Reclamă

Horoscopul zilei de 12 august 2022. Capricornii vor suferi dezamăgiri în dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 12 august 2022 spune că nativii Capricorn vor suferi dezamăgiri în dragoste. Acest lucru îi va ajuta să-și vizualizeze viața pe viitor și să-și creeze planuri indiferent de situație. Vor depune un efort considerabil pentru a se face auziți.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 11 august 2022, 1:00

Balanțele sunt fixiste și nu acceptă sfaturile celor din jur atunci când au o problemă serioasă. Lucrurile pe care ar trebui să le rezolve alături de colegi le vor finaliza singure. Vor avea satisfacția de moment, însă pe tot parcursul zilei nu se vor simți în largul lor. Superiorii vor avea un cuvânt de spus în toată această problemă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 12 august 2022 se concentrează pe regăsirea stabilității psihice

Toți nativii din zodiac vor fi surprinși de horoscopul zilei de 12 august 2022. Acești se vor concentra mai mult pe ceea ce își doresc cu adevărat. Unii dintre ei vor suferi din dragoste, alții se vor grăbi să-și strige nedreptățile, arată Astrology.com. Indiferent ce se va întâmpla cu adevărat, astrele vor fi întotdeauna aproape în speranța că lucrurile se vor schimba cu adevărat. Oportunități de carieră se pot ivi spre finalul zilei, scrie Techalsi.com.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna intră în Pești astăzi și îi ajută pe nativi să se concentreze asupra carierei mai mult timp. Din păcate, aceste gânduri te deconectează de realitate. De cele mai multe ori te poți găsi visând cu ochii deschiși. Insecuritățile și micile momente de timiditate vor reuși să te scoată din zona de confort. Folosește această energie pentru a călători în trecut și a vedea unde ai greșit de la bun început.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul zilei de 12 august 2022 îți aduce probleme de comunicare cu șefii. Trebuie să-i eviți o perioadă pentru a nu interpreta anumite semne total greșit. Ai putea să te consulți cu prietenii atunci când primești oportunități financiare. Ai mici dubii în ceea ce privește meseria pe care o practici în prezent, dar totul se va rezolva în curând, spune Techasli.com.

Prietenii îți vor fi suport și vei ajunge să simți o conexiune cu totul specială cu unul dintre aceștia.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor avea parte de evenimente importante la locul de muncă. Dacă depui efort, vei fi mândră de lucrurile realizate până acum. Vei trece printr-o perioadă de creștere economică. Astrele te sfătuiesc să-ți salvezi economiile. Nu te agita dacă anumite proiecte nu îți ies așa cum dorești încă de la început. În relație, vei dori să petreci timp de calitate alături de persoana iubită. Nu vei uita nici de familia extinsă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se trezesc frustrați în această dimineață. Nu vei dori să iei decizii prea radicale și te vei arăta încăpățânată. Încearcă să-ți alegi luptele cu grijă, altfel vei avea de suferit. Spre finalul zilei partenerul se va arăta susținător în toate demersurile pe care le vei arăta. Ține ochii larg deschiși pentru evenimente memorabile, asta pentru că Universul îți arată cele mai simple modalități de a te conecta cu cei din jur fără a depune prea mare efort.

Leu: 23 iulie – 22 august

Doar simpla idee de a te ridica din pat și a merge la muncă îți va părea o corvoadă astăzi. Vei fi totuși motivată să ai grijă de tine și să-ți dedici timp pentru activitățile care te fac fericită. Vei găsi modalitatea de a te vindeca de toate rănile din trecut. Descoperi de asemenea cum să încheia anumite relații de care nu te mai ține nimic legată. Nu te lăsa păcălită și lasă-ți vulnerabilitatea la vedere alături de cineva cu totul special.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Astăzi te simți copleșită de toate saricinile pe care le-ai avut de înfruntat de-a lungul timpului. Te poți găsi iritată, dezorganizată și mult prea stimulată de cereri venite din toate părțile. Nu te grăbi să-ți finalizezi sarcinile pentru că vei putea face greșeli. Energia ți se schimbă pe măsură ce soarele apune. Vei simți o acceptare din partea Universului ce se va întinde pe mai multe zile. Această stare de spirit va contribui și la creșterea pe plan emoțional, romantic și din punct de vedere al întâlnirilor.

Află totul despre zodia Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 12 august 2022 te va găsi nepregătită din punct de vedere sentimental. Din păcate, climatul aceste zile îți va accentua sensibilitatea. Vei ajunge să-ți jignești prietenii fără niciun motiv plauzibil. Încearcă să nu plătești cu aceeași monedă dacă cineva nu îți oferă respectul cuvenit. Comunicarea fără cunoaștere poate fi problema reală în această zi. Reacțiile îți vor fi mai ușor de controlat pe măsură ce timpul va trece.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Discuții matinale cu prietenele te pot aduce într-un punct din care nu vei mai ști cum să pornești înainte. E ok dacă îți dorești să te îndepărtezi de ce care ți-au făcut rău. Ai nevoie de relaxare și acest lucru se observă cu ochiul liber. Spre finalul zilei te găsești mult mai energică și gata să pornești în noi aventuri. Oferă-ți șansa de a-ți redescoperi natura sălbatică atunci când vine vorba despre lucruri inedite pe care să nu le ratezi în viață.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetători își găsesc cu greu motivația astăzi. Planetele par să nu se alinieze în favoarea lor. Ajungi să fii dezorganizată și uiți lucruri importante. Poate vrei să apelezi la câteva liste ce te pot ajuta pe parcursul zilei. O emoție surprinzătoare te va înconjura către lăsarea serii. Aceste etape te pot trimite cu gândul către casa părintească, loc în care vrei să îți petreci sfârșitul de săptămână. Tot gândurile acestea îți pot oferi un imbold să te apuci de curățenie, eveniment ce merită indicat.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt sfătuiți să evite cumpărăturile de orice fel în această dimineață. Cu toate că îți doreai să-ți schimbi viața, acest mod nu este tocmai indicat. Luna în Pești îți va schimba gândurile pe parcurs și te face să te gândești la lucrurile mai sentimentale. Caută modalități să-ți satisfaci curiozitățile, asta pentru că setea de informații nu o poți opri.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Poți să fii puțin descumpănită din punct de vedere sentimental, însă pe parcursul zilei lucrurile se vor regla. Nu trebuie să te simți vinovată dacă dorești să petreci câteva clipe singură. Nu este cazul să insiști pentru concediu prelungit, asta dacă nu este neapărat necesar. Vei simți dorința de a trăi în lux și opulență.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Frica și anxietatea te pot opri din a face ceea ce-ți dorești în această dimineață. De asemenea, încerci să nu vorbalizezi toate cuvintele care îți trec prin cap. În cazul în care te afli alături de persoane care nu prezintă interes, te afunzi în bula ta. Te vei simți ușurată pe măsură ce ziua va trece și noaptea va reveni din nou.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×