Reclamă

Horoscopul zilei de 18 august 2022. Taurii își doresc o schimbare de peisaj. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 18 august 2022 arată că Taurii își doresc o schimbare de peisaj și fac tot posibilul pentru a o obține. Dacă nu se simt confortabil în preajma prietenilor, astrele îi sfătuiesc să opteze pentru o călătorie în tihnă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 17 august 2022, 7:25

Există riscul de a cădea totuși în depresie pentru aceste zodii. Nu este recomandată această mișcare pe o perioadă mai lungă de timp, asta pentru că acești nativi iubesc să fie în centrul atenției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 18 august 2022

Horoscopul zilei de 18 august 2022 spune că astrele îi vor ajuta pe nativi să-și găsească drumul pe plan personal. În afaceri lucrurile par să meargă așa cum își doresc. Pe parcursul acestei perioade este recomandat să nu te lași influențată de cei din jur, indiferent ce zodie ești. E important să-ți gestionezi fiecare situație plină de maturitate, altfel riști să piezi anumiți pași pe care nu îi vei mai recupera prea curând.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativii din zodia Berbecului, planurile puse pe hârtie cu câteva zile în urmă par să nu aibă nicio finalitate. Din fericire, vei reuși în cele din urmă să ajungi unde ți-ai propus cu mici ajutoare. Dacă simți nevoia unui alt plan de bătaie, încearcă să te aduni împreună cu prietenii pentru a vedea de unde să începi.

Reclamă

Nu te lăsa intimidată de prea multă lume necunoscută.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Încearcă să ai încredere în instinctual tău. Dacă îți dorești o schimbare de peisaj sau doar vrei să-ți împrospătezi starea, acum este momentul. Vei încerca să-ți ții ochii deschiși și să fii atentă la cee ace se întâmplă în jurul tău. În orice conversație ai lua parte, încearcă să păstrezi un minim de respect, spune Astrology.com. De cele mai multe ori, impulsivitatea îți poate juca feste. Adevărata putere va veni odată cu lăsarea serii.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 18 august 2022 spune că subconștientul te va duce într-o zonă foarte întunecată în această dimineață. Cu toate că îți dorești să ai o viață liniștită, astăzi este imposibil. Schimbările de stare îți vor crea probleme pe măsură ce ziua va trece. Îți vei crea propria portiță de scăpare și vei profita de anumite oportunități. Încearcă să practici recunoștința atunci când este cazul. Vei întâlni noi oportunități financiare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Viața ta socială va suferi schimbări majore astăzi. Luna în Taur va forma noi aspecte în cea de-a șaptea casă a sistemului solar. Folosește această energie pentru a crea noi conexiuni. Astfel de alianțe îți vor fi de ajutor pe viitor. Spre amiază vei purta o discuție filosofică cu unul dintre prieteni, arată Yourtango.com. Sentimentele ți se vor intensifica pe măsură ce ziua va trece. Ți se va deschide apetitul pentru relații de lungă durată.

Leu: 23 iulie – 22 august

Planurile tale se vor schimba în această zi. Oportunități de toate felurile pot apărea spre finalul perioadei. E necesar să-ți aduni puterile și să dovedești că poți înfrunta orice obstacol. Din fericire, o conexiune neașteptată între Lună și planeta Neptun îți va oferi șansa de a deveni cea mai puternică versiune a ta. Odată ce ești pregătită să înfrunți orice tip de comportament sau obicei, nimic nu te mai poate opri.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 18 august 2022 te pregătește pentru o zi plină de coincidențe, iar intuiția ta nu poate da greș acum. Dacă nu îți ții în frâu anumite sentimente, este posibil ca totul să se schimbe într-o secundă. Menținerea unor limite te va ajuta să-ți setezi propriile obiective. Nu te teme să iei o pauză de la familie sau prieteni. O energie romantică va umple aerul spre finalul zilei. Acum este momentul să-ți dezvălui sentimentele.

Află totul despre zodia Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței se vor simți înconjurați de iubire în această zi. Vei avea noroc în viața amoroasă și vei flirta cu cineva special. Vei reuși să-ți aduci relațiile actuale într-un punct în care te vei putea bucura cu adevărat. Încearcă să-ți găsești propriul stil de viață și bucură-te de acesta. Toate planurile importante de viitor ți se vor arăta în vis.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Vor exista multe momente plăcute în viața ta în această dimineață. Acest lucru te va inspira să-ți întărești cele mai apropiate relații. E important să petreci timp prețios alături de cei care îți sunt întotdeauna aproape. Este posibil să te simți exclusă, dar fără niciun motiv plauzibil. Atunci când muncești, trebuie să te concentrezi pe proiect.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dacă dimineața vei simți că nu ai nicio grijă pe lume, lucrurile se vor schimba pe măsură ce ziua va trece. Încearcă să-i ajuți pe cei din jur și te vei simți mult mai bine. O satisfacție de nedescris îți va schimba modul de a gândi. Încearcă să ai grijă și te propria persoană, așa cum ai grijă și de cei din jur. Relaxează-te și bucură-te de tot ceea ce te înconjoară.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Te vei confrunta cu o problemă de atenție astăzi. Vrei să arăți tuturor că ceea ce gândești este corect. Te vei trezi într-o furtună de emoții și nu vei ști cum să reacționezi cu adevărat. Nu-ți mai face gânduri în avans, asta dacă nu vrei să-ți strici de fiecare dată starea de spirit. Menține limite atunci când este cazul, indiferent că este vorba despre prieteni.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

În această dimineață lumea ți se va părea mult prea mare. Te vei simți copleșită, fără să știi cu exactitate care este motivul. Încearcă să-ți folosești această energie în scopuri benefice. Meditația și yoga te pot aduce într-un punct din care nu trebuie să-ți mai fie teamă. Ascultă mesajele pe care Universul încearcă să ți se trimită.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Te vei simți inspirată să-ți dezvălui planurile de viitor în această dimineață. Indiferent că este vorba despre relații amoroase sau schimbări la locul de muncă, acestea te vor ține ocupată o bună perioadă de timp. Vei încerca să găsești persoane cărora să le transmiți din energia ta. Dacă nu găsești șansa de a-ți pune pe tavă sentimentele, atunci poate că nu este momentul oportun.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×