Reclamă

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2021. Balanțele debordează de romantism. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2021 prevede schimbări pozitive la nivelul relațiilor romantice, prieteniilor și colaborărilor la locul de muncă.

Publicat: 20 ianuarie 2021, 12:39 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:19

Astrele guvernează asupra relațiilor romantice, prieteniilor și colaborărilor la locul de muncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua de 21 ianuarie 2021 este despre încredere, bunătate și romantism. Descoperă care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2021

Scorpionii își dovedesc încă o dată capacitățile de bun planificator, iar Leii își pun încă o dată resursele de energie pozitivă în slujba celorlalți, potrivit Astrology.com.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Oamenii din jurul tău ar trebui să se gândească de două ori înainte să spună ceva care te-ar putea pune pe jar. Ești ușor iritabilă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Să-ți faci un nou prieten nu este ușor pentru tine, mai ales acum. Ești mai secretoasă în ultima vreme, așa că, dacă decizi să permiți cuiva să afle ce simțiți, poate ar înțelege mai bine cât de special este.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Dacă cineva știe cât de minunat este să ai prieteni distractivi, acea persoană ești tu. Ai petrecut mult timp să îți formezi o asemenea gașcă de prieteni. Nu inviți pe cineva în acest cerc fără să iei în considerare cum îi va face pe ceilalți membri să se simtă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ai avut întotdeauna o relație excelentă cu superiorii tăi. De fapt, ei te tratează adesea ca și cum ai fi un coleg, și de cele mai multe ori te simți ca și cum ai face parte dintr-o familie. Exact așa te vei simți acum când vor veni la tine pentru sfaturi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Când ești fericită, toată lumea este fericită. Debordezi de energie, ceea ce nu va permite nimănui să fie deprimat în imediata ta apropiere, dacă poți face ceva în acest sens. În acest moment, te simți destul de bine, ceea ce înseamnă că vei face tot posibilul să îi ajuți pe cei din jurul tău.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă nu ești sigură cum să gestionezi o anumită situație mult prea delicată pentru tine, nu spune nimănui încă. Știi la fel de bine ca ei că mai sunt încă probleme de rezolvat și, până atunci, este cel mai bine să păstrezi tăcerea.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Relațiile sunt întotdeauna prioritatea ta numărul unu. Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2021 prevede un exces de romantism în ceea ce te privește. Jumătatea ta norocoasă sau potențială cealaltă jumătate se va bucura de atenția ta în multe feluri. Vrei să îi transmiți cât de mult îți pasă și să îl asiguri că sentimentele sunt puternice.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă cineva poate să facă planuri bune și să le ducă până la capăt, fără să se gândească o clipă să renunțe, cu siguranță ești tu. Acum ai un plan care este aproape perfect de la început până la sfârșit. Atât de bun încât vei avea încredere să îl spui tuturor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Generozitatea și excesul sunt periculoase împreună și doar o persoană specială poate să le echilibreze. În cea mai mare parte, ești pregătită pentru provocare și te bucuri de ea. Totuși, ar trebui să te asiguri că persoanele față de care ești atât de amabilă apreciază ceea ce faci. De asemenea, ar trebui să îți reverzi timp doar pentru tine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nu ai fost niciodată timidă. Nu vei fi timidă nici acum. Amintește-ți că dacă cineva are dreptul să aibă încredere în propria persoană, tu ești, mai ales că ai fost atât de muncitoare în ultima vreme. Relaxează-te.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Dacă ești îngrijorată de faptul că ai putea spune sau face ceva care să jignească pe cineva, apelează la persoană care ar putea media discuția. Știi pe cine să chemi în ajutor pentru că probabil ai mai întâmpinat astfel de situații.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu ai chef să faci cumpărături în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu există ceva care să te atragă atât de mult încât să nu îi poți rezista. Dacă nu ești sigură că îți poți permite acest răsfăț, apelează la persoana în care ai cea mai mare încredere și care nu te va face să te simți vinovată pentru că ai trișat de această dată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×