Reclamă

Horoscopul zilei de 13 mai 2021. Peștii se simt împliniți emoțional. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 13 mai 2021 aduce vești bune pentru Pești. Sentimentul de liniște sufletească este foarte important pentru nativii din zodia Peștilor. Pentru a obține ceea ce-și doresc au nevoie să mai renunțe la orgoliu. Astrele sunt alături de Pești și îi vor ajuta să treacă peste această perioadă tensionată.

Publicat: 12 mai 2021, 11:53

Peștii au nevoie de mai mult timp să depășească o serie de conflicte mai vechi. Chiar dacă sunt recunoscuți pentru puterea lor de a ierta, de data aceasta se încăpățânează se păstreze o relație tensionată. Ar fi momentul să înceapă să se gâdească la viitorul relațiilor personale, o atitudine pasivă nu-i va ajuta pe termen lung. Vor avea mai multe de câștigat dacă vor învăța că armonia este răspunsul problemelor emoționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 13 mai 2021

Familia a ocupat întotdeauna un loc important în inima Peștilor. Viața lor se află în strânsă legătură cu amintirile pe care și le-au format în copilărie, alături de cei dragi. Aceștia se simt în siguranță lângă familie și prieteni și pot avea încrederea că vor găsi întotdeauna un sprijin în cei apropiați. Totuși, pentru a avea parte de susținerea celor apropiați vor fi nevoiți să renunțe la orgoliile vechi.

Află ce ți-au pregătit astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

De dimineață vei avea parte de multă energie și vei fi gata să-i impresionezi pe cei din jurul tău. Jupiter, planeta responsabilă pentru dezvoltarea ta armonioasă, traversează astăzi zodia Peștilor. Acest lucru te va ajuta să explorezi noi dimensiuni ale personalității tale. Cu timpul vei observa o creștere a relațiilor sociale de lungă durată. Ești mult mai preocupată în această perioadă de alegerea unor oameni care să fie alături de tine indiferent de situație. Nu-ți pierde speranța, astrele te vor ghida pentru a face cele mai bune alegeri.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Vei avea parte de câteva întâlniri cu prietenii pentru a discuta un proiect pe care îl aveți în derulare. Tot ei vor fi cei care îți vor propune să li te alături într-o vacanță. Ești intuitivă și vei lua decizia corectă pentru tine cu ajutorul inimii. În plus, ultima perioadă a fost destul de solicitantă și ți-ar prinde bine să te mai relaxezi. Pe plan profesional te vei face remarcată în rândul colegilor. Deciziile pe care le-ai luat cu privire la câteva evenimente din trecut se vor concretiza în cursul zilei.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Sinceritatea va guverna toate deciziile Gemenilor. Acest lucru se întâmplă datorită planetei Jupiter care a intrat în a IV-a ta casă, a sentimentelor ascunse. Expresivitatea te-a ajutat întotdeauna în relațiile cu cei din jur și tot ea este responsabilă pentru exagerarea multor adevăruri. Este momentul ideal pentru tine să îmbrățișezi o atitudine curajoasă și să te exprimi într-un mod autentic. Planeta Mercur formează o conjuncție frumoasă alături de Venus. Cele două planete îți vor influența cariera. Pe plan profesional este un moment oportun să te concentrezi pe niște pasiuni mai vechi, informează Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Traversezi o perioadă dificilă când vine vorba de traseul tău profesional. Te gândești tot mai des dacă ar trebui să faci o schimbare de carieră. Ar fi bine să te asiguri că ai un plan de rezervă bine stabilit înainte de a lua decizii pripite. Indiferent de alegere, fii atentă la oportunitățile din jurul tău. Dacă reușești să te mobilizezi, această schimbare ar putea fi de bun augur pentru tine. Învață să te relaxezi mai mult, nu poți întotdeauna să ai sub control fiecare eveniment din viața ta. Luna, planeta care te guvernează, te va veghea pe parcursul zilelor ce urmează.

