Reclamă

Horoscopul zilei de 17 mai 2021. Racii sunt concentrați pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 17 mai 2021 ne recomandă să fim mai răbdători astăzi. Lucrurile se vor așeza așa cum avem nevoie. Trebuie doar să fim înțelegători cu oamenii cu care interacționăm, și să nu intervenim în planurile Universului. Ne putem îndrepta atenția către alte activități, între timp.

Publicat: 16 mai 2021, 7:50 / Actualizat: 16 mai 2021, 9:01

În loc să insistăm să obținem tot ceea ce ne dorim într-un timp scurt, putem să ne direcționăm altfel resursele noastre prețioase. Le putem investi în activități mai plăcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O programare de rutină la medic, o vizită neprogramată unei persoane dragi sunt doar câteva dintre lucrurile plăcute pe care le putem face.

Horoscopul zilei de 17 mai 2021

Răbdarea și înțelegerea față de reacțiile celor dragi reprezintă cheia unei zile bune. Chiar dacă primul instinct este acela de a fi arțăgoși, astrele ne îndeamnă să fim cumpătați și să nu uităm că momentele negative sunt temporare. Familia și prietenii dragi ne rămân însă alături. Află ce îți rezervă astrele, în funcție de zodia ta.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Treci printr-o perioadă în care îți exprimi gândurile cu ușurință. Astrele te încurajează să profiți de această schimbare și să vorbești mai mult cu partenerul tău. El știe că de obicei nu ești foarte comunicativă și va aprecia această schimbare, cu siguranță. Propune-i să faceți ceva doar voi doi. Poate o ieșire în oraș sau chiar o escapadă de weekend. Orice veți decide, experiența vă va consolida relația.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai de făcut foarte multe lucruri, trebuie să ajungi în mai multe locuri să rezolvi câteva situații urgente. Pentru că ești contra-timp, ai impresia că totul se mișcă foarte încet. Chiar dacă te încearcă sentimente negative, încearcă să le faci față. Pune-te puțin în pielea oamenilor cu care interacționezi. Poate așa vei observa că și ei se străduiesc să te ajute. Este foarte important să rămâi calmă în această perioadă.

Gemeni: 21 mai-21 iunie

Reclamă

Ai început o serie de proiecte foarte importante pentru tine. Din păcate însă, lucrurile nu merg chiar cum îți dorești. Înarmează-te cu răbdare, urmează o perioadă foarte complicată, în care horoscopul zilei de 17 mai 2021 îți recomandă să comunici cu foarte multă grijă. S-ar putea ca uneori solicitările tale să nu fie înțelese, iar de aici să pornească toate problemele. Indiferent de ce se întâmplă, nu renunța la scopurile tale.

Rac: 22 iunie-22 iulie

Te gândești de foarte mult timp să faci o schimbare în carieră. Visezi la o mărire substanțială de salariu sau chiar la o avansare. Pe de altă parte, nu-ți displace ideea unei reconversii profesionale. Ai răbdare, pentru că lucrurile se vor așeza perfect pentru tine. Până atunci, poți începe să cercetezi ce alte domenii te mai pasionează. De asemenea, o idee bună este să ai grijă mai mult de sănătatea ta.

Leu: 23 iulie-22 august

Oricine are nevoie se poate baza pe tine. Cineva din familie îți va aduce laude, după ce i-ai oferit ajutorul. Bucură-te de moment, era cazul să fii apreciată așa cum meriți. Gândește-te serios să iei o pauză mai lungă de la toate activitățile care te consumă. În ultima vreme ai muncit foarte mult și începi să te resimți. Nu uita că sănătatea este prioritară.

Fecioara: 23 august-22 septembrie

Chiar dacă multă lume are impresia că tu ești o persoană dură și pretențioasă, în adâncul sufletului ești foarte sensibilă. Atunci când lucrurile nu mai merg la fel de bine pe cât ți-ai dori știi că ai locul tău în care să te retragi. Familia ta este foarte importantă pentru tine. Pe ea te bazezi în cele mai grele clipe ale tale. În această perioadă te vei convinge din nou ce oameni minunați te înconjoară și cât de mult te susțin.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Uneori ești destul de orgolioasă și lași furia să te domine. Fă un pas înapoi în astfel de momente. Ego-ul tău puternic te poate pune uneori în situații foarte dificile. Dacă vei continua în acest ritm, în cel mai scurt timp, astrele îți vor da o lecție importantă, te avertizează horoscopul zilei de 17 mai 2021. Poate fi vorba despre pierderea unei legături importante pentru tine sau a unei oportunități pentru care ai făcut sacrificii.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Astrology.com menționează că pentru tine urmează o perioadă foarte bună în care activitățile tale vor fi remarcate corepunzător. Este firesc să fie așa, pentru că ai foarte multă experiență și ești o perfecționistă. Profită de această calitate specială și investește-ți timpul într-un proiect nou. Poți începe un blog sau un vlog în care să împărtășești din înțelepciunea ta.

Săgetător: 22 noiembrie-21 decembrie

Îți pui toată încrederea în familie și în cei mai apropiați prieteni. Ai primit o propunere foarte bună pentru a începe un parteneriat, dar nu ești foarte convinsă că aceasta este cea mai bună decizie. Ascultă toate sfaturile pe care le primești, totuși, nu uita și de intuiția ta foarte bună. Dacă lucrurile nu merg din prima în direcția în care vrei, nu te indispune, trebuie să mai ai puțină răbdare.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

După foarte multă muncă a venit în sfârșit vremea să te relaxezi. Ai pus niște bani deoparte, iar acum a sosit momentul să faci ceva și pentru sufletul tău. Poate ar trebui să mergi într-o vacanță împreună cu cele mai apropiate persoane sau chiar singură. Vezi care sunt destinațiile turistice ideale, în funcție de zodie. Deconectează-te de la toate problemele pe care le ai. Există lucruri mai importante decât munca fără pauze, cum ar fi sănătatea.

Vărsător: 20 ianuarie-18 februarie

Astrele te îndeamnă să te mobilizezi și să faci câteva schimbări vitale pentru tine în această perioadă. Nu ar fi rău să îți poți suplimenta măcar puțin veniturile. Dacă vei fi suficient de implicată în acest proces, Universul te va susține în toate. Situația ta financiară nu a mai fost atât de precară de mult timp încoace. Acceptă mai multe proiecte, participă la activități la birou sau la orice te poate ajuta să te redresezi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ocupă-te de sănătatea ta în perioada următoare. Organismul tău se resimte din cauza faptului că nu ai avut prea multă grijă de tine. Casa, munca, familia te-au solicitat mai mult decât de obicei, chiar dacă nu-ți dai seama. Este mai bine să previi, decât să tratezi, de aceea mergi la un medic, măcar pentru un consult.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×