Reclamă

Horoscopul zilei de 14 februarie 2021. Vărsătorii întâlnesc pe cineva. Vezi ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 14 februarie 2021 conferă Zilei Îndrăgostiților prilej de evocare a iubirii dintre parteneri. Zodiile profită de vibrațiile pozitive și își descătușează sentimentele.

Publicat: 12 februarie 2021, 15:01

Ziua de 14 februarie 2021 este puternic influențată de poziția planetei Mercur retrograd și de celelalte evenimente astrologice. Impactul energiilor asupra semnelor din zodiac este unul benefic, punându-se accetul pe sectorul dragostei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 14 februarie 2021: Află ce se întâmplă cu zodia ta

Previziunile astrologice ale zilei de duminică se mențin pozitive, fapt ce îi încurajează pe nativii zodiei Taur să își elibereze latura romantică. Leii vor simți imboldul de a încerca ceva nou în materie de relații.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 14 februarie 2021 îți aduce vești bune pentru acest sfârșit de săptămână. Ziua Îndrăgostiților, deși se află în centrul perioadei lui Mercur retrograd, va fi atinsă și de alte planete. Marte îl va întâlni pe Neptun în zodia Peștilor, ceea ce îi va conferi karmei tale energii pozitive. Vei avea parte de timp liber pe care să-l petreci cu partenerul tău. Vibrațiile dintre voi vor aprinde câteva scântei.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ziua de 14 februarie te găsește într-o stare de relaxare și dăruire față de ceilalți. Karma ta este puternic influențată de fenomenele astrologice, iar mișcările planetelor te vor face să vrei compania celor apropiați. În prima parte a zilei vei avea câteva activități cu prietenii, urmând ca în cea de-a doua parte să te dedici în întregime partenerului tău.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Pentru tine ziua de duminică este plină de pasiune. Horoscopul zilei de 14 februarie 2021 îți va face Ziua Îndrăgostiților să fie cu adevărat specială. Pentru că Mercur are o uniune cu Jupiter în Vărsător vei fi norocoasă în dragoste și vei avea ocazia să descoperi o persoană specială. Este posibil să împarți energiile pozitive cu un partener nou.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Săptămâna se termină într-o notă plină de optimism pentru tine. Întâlnirea planetei Marte cu Neptun în Pești îți dă ocazia unor noi oportunități pe care le poți explora. Folosește acest timp pentru a sta pe lângă oamenii dragi și pentru a crea noi legături. Fii deschisă evenimentelor care implică socializarea, pentru că este posibil ca cineva să-ți atragă atenția.

Leu: 23 iulie – 22 august

Potrivit Stylecaster.com horoscopul zilei de 14 februarie 2021 favorizează cojuncția lui Mercur cu Jupiter. Norocul îți surâde azi ceea ce ar trebui să te determine să spui da acelei întâlniri care te așteaptă. Vei putea avea parte de câteva momente speciale dacă îndrăznești să ieși din zona de confort. Iar dacă te afli deja într-o relație, seara ta se întrevede a fi cu adevărat distractivă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este momentul să-i arăți partenerului tău cât de puternică este dragostea ta. Și ce mod mai bun de a face asta, decât să profiți de Ziua Îndrăgostiților. Pune-ți imaginația la treabă și vino cu o idee care să-l dea pe spate. Mișcarea lui Mercur în Jupiter îți va oferi energiile potrivite pentru a reuși ceea ce îți propui. Nu te teme să încerci ceva nou.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 14 februarie 2021 vine cu o duminică plină de noroc pentru tine. Evenimentele astrologice care au loc în această zi îți oferă vibrațiile necesare eliberării emoțiilor. Este timpul ca tu și partenerul tău să aveți puțin timp de calitate. Nu îți fie teamă să spui ceea ce gândești, pentru că este posibil să conducă la ceva cu adevărat magic.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Conjunctura lui Marte și Neptun din zodia Peștilor îți deschide noi oportunități de care ar trebui să profiți din plin. Este ziua ideală pe care s-o petreci cu cei dragi și cu partenerul tău. Dacă ai dorit vreodată să pleci într-un loc romantic cu el, nu trebuie să mai eziți. Îți poți începe Ziua Îndrăgostiților puțin mai devreme în acest an, ca să ai timp pentru toate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Succesul apare odată cu horoscopul zilei de 14 februarie 2021. Dacă ai în minte câteva idei pe care vrei să le pui demult în practică, uniunea lui Mercur cu Jupiter îți va crea cadrul ideal. Această zi este pentru o aventură în doi, iar vibrațiile pozitive vor încuraja relațiile să înflorească. Este posibil chiar să vă gândiți și la anumite planuri de viitor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților anul acesta este puternic influențată de intrarea lui Marte în Neptun. Dacă te-ai gândit la un moment ideal pe care să-l petreci cu partenerul tău energiile pozitive de azi vor crea o atmosferă cu adevărat romantică, dar și distractivă. Dă frâu liber imaginației și vezi cum gândurile tale prind contur.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Horoscopul zilei de 14 februarie 2021 prezintă un sfârșit de săptămână benefic pentru cele aflate în căutarea dragostei. Norocul este de partea ta, așa că nu ezita să fii deschisă unei noi relații. Fie că este din cercul tău de prieteni sau din afara lui, merită să încerci. Iar dacă ai deja un partener cu care să-ți împarți ziua, o întâlnire romantică este o idee bună.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Uniunea lui Marte cu Neptun în zodia ta îți face norocul să se schimbe în bine. Vibrațiile pozitive îți oferă o rază de speranță în ceea ce privește viiorul și planurile pe care ți le-ai făcut. Îndrăznește să gândești la scară largă și vei avea parte de suprize plăcute. Lasă deoparte gândurile negative și încearcă să te relaxezi azi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×