Leu: 23 iulie – 22 august

Universul îți pregătește o surpriză când vine vorba de relațiile amoroase. Jupiter formează o conjuncție alături de zodia Peștilor în a V-a ta casă, a emoțiilor profunde. Aceast lucru te va face să te simți mai expansivă decât în mod obișnuit. În plus, vei căuta o certitudine din partea celui pe care-l iubești. Simți nevoia de mai multă atenție și grijă în relația de cuplu. Pe plan profesional te vei face remarcată prin calitățile de lider înnăscut și vei avea parte de admirația colegilor. Te bucuri de o perioadă plină de împliniri, te informează Techasli.com.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Ești pregătită să-ți depășești limitele, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în tine. Vei avea tendința să-ți asumi mai multe responsabilități decât este necesar, ar fi momentul să reconsideri ce este cu adevărat important. Mercur, planeta care te guvernează, va încerca să-ți ofere răspunsurile de care ai nevoie. Jupiter va traversa în continuare zodia Peștilor, iar acest lucru îți va influența casa a III-a a experiențelor romantice. Este o ocazie minunată să-ți surprinzi partenerul cu o plimbare liniștită spre sfârșitul zilei.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 13 mai 2021 anunță multe realizări pentru nativii din zodia Balanțelor. După ce în ultima perioadă au trecut printr-un episod de instabilitate emoțională, în cele din urmă își regăsesc echilibrul. Jupiter în zodia Peștilor îți va influența modul de a lua decizii pe termen lung. Evită să iei hotărâri radicale și așteaptă până ce lucrurile vor fi mai favorabile. Conjuncția dintre Mercur și Uranus în a VI-a ta casă, a câștigurilor financiare, te va ajuta să-ți crești veniturile în perioada ce urmează. Ai mai multă încredere în talentele tale, acestea îți vor aduce aprecierea pe care o meriți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii din zodia Scorpionilor sunt recunoscuți pentru momentele de gelozie. Scorpionul este recunoscut ca fiind una dintre cele mai geloase zodii. Astăzi vei încerca să rezolvi conflictele pe care le-ai deschis în relația de cuplu. Ar fi indicat să ai mai multă încredere în partener, testele la care îl supui s-ar putea să-l facă să-și piardă interesul de a mai continua relația. Pluto, planeta ta guvernantă, va încerca să-ți ofere câteva oportunități de rezolvare a situațiilor tensionate. Ține de tine să decizi când vrei să renunți la gelozie. În plus, sentimentele de care obișnuiai să te bucuri la începutul relației s-ar putea să revină sub forme mult mai puternice. Alege să vorbești deschis cu partenerul tău, ai putea avea parte de surprize plăcute.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Jupiter traversează în această perioadă zodia Peștilor și îți oferă mai multă energie și vitalitate. Acest lucru este cu atât mai benefic pentru tine întrucât Jupiter este planeta care te guvernează. Vei avea parte de un schimb de energii emoționale în a doua parte a zilei când este posibil să fii vizitată de niște prieteni mai vechi. Astăzi te vei concentra mai mult pe zona spirituală și vei încerca să descoperi lucruri pe care le-ai ținut ascunse în sufletul tău. Astrele sunt gata să te vegheze dacă ai încredere în puterile lor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Vocea ta interioară se va face auzită în prima parte a zilei. Deși nu-ți stă în fire vei lua câteva decizii impulsive. Mercur formează o conjuncție împreună cu planeta Venus în a III-a ta casă a stabilității. Acest lucru te va face să cauți sprijin din partea unui prieten apropiat. Pe plan financiar se vor concretiza câteva proiecte începute în trecut și vei căpăta mai multă încredere în tine. Rămâi perseverentă în ceea ce faci, munca și devotamentul tău te vor duce pe culmile succesului.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vei avea șansa să te bucuri de câteva clipe de tandrețe alături de partenerul tău. Cu această ocazie poți să fii sinceră cu el și să-i povestești problemele care te neliniștesc. O să-ți ofere tot sprijinul și susținerea de care ai nevoie în această perioadă. Jupiter a intrat în a II-a ta casă, a prosperității, și ți se vor deschide mai multe oportunități în sfera carierei. Horoscopul zilei de 13 mai 2021 vine cu multe reușite pentru Vărsătorii nerăbdători. Ai încredere în astre și pregăteste-te să îmbrățișezi începuturi noi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii din zodia Peștilor vor avea parte de rezolvări azi. Jupiter și-a început călătoria și curând se va afla în semnul tău zodiacal. Este un moment oportun pentru tine să cauți noi perspective asupra vieții. După ce ai trecut printr-o perioadă mai tumultoasă în relațiile cu cei din jur, vei avea parte de armonia mult dorită. Încearcă să renunți la orgoliile vechi, liniștea sufletească ar trebui să fie mult mai importantă. Universul este darnic cu tine și îți va oferi șansa să depășești cu bine orice neînțelegere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×