Reclamă

Horoscopul zilei de 26 iunie 2021. Taurii învață să își exprime nevoile. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 26 iunie 2021 anunță o perioadă importantă pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia vor reflecta mai mult asupra nevoilor lor și vor învăța să își transmită mai ușor sentimentele.

Publicat: 25 iunie 2021, 12:00

Valoarea personală va fi un subiect de top pentru Tauri. Ei vor avea curaj să ceară ce au nevoie. Acestei zodii îi va fi mai la îndemnă să fie îndrăzneață și să se autoevalueze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 26 iunie 2021

În cazul Taurillor, Venus le va afecta cea de-a treia casă a comunicării, procesului de gândire și schimburilor imediate. Aceștia vor fi mai romantici și vor dori să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Viața ta începe să se însenineze. Venus tranzitează zodia Leului, unde va rămâne până pe 21 iulie. Această tranziție aduce un impuls puternic vieții tale romantice. Este momentul ideal pentru consolidarea relațiilor. Prezența lui Venus îți îmbunătățește considerabil puterile creative.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ca Taur, te afli sub îndrumarea zeiței cosmice a iubirii, Venus. Planeta dragostei este în mișcare și se îndreaptă spre zodia Leului. Această tranziție îți concentrează atenția asupra familiei, până pe 21 iulie. Este un moment ideal pentru a te retrage și a lucra la vindecarea legăturilor familiale.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai geloase zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului zodiacal!

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt adesea echipați cu un farmec carismatic. Universul le scoate în evidență această abilitate naturală, pe măsură ce Venus se îndreaptă spre zodia Leului. Această tranziție atrage circumstanