Reclamă

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2023. Balanțele pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2023 spune că nativii din zodia Scorpionului își găsesc sufletul pereche. Este o perioadă foarte bună pentru a face schimbări pe plan amoros. Acești nativi sunt sfătuiți să-și găsească curajul pentru a spune lucrurilor pe nume.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 octombrie 2023, 1:00
Imagine cu harta tuturor semnelor zodiacale, folosite pentru a ilusta horoscopul zilnic.
Horoscopul zilei arată că Taurii își doresc o schimbare de peisaj și fac tot posibilul pentru a o obține.. / Shutterstock

Nativii din zodiac au în față o zi productivă. Cele mai multe zodii se fac remarcat, iar acest lucru se datorează călătoriei pe care Luna o face în semnul Balanței. Nativii sunt sfătuiți să-și manifeste în univers dorințele pentru a le vedea cum devin realitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2023

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2023 aduce lucruri bun pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Aceștia au șansa să se afirme. Zodiile se bucură în această perioadă de energia pe care o primesc de la Univers. Acesta sunt guvernate de planeta Jupiter, a norocului și a abundenței. Nativii vor vedea că lucrurile se vor schimba treptat și în viața lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Lucruri bune se apropie de tine. Luna îți activează sectorul carierei. Această zi este perfectă pentru a-ți pune în ordine planurile de viitor. Nu ezita să le comunici colegilor planurile tale. S-ar putea să găsești deschidere și înțelegere de unde te aștepți mai puțin.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dacă ești în căutarea unui imobil, poate că ar fi momentul să mai aștepți. Astrele arată că s-ar putea să ai parte de pierderi financiare în această perioadă. Nu este momentul oportun pentru a face investiții. Lucrurile se vor aranja ți pentru tine, însă trebuie să înveți să ai mai multă răbdare.

Momentul oportun se va ivi în viitor.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nu trebuie să te temi dacă rămâi singură în această perioadă. Astrele spun că Gemenii sunt predispuși la despărțiri. Conflictele în relația de cuplu se intensifică. Această perioadă este una de tranziție, în care afli mai multe despre tine și despre ceea ce îți face plăcere. Poate că ar fi mai bine să te pui pe primul loc.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2023 știe că ești o zodie romantică. Astrele spun că Luna în Balanță îți activează sectorul familie. Ai în față o zi pe care o vei petrece alături de cei dragi. Te bucuri de fiecare moment de tandrețe, dar și de amintirile frumoase pe care le creezi. Nu ezita să te faci remarcată printre ceilalți.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt în căutarea unui loc de muncă. Pentru tine este important să avansezi și să ai tot timpul ceva care să te provoace. Astfel, ajungi în situații în care te vezi nevoită să-ți schimbi locul de muncă dacă simți că stagnezi, după cum scrie Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2023 spune că nativii din zodia Fecioarei au multe lucruri de rezolvate. Cel mai bine ar fi să-ți faci un sistem și să încerci să nu te abați de la acesta. Este o perioadă productivă pentru tine. Încearcă să gestionezi emoțiile puternice cu multă grijă și atenție. Nu lăsa stresul să te acapareze.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt sfătuite să-și caute echilibrul emoțional. Această zi vine cu multe provocări pentru tine, iar asta s-ar putea să te copleșească. Ia lucrurile pas cu pas și nu pune presiune asupra ta. Vei vedea că totul se va rezolva dacă alegi să privești partea plină a paharului.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt cu gândul la partenerul de cuplu. Cei care erau singuri s-ar putea să-și găsească sufletul pereche. Casa relațiilor este activată în această perioadă pentru nativii Scorpioni. Ei se bucură de momentele frumoase, dar și de iubirea pe care o primesc.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nimic nu te poate ține pe loc. Ești una dintre cele mai aventuroase zodii, dar uneori acest lucru te poate pune în situații dificile. Asr fi bine să găsești un echilibru și să încerci să schimbi ceva la tine. Astrele spun că viața ta se transformă pe măsură ce te maturizezi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului au parte de o zi productivă. Ai de făcut multe lucruri, dar acest aspect nu te sperie. Ai învățat deja cum să gestionezi situațiile stresante. Astrele arată că pentru tine se va schimba ceva pe plan personal.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Lasă imaginația să te poarte pe tărâmuri noi. În această zi poți explora activități pe care până acum nu ai îndrăznit să le faci. E momentul propice pentru a ieși din zona de confort și a vedea lumea cu alți ochi. Ai nevoie de acest sentiment puternic de reușită, scrie YourTango.com.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2023 spune că nativii din zodia Peștilor trebuie să lucreze la relațiile pe care le au cu cei din jurul lor. Astrele spun că este o perioadă agitată pentru Pești. Nu lăsa stresul să te acapareze. Va fi nevoie să iei multe pauze pentru a putea face față acestei zile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×