Reclamă

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021. Racii se întâlnesc cu o fostă iubire. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021 pune mare preț pe reconectarea cu ceea ce ne inspiră și cu plăcerea lucrurilor mici. Astăzi este despre găsirea inspirației și creativitate.

Publicat: 22 februarie 2021, 14:18

Energiile pozitive sunt dominante astăzi în sectorul relațiilor, iar ziua te va pune în jurul multor oameni. Zodiile au parte de multe emoții alături de cei dragi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021

Gemenii sunt favorizați astăzi în ceea ce privește relațiile de cuplu. Momentele romantice vor fi subiectul central pentru ei.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021 vine cu energii pozitive pentru tine. Nostalgia va fi totuși prezentă pe parcursul zilei datorită convergenței lunii cu zodia Rac. Spre seară sentimentele tale se vor clarifica și starea de bine va reveni.

Este începutul unei perioade prospere în care creativitatea ți se va dovedi a fi utilă. Vei avea timp să te ocupi de probleme mai vechi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Astăzi trebuie să fii conștientă de barierele tale și de cât poți duce. Cu toate că ești acolo pentru ceilalți oricând ar fi nevoie, evită să-i pui mereu pe primul plan și gândește-te mai întâi la tine. Deși comunicarea îți va fi afectată astăzi din cauza coliziunii cu Neptun, vei găsi calea de a discuta cu persoanele mai dificile.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Energia pe care ți-o oferă horoscopul zilei de 23 februarie 2021 te pune în fața versiunii tale care vrea să-și depășească limitele. Neptun te ajută să ai parte de creativitate și imaginație, iat planeta Pluto te va infuza cu sentimente calde. Este o zi benefică pe care s-o petreci cu partenerul tău de viață. Luna vă va conferi cadrul astrologic complet.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Este momentul să te reunești cu o persoană care îți este foarte dragă. Luna stă în semnul tău zodiacal toată ziua, ceea ce îți va oferi vibrațiile necesare formării unei noi relații. Nu te teme să vorbești liber și să te exprimi exact așa cum simți, deoarece în acest mod vei atrage atenția partenerului. Conform Astrology.com, emoțiile ți se vor intensifica azi, așa că încearcă s-o iei ușor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021 îți rezervă ziua pentru recuperare fizică și mentală. Te-ai suprasolicitat în ultima perioadă, iar acest lucru se observă în acțiunile pe care le întreprinzi. Relațiile pe care le ai vor fi învăluite azi în vibrații pozitive, ceea ce-ți va oferi sentimentul unei legături mult mai intime. Ai grijă la relațiile de colegialitate de la job.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Personalitatea pe care o afișezi azi este plină de farmec și te va face plăcută de cei din jurul tău. Este mult mai ușor să interacționezi cu oamenii azi și acest lucru se va dovedi a fi benefic pe parcursul zilei. Încearcă să te concentrezi pe aspecte care să te ajute în viitor și să nu te lași pierdută în socializare. Pluto îți va oferi vibrațiile potrivite.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Responsabilitățile îți bat la ușă, ceea ce înseamnă că este timpul să te organizezi mai bine și să te apuci de treabă. Horoscopul zilei de 23 februarie 2021 îți conferă cadrul unei reușite profesionale, dar numai dacă ești dispusă să muncești pentru asta. Vei putea să rezolvi și câteva probleme care țin de gospodărie, iar pe seară te vei putea relaxa într-un mod creativ.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Încearcă să ieși din rutina în care ai intrat, pentru că acest lucru te va afecta pe termen lung. Ești predispusă la conversații sincere cu cei din jurul tău, așa că profită și spune ce ai pe suflet. Creativitatea își face apariția spre finalul zilei ceea ce te va conduce la proiecte noi care se pot materializa în viitor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021 îți dă stare de plimbare și explorare. Vrei să te conectezi cu noi locuri azi și să ai parte de latura ta sensibilă. Deși este posibil să te găsești rememorând amintiri, încearcă să le ți pentru tine. Interacțiunile cu oamenii vor necesita din partea ta puțină sinceritate pe final de zi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Sectorul dragostei este deschis astăzi și va fi tratat cu prioritate. Îți este mai ușor să interacționezi cu oamenii, însă asta te poate face excesiv de empatică de-a lungul zilei. După-amiaza te va găsi într-o stare de calm insuflată de planeta Neptune. Spre seară vei avea nevoie de timp cu tine pentru a te putea exterioriza cu privire la anumite trăiri.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Este momentul să-ți găsești un echilibru în ceea ce privește dieta pe care o ai și programul pe care ți l-ai făcut. Productivitatea îți va fi totuși la cote ridicate azi datorită Lunii care este în zodia Racului. Horoscopul zilei de 23 februarie 2021 pune accentul pe funcțiile tale creative. Acestea se vor activa și vei reuși cu ajutorul lor să faci față unor destăinuri la care nu te-ai fi așteptat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Încearcă să te lași inspirată de lucrurile mărunte astăzi. Este posibil să-ți vină noi idei pe care să le pui în practică. Relațiile vor fi active și îți vor necesita toată atenția, așa că renunță puțin să te mai gândești doar la muncă. Latura ta jucăușă va ieși la iveală odată cu apariția lui Pluto în conjunctura Lunii. Prietenii îți vor fi alături pe seară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×