Fecioarele se vor cofrunta cu probleme în cuplu. Recomandarea ar fi găsirea unui echilibru pentru ca relația să poată funcționa.

Nativii Gemeni simt o mare doză de adrenalină, iar îndrăzneala lor ieșită din comun de astăzi, îi va face să se remarce la locul de muncă. Problema este că nu și-au stabilit încă vreun obiectiv clar. În schimb, astrele arată că Peștii vor face un pas important în carieră.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nivelul tău de energie scade, lucru care îți provoacă un conflict interior. Pe de-o parte știi și tu că ai nevoie de odihnă, însă te ambiționezi să forțezi lucrurile și să muncești din greu. Nici nu este de mirare că te simți irascibilă și orice comunicare cu tine astăzi este aproape imposibilă. Încearcă să te relaxezi.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Ești concentrată pe obiectivele tale de viitor, dar și asupra relațiilor de prietenie. Ai dorința de a duce la bun sfârșit anumite proiecte de carieră și de a te bucura de rezultatele finale. Te simți tentată să începi o relație amoroasă cu un coleg de muncă, dar sentimentele tale nu sunt foarte clare. Horoscopul zilei de 11 martie 2021 spune că nu este recomandat să amesteci cele două lumi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Te simți îndrăzneață și îți dorești ca lumea să îți dea dreptate în absolut orice privință. Această atitudine pe care o îmbrățișezi astăzi te-ar putea ajuta să faci progrese la locul de muncă. Deși la exterior afișezi impulsivitate, în interiorul tău simți un fel de ceață mentală, scrie Astrology.com. Încearcă să dai mai multă atenție detaliilor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Te simți cuprinsă de nostalgie astăzi și captivă în trecut. Privești retrospectiv și compari persoana de azi cu cea care ți-ai dorit să fii. Dacă ești nemulțumită, a venit timpul să ieși din zona ta de confort și să faci o schimbare. Tu știi cel mai bine care îți este adevăratul potențial și cum îl poți exploata.

Leu: 23 iulie – 22 august

Simți că viața ta profesională a intrat într-un declin, cu toate că din punct de vedere financiar începe să îți meargă mai bine. Vei simți energie sau poate chiar iritare. A venit timpul să ai o discuție deschisă cu superiorii tăi și să spui ce te nemulțumește. Curajul de a comunica ar putea să îți rezolve nemulțumirile.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Astăzi te concentrezi pe încheierea vechilor proiecte, înainte de a începe altele noi. Tensiunile apărute în relația de cuplu nu-ți vor da însă pace, pe tot parcursul zilei. Problema este că tu te stresezi prea mult din lucruri mărunte și tinzi să ai o atitudine autoritară. Spune clar ceea ce te deranjeză, dar trebuie să o faci cu calm. Echilibrul este întotdeauna cheia.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Încerci constant să găsești un echilibru între părțile vieții tale. Muncești mult, dar vrei să te și distrezi pe măsură. Astăzi, alegi să te concentrezi pe rutina zilnică, pe treburile casnice, dar în același timp, ți-ai propus să finalizezi un proiect creativ. Tu ești actrița principală a vieții tale, iar momentan îți joci rolul cum nu se poate mai bine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Deja visezi cu ochii deschiși la zilele de weekend și îți amâni munca grea pe altă dată. Amânarea nu este chiar cea mai bună soluție, întrucât treaba se va aduna din ce în ce mai mult. În viața de cuplu vei avea parte de conflicte cu partenerul, puteți încerca să restabiliți echilibrul din relație.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai răbdare cu tine și nu pune presiune, dacă te simți lipsită de energie. Apelează la acele mici schimbări care știi că te vor face mai productivă. Spre exemplu, poți da o nouă înfățișare spațiului tău de lucru. Ia lucrurile încet, pentru că lucrurile mărețe se construiesc cu pași mărunți. Horoscopul zilei de 11 martie 2021 spune că în viața de cuplu ar fi bine să te gândești de două ori înainte să arunci cu vorbe pe care să le regreți.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai nevoie de odihnă și timp pentru a pune gândurile în ordine. Te simți lipsită de energie și din acest motiv îți este greu să te apuci de lucrurile pe care le ai de făcut. Volumul tău de muncă scade, din cauza lipsei de concentrare. Vor apărea tensiuni și în viața de cuplu. Ai grijă cum îi adresezi partenerului anumite întrebări. Ar putea să i se pară mai mult un interogatoriu, decât o discuție obișnuită.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Acordă prioritate finalizării proiectelor vechi, înainte de a te apuca de ceva nou. Nu te îngrijora de micile probleme financiare pe care le întâmpini astăzi. Muncind în continuare cu pasiune, vor apărea și satisfacțiile. Nemulțumiri apar și în viața de cuplu, întrucât tu ai o mare dorință de stabilitate, în timp ce partenerul nu pare să răspundă cu aceleași sentimente.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Astăzi vei face un pas important în carieră. Este normal să te încerce sentimente de confuzie, dar la final vei afla că ai luat decizia corectă. Potențial apare și în ceea ce privește relațiile amoroase. Ar fi timpul să depășești reticența de a forma un cuplu cu altcineva. Lasă îngrijorările de-o parte și mergi înainte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×