Reclamă

Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență maximă în această zi. Nativii acestei zodii se vor bucura de recunoașterea celor din jur. Astrele le recomandă să nu-și încalce propriile limite.

Publicat: 21 martie 2023, 1:00

Fecioarele vor să pună punctul pe "i". Nu mai sunt dispuse să piardă timpul cu lucruri care le consumă energia. Nativii acestei zodii își doresc să ajungă în miezul fiecărei probleme. Nu mai vor să mai fie trași în spate de trecut.

Horoscopul zilei de 22 martie 2023

Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că astrele se vor alinia în așa fel încât zodiile să se simtă eliberate. Nativii zodiacului sunt sfătuiți să-și ducă la bun sfârșit planurile. Cu toate acestea, ei nu trebuie să uite că propria persoană este mai importantă decât dorința celor din jur.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut. Se anunță multe schimbări importante pentru zodiile de aer și cele de pământ.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Universul te va împinge cu toată viteza înainte, în timp ce cinci corpuri cerești se deplasează prin semnul tău. Energia din joc este perfectă pentru a-ți demonstra abilitățile ca motivator și lider. Ar trebui să fii conștientă că nu trebuie să te grăbești de la o sarcină la alta. Recunoaște dacă ai nevoie de o pauză pentru a trage respirația. Norocul e de partea ta în a doua jumătate a zilei, când Luna și Jupiter formează o uniune cosmică.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Cinci corpuri cerești se deplasează prin Berbec și sectorul hărții tale care guvernează toate lucrurile ascunse. Poate fi necesar să arunci o privire mai atentă pentru a găsi detalii. Eforturile de a înțelege îți vor oferi o oportunitate de a vedea situația mai clară cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Planifică să faci o plimbare sau să îmbrățișezi singurătatea când Luna și Chiron se aliniază. Psihicul tău va avea probabil nevoie de o pauză. O atmosferă mai optimistă te va cuceri în această după-amiază, marcând scuza perfectă pentru a te elibera, te informează YourTango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune să te pregătești pentru o zi plină. Cinci corpuri cerești călătoresc prin Berbecul de foc și casa ta a unsprezecea solară. S-ar putea să simți că toată lumea vrea o mică parte din tine, deoarece stelele te pun în centrul atenției. Deși fluturele social din interior va fi încântat de atâta atenție, ar trebui să fii atentă la propriile nevoi. Acordă atenție oricăror conexiuni noi care vin spre tine, deoarece ar putea duce la oportunități neprevăzute.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Puterea și perseverența ta vor străluci astăzi. Deși s-ar putea să simți că te miști în mod constant, capacitatea ta de a naviga și de a te deplasa între sarcini te va ajuta să câștigi recunoaștere în domeniul tău. Cu toate acestea, ar fi ușor să pierzi legătura cu propriile nevoi și limite, pe măsură ce Luna se apropie de Chiron, ceea ce face important să-ți recunoști limitările. Din fericire, Jupiter va deveni activ în această după-amiază, ajutându-te să îți recuperezi orice lucru pe care l-ai ratat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ar trebui să te simți foarte binecuvântată și entuziasmată de viața ta, în timp ce cinci corpuri cerești se deplasează prin Berbec și sectorul spiritual al hărții tale. Acest climat cosmic este pregătit să îți ridice inima și minte. Îți permite să explorezi subiecte filosofice și mistice. Oportunitățile de vindecare vor intra și ele în joc pe măsură ce Chiron devine activ, marcând scuza perfectă pentru a lucra cu mantre pozitive și meditație. Abilitățile tale de manifestare se vor ascuți pe măsură ce Luna și Jupiter se aliniază. Asigură-te că ai stabilit toate intențiile, spune horoscopul zilei de 22 martie 2023.