Reclamă

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2023. Gemenii trebuie să-și reevalueze comportamentul. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2023 spune că Gemenii trebuie să fie atenți la comportamentul lor și să-l reevalueze dacă vor evoluție. Nativii acestei zodii trebuie să fie foarte atenți la trăirile lor și la sentimente ca să-și dea seama ceea ce își doresc cu adevărat.

Publicat: 20 aprilie 2023, 1:00

Din păcate, Racii vor întâmpina probleme de comunicare cu cei din jur. De asemenea, trebuie să aibă mare grijă și la defecțiunile tehnologie ce le pot pune bețe în roate în proiectele pe care le au în derulare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2023

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2023 spune că nativii zodiacului trebuie să uite de trecut dacă își doresc evoluția în viața lor. Astrele sfătuiesc zodiile să uite de trecut și să privească cu încredere spre viitor. De asemenea, fiecare nativ e sfătuit să renunțe la oamenii toxici din viața lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Mercur își începe călătoria retrogradă la primele ore din această dimineață. Acest lucru te poate face să te simți puțin dezorganizată sau dezamăgită atunci când te trezești. Climatul astrologic ar putea duce, de asemenea, la cheltuieli neînțelepte și la un sentiment de deconectare în următoarele săptămâni. Între timp, luna Taur se aliniază cu Uranus în zori, aducând o energie imprevizibilă. Nu te îngrijora, acum ai scuza perfectă pentru a sta jos și a te relaxa.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna își continuă călătoria prin semnul tău în această dimineață. Astrele îți vor da ajutorul necesar să obții imaginea completă. Ai grijă să îți îmbunătățești situația actuală înainte de a încerca mai mult.

Așteaptă-te la imprevizibil când te trezești din somn și Luna se aliniază cu revoluționarul Uranus. O energie de vis se va instala mai târziu în această seară, pe măsură ce Neptun devine activ, acoperind lumea cu o ambianță suprarealistă și blândă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna își continuă călătoria prin Taur și sectorul hărții care guvernează subconștientul trecând peste Mercur. Acest schimb ceresc ar putea declanșa vise ciudate și confuze și te vei vedea nevoită să-ți reevaluezi comportamentele în săptămânile următoare. Între timp, Luna și Uranus se aliniază în zorii zilei, declanșând noi perspective atunci când îți deschizi mintea către neconvențional. Meditează asupra ambițiilor tale profesionale mai târziu în această seară, când Neptun devine activ, aducând o energie vizionară la masă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Mercur își începe călătoria retrogradă în această dimineață devreme, aducând probleme de comunicare, defecțiuni tehnologice și probleme sociale. Ai grijă la cuvinte atunci când interacționezi cu cunoscuți în care nu ai prea multă încredere. De asemenea, ar fi înțelept să îți monitorizezi fluxul de știri în următoarele săptămâni. Ai grijă să cauți povești înălțătoare ori de câte ori te simți dezamăgită de traiectoria societății, scrie astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Vor intra în joc lecții importante despre granițe și vei dori să fii atentă la oamenii în care ai încredere. Climatul cosmic îți va cere, de asemenea, să meditezi și să reflectezi asupra ambițiilor tale profesionale, deși s-ar putea să vrei să mai aștepți ca să faci orice schimbări până când Mercur se îndreaptă din nou. Ia în considerare oprirea dispozitivelor mai târziu în seara asta, când Neptun devine activ, aducând o energie de curățare care este perfectă pentru reîncarcăre. Leii sunt zodii de foc puternice și impunătoare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Mercur își începe călătoria retrogradă în această dimineață devreme, cerându-ți să reflectezi asupra spiritualității și filozofiilor tale personale în săptămânile următoare. E momentul perfect pentru a face pace cu ceea ce nu poți controla, având încredere că Universul te sprijină chiar și în vremuri de ceartă. Ține ochii deschiși pentru sincronicități și mesaje de încurajare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

S-ar putea să te simți mai puțin răbdătoare decât de obicei în următoarele săptămâni. Deși vei fi dornică să te transformi și să evoluezi circumstanțele, ai grijă mai întâi să îndepărtezi ceea ce te trage înapoi. Când luna Taur se aliniază cu Uranus aduce o energie de curățare care este perfectă pentru a merge mai departe. Fă ceva frumos pentru corpul tău mai târziu în seara asta, când Neptun devine activ în sectorul care guvernează sănătatea și bunăstarea.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna își continuă călătoria prin Taur și sectorul hărții tale care guvernează dragostea. Acest climat cosmic ar putea genera confuzie pe plan amoros și probabil vei auzi lucruri despre un fost partener în săptămânile următoare. Între timp, Luna și Uranus se aliniază în zorii zilei, încurajându-te să îmbrățișezi sentimentele care trăiesc în interior ca un act de iubire de sine. Când luna și Neptun se vor alinia asigură-te că te concentrezi asupra activităților sau relațiilor care te fac să te simți împlinită.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Mercur își începe călătoria retrogradă prin Taur și sectorul diagramei tale care guvernează sănătatea. Ia în serios călătoria ta de bunăstare în săptămânile următoare. Micile dureri și disconfortul fizic ar putea duce la ceva mai mult dacă nu ai grijă să abordezi astfel de probleme atunci când apar. E important să fii proactivă. Din fericire, o conexiune utilă între luna Taur și Uranus te va ajuta să scapi de orice rutină nesănătoasă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

S-ar putea să fie nevoie să revizuiești cercul de prieteni în următoarele săptămâni. Climatul cosmic te va încuraja să te îndepărtezi de oricine nu te susține, subțiindu-ți răbdarea pentru dramă și negativitate. Din punct de vedere personal, aceste vibrații sunt perfecte pentru a revedea vechile hobby-uri și proiecte, așa că asigură-te că îți investești energia în consecință.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Mercur intră în călătoria sa retrogradă prin Taur și a patra casă solară în această dimineață. Acest lucru ar putea aduce o energie dezordonată inimii și casei tale în săptămânile următoare. Încearcă să nu te lupți cu ceea ce simți în această perioadă, dar fii atentă la modul în care exprimi frustrările sau dezamăgirea. Din fericire, poți folosi energia în mod productiv.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pregătește-te pentru încă un Mercur retrograd. A treia casă solară va fi vizată în tot acest timp, ceea ce duce la ceață cerebrală, comunicare greșită, dezorganizare și poate un pic de stângăcie. Natura va acționa ca un har salvator oricând mintea ta are nevoie de lămurire. Așa că, asigură-te că petreci câteva ore în aer liber. Fii atentă la gândurile tale, dar evită să vorbești impulsiv când te trezești și luna Taur se aliniază cu Uranus. Planifică să faci ceva frumos pentru mintea ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×