Reclamă

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021. Racii se întâlnesc cu o fostă iubire. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021 pune mare preț pe reconectarea cu ceea ce ne inspiră și cu plăcerea lucrurilor mici. Astăzi este despre găsirea inspirației și creativitate.

Publicat: 22 februarie 2021, 14:18

Energiile pozitive sunt dominante astăzi în sectorul relațiilor, iar ziua te va pune în jurul multor oameni. Zodiile au parte de multe emoții alături de cei dragi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021

Gemenii sunt favorizați astăzi în ceea ce privește relațiile de cuplu. Momentele romantice vor fi subiectul central pentru ei.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021 vine cu energii pozitive pentru tine. Nostalgia va fi totuși prezentă pe parcursul zilei datorită convergenței lunii cu zodia Rac. Spre seară sentimentele tale se vor clarifica și starea de bine va reveni.

Este începutul unei perioade prospere în care creativitatea ți se va dovedi a fi utilă. Vei avea timp să te ocupi de probleme mai vechi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Astăzi trebuie să fii conștientă de barierele tale și de cât poți duce. Cu toate că ești acolo pentru ceilalți oricând ar fi nevoie, evită să-i pui mereu pe primul plan și gândește-te mai întâi la tine. Deși comunicarea îți va fi afectată astăzi din cauza coliziunii cu Neptun, vei găsi calea de a discuta cu persoanele mai dificile.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Energia pe care ți-o oferă horoscopul zilei de 23 februarie 2021 te pune în fața versiunii tale care vrea să-și depășească limitele. Neptun te ajută să ai parte de creativitate și imaginație, iat planeta Pluto te va infuza cu sentimente calde. Este o zi benefică pe care s-o petreci cu partenerul tău de viață. Luna vă va conferi cadrul astrologic complet.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Este momentul să te reunești cu o persoană care îți este foarte dragă. Luna stă în semnul tău zodiacal toată ziua, ceea ce îți va oferi vibrațiile necesare formării unei noi relații. Nu te teme să vorbești liber și să te exprimi exact așa cum simți, deoarece în acest mod vei atrage atenția partenerului. Conform Astrology.com, emoțiile ți se vor intensifica azi, așa că încearcă s-o iei ușor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021 îți rezervă ziua pentru recuperare fizică și mentală. Te-ai suprasolicitat în ultima perioadă, iar acest lucru se observă în acțiunile pe care le întreprinzi. Relațiile pe care le ai vor fi învăluite azi în vibrații pozitive, ceea ce-ți va oferi sentimentul unei legături mult mai intime. Ai grijă la relațiile de colegialitate de la job.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Personalitatea pe care o afișezi azi este plină de farmec și te va face plăcută de cei din jurul tău. Este mult mai ușor să interacționezi cu oamenii azi și acest lucru se va dovedi a fi benefic pe parcursul zilei. Încearcă să te concentrezi pe aspecte care să te ajute în viitor și să nu te lași pierdută în socializare. Pluto îți va oferi vibrațiile potrivite.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Responsabilitățile îți bat la ușă, ceea ce înseamnă că este timpul să te organizezi mai bine și să te apuci de treabă. Horoscopul zilei de 23 februarie 2021 îți conferă cadrul unei reușite profesionale, dar numai dacă ești dispusă să muncești pentru asta. Vei putea să rezolvi și câteva probleme care țin de gospodărie, iar pe seară te vei putea relaxa într-un mod creativ.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Încearcă să ieși din rutina în care ai intrat, pentru că acest lucru te va afecta pe termen lung. Ești predispusă la conversații sincere cu cei din jurul tău, așa că profită și spune ce ai pe suflet. Creativitatea își face apariția spre finalul zilei ceea ce te va conduce la proiecte noi care se pot materializa în viitor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021 îți dă stare de plimbare și explorare. Vrei să te conectezi cu noi locuri azi și să ai parte de latura ta sensibilă. Deși este posibil să te găsești rememorând amintiri, încearcă să le ți pentru tine. Interacțiunile cu oamenii vor necesita din partea ta puțină sinceritate pe final de zi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Sectorul dragostei este deschis astăzi și va fi tratat cu prioritate. Îți este mai ușor să interacționezi cu oamenii, însă asta te poate face excesiv de empatică de-a lungul zilei. După-amiaza te va găsi într-o stare de calm insuflată de planeta Neptune. Spre seară vei avea nevoie de timp cu tine pentru a te putea exterioriza cu privire la anumite trăiri.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Este momentul să-ți găsești un echilibru în ceea ce privește dieta pe care o ai și programul pe care ți l-ai făcut. Productivitatea îți va fi totuși la cote ridicate azi datorită Lunii care este în zodia Racului. Horoscopul zilei de 23 februarie 2021 pune accentul pe funcțiile tale creative. Acestea se vor activa și vei reuși cu ajutorul lor să faci față unor destăinuri la care nu te-ai fi așteptat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Încearcă să te lași inspirată de lucrurile mărunte astăzi. Este posibil să-ți vină noi idei pe care să le pui în practică. Relațiile vor fi active și îți vor necesita toată atenția, așa că renunță puțin să te mai gândești doar la muncă. Latura ta jucăușă va ieși la iveală odată cu apariția lui Pluto în conjunctura Lunii. Prietenii îți vor fi alături pe seară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×