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nu vei avea chef de discuții, neplăceri inutile sau drame astăzi. Climatul cosmic te va împinge să ajungi la miezul fiecărei probleme, lăsând puțin timp sau răbdare pentru lucrurile inutile. Stai un moment pentru a te conecta cu tine când Luna și Chiron se aliniază. Taie legăturile cu orice lucru care te trage înapoi. O energie optimistă și inspiratoare va intra în joc pe măsură ce Jupiter devine activ, scoțând în evidență liderul natural din interior, ajutându-te în același timp să evoluezi în roluri mai importante.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Inima ta va fi plină astăzi, dragă Balanță. Cinci corpuri cerești călătoresc prin Berbecul de foc și a șaptea ta casă solară. Acest climat cosmic este perfect pentru a-ți urma pasiunile, lăsându-te să fii purtată de dorințele tale. Cu toate acestea, vei dori să atingi baza atunci când Luna și Chiron se aliniază, recunoscând propriile nevoi. Dacă azi poți beneficia de câteva minute de îngrijire personală, acesta ar fi momentul să o faci. O scânteie te va înconjura când Jupiter va deveni activ, aducând noroc în viața ta amoroasă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să simți că ai jonglat prea mult deodată, în timp ce cinci corpuri cerești se deplasează prin Berbec și prin casa ta a șasea solară. Natura independentă a acestui climat cosmic ar putea face dificilă cererea de ajutor, deși o uniune cerească între Luna și Chiron în această dimineață te va împinge să ceri ajutor dacă ai nevoie. Găsirea unui echilibru între a-ți face propriile lucruri și a funcționa ca o echipă te poate ajuta să depășești obstacole majore, așa că asigură-te că te concentrezi în consecință. O energie norocoasă va persista când Jupiter va deveni activ în această după-amiază, așa că nu trebuie să-ți fie teamă să strălucești în mulțime.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Vei lumina fiecare cameră în care intri astăzi. Este în regulă să te simți foarte bine, deoarece universul va lucra pentru a-ți crește încrederea și sentimentul de sine. Cu toate acestea, trebuie să fii conștientă că nu îți sacrifici propriile nevoi pentru a face un spectacol, mai ales când Luna și Chiron se aliniază. Cu toate acestea, veți dori să ajungi în lumina reflectoarelor în această după-amiază, când Luna și Jupiter formează o alianță cosmică, oferindu-ți o energie mai mare decât viața, perfectă pentru a găsi noroc și a atinge obiectivele, spune horoscopul zilei de 22 martie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Concentrarea ta va fi prezentă azi, în timp ce cinci corpuri cerești călătoresc prin Berbec și sectorul hărții tale care guvernează fericirea internă. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a iniția schimbarea în spațiul tău, deși poate fi necesar să-ți asumi rolul de lider. Verifică emoțiile și intuiția pe măsură ce Luna și Chiron se aliniază, căutând modalități de a calma orice tensiune care s-ar putea acumula în mintea, corpul și sufletul tău. O energie de bun augur va pătrunde în aer în această după-amiază, aducând o ambianță de bucurie în locuința ta.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Mintea și vocea vor să se facă auzite. Te poți aștepta ca neuronii tăi să se declanșeze rapid și eficient, deși ar trebui să fii atentă la cuvintele tale când Luna se apropie de Chiron, având grijă să arăți ție și altora un plus de compasiune. Vei avea ocazia să faci impresie în această după-amiază, când Jupiter va deveni activ, mai ales când îți spui ideile și punctul de vedere unic. Planifică să scrii în jurnal sau să te întâlniești cu prietenii înainte de încheierea zilei, pentru a-ți satisface nevoia de exprimare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Lumea din jurul tău va părea astăzi mai interesantă și mai strălucitoare decât de obicei, pe măsură ce cinci corpuri cerești îți activează a doua casă solară. Natura înflăcărată a acestui climat cosmic te va motiva să pui bazele propriilor speranțe și vise, oferind o nouă formă de energie. Ia în considerare să te descoperi mai mult atunci când Luna se apropie de Chiron, găsind modalități de a susține inima și mintea prin mantre pozitive sau îngrijire de sine. O energie norocoasă va intra în joc în această după-amiază, când Luna și Jupiter se vor alinia, oferind promisiunea prosperității.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×