Reclamă

Horoscopul zilei de 12 februarie 2021. Gemenii vor acorda o a doua șansă. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 12 februarie 2021 este despre reluarea unor relații, detașare și răbdare.

Publicat: 11 februarie 2021, 15:15 / Actualizat: 12 februarie 2021, 11:45

În ziua de 12 februarie 2021 unii dintre nativi vor fi puși în situația de a comunica din nou cu persoane pe care le credeau excluse din viața lor pentru totdeauna. De asemenea, prudența și răbdarea trebuie practicate în această perioadă pentru a evita crearea unor situații neplăcute.

Horoscopul zilei de 12 februarie 2021

Leii vor fi mânați de impulsivitate și vor trebui să se retragă în liniștea propriilor gânduri pentru a nu genera un conflict. Săgetătorii se găsesc într-un moment nefavorabil pentru semnarea contractelor și luarea deciziilor îndrăznețe în afaceri.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Acesta este un moment excelent pentru a lua inițiativă: semnarea documentelor, demararea proiectelor sau următorul pas în relația ta romantică. Toate sunt posibile și binevenite.

Deschide-ți mintea la ideea că ești gata de acțiune. Nu mai aștepta ca altcineva să te îndrume. Nu se va întâmpla. Ai amânat destul de mult. Trebuie doar să începi să pui lucrurile în mișcare și toată încrederea ta va veni mai târziu.

Reclamă
Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

O energie vibrantă, plină de speranță și pozitivitate te cuprinde și ar putea aprinde unele sentimente profunde pe care le-ai avut pentru cineva pe care ai crezut că îl vei părăsi pentru totdeauna. Subconștientul tău este extrem de activ în acest moment. Această starear putea fi temporară, așa că nu te grăbi să acționezi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Câteva semne îți vor indica posibilitatea reluării uneia dintre relațiile pe care o credeai de mult terminată. Lasă deoparte resentimentele și încearcă să îi oferi acestei persoane o a doua șansă. Această persoană vrea să revină în viața ta. Nu lăsa emoțiile să te lipsească de o bună oportunitate. Ai putea profita la maximum de ceea ce ai crezut cândva că este un lucru rău.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Astăzi nimic nu te va face să te simți mai bine decât să fii de folos altcuiva. Vei găsi pe cineva care are nevoie de ajutorul tău, scrie Astrology. Poți fi o prezență foarte pozitivă în viața oamenilor atunci când ei știu că pot avea încredere în tine.

Leu: 23 iulie – 22 august

Te vei simți puțin combativă atunci când vei avea de-a face cu oameni care nu respectă un program. Nu ai răbdare cu oamenii care nu sunt dispuși să asculte sau să lucreze în grup, așa că nu este cea mai bună zi pentru activitățile în echipă. Vei fi mult mai fericită dacă vei face ceva de una singură și vei avea mai multă flexibilitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ar trebui să te asiguri că nu pierzi din vedere imaginea de ansamblu. Nu este înțelept să fii prea concentrată pe un singur lucru, se arată în horoscopul zilei de 12 februarie 2021. Nu uita să faci un pas în spate și să iei o pauză, astfel încât să poți privi progresul și să te bucuri de cât de departe ai ajuns până în acest moment.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Există o mulțime de opțiuni diferite pentru tine acum, dar nu trebuie să te grăbești. Tranzițiile treptate sunt mult mai avantajoase decât schimbările bruște deoarece îți oferă timp pentru a te ajusta și ați menține echilibrul.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul zilei 12 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

A-ți asuma puține riscuri nu este o garanție că vei avea o călătorie sigură prin viață, așa că gândește-te cu atenție dacă vrei sau nu să refuzi acea oportunitate care te sperie. Deși multe lucruri ar putea merge în direcția opusă celei dorite de tine, la fel de multe lucruri ar putea merge bine.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Chiar dacă totul merge bine acum pentrun tine, câteva lucruri neașteptate și neplăcute s-ar putea întâmpla. Nu vei ști despre ce este vorba în următoarele zile, dar pentru a fi în siguranță, ar trebui să ai o atitudine mai prudentă în ceea ce privește afacerile și să nu faci ceva prea riscant. Achizițiile semnificative și semnarea contractelor sunt de evitat. Această perioadă de incertitudine nu va dura mult. În curând vei ști exact cu ce te confrunți.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești înconjurată de mult noroc și vibrații pozitive, dar este și un moment foarte introspectiv. Lucrează la remedierea relațiilor, mai ales dacă te simți vinovată pentru anumite lucruri din trecut. Există, de asemenea, o tensiune care ar putea provoca suspiciuni, gelozie sau posesivitate, iar aceste emoții negative nu ajută procesul de vindecare. Probabil te vei întreba de ce te simți astfel, dar găsirea răspunsului sincer nu va fi ușoară.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Respectarea regulilor nu va fi pe lista priorităților tale. Urmează-ți instinctul. Atâta timp cât ai o atitudine flexibilă, atunci nu vei petrece întreaga zi simțindu-te vinovată că nu faci ceea ce ar trebui să faci.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Unul dintre partenerii tăi din viață sau de muncă nu este încă dispus să îți împărtășească ceea ce gândește. În loc să fii deranjată de această alegere, încearcă să o accepți. Arată-i că ai încredere în el. Asta va crea o legătură mai puternică între voi. Nu te îngrijora. Nu vei fi dezamăgită atunci când vei afla totul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer Lopez și Ben Affleck pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția 2021
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cum au fost surprinși alături de copiii lor
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cei doi au fost surprinși alături de copiii lor în timp ce descărcau un camion cu alimente. Aceștia s-au implicat activ pentru a sprijini organizația...
2
Jennifer Lopez, în noul ei film, imagini de pe platoul de filmare
Divertisment
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio de înregistrări. Cum au fost fotografiați cei doi
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio muzical. Aceasta este cea mai mare dovadă a faptului că actorul îi este mereu alături iubitei sale. Chiar...
3
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
4
Portret cu actrița Julia Roberts pe covorul roșu
Divertisment
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Cum a celebrat actrița aniversarea gemenilor săi, Hazel și Phinnaeus Moder
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Actrița în vârstă de 54 de ani a celebrat aniversarea gemenilor săi Hazel și Phinnaeus Moder. Cei doi copii ai vedetei au împlinit frumoasa vârstă de 17...
5
Shiloh Jolie-Pitt într-un hanorac negru cu părul prins la premiera Paper and Glue din Los Angeles 2021
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Ce ținută a ales să poarte fiica actriței Angelina Jolie
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Fiica Angelinei Jolie a fost urmărită de fotografi la fiecare pas. Tânăra în vârstă de 15 ani are o adevărată pasiune...
PARTENERI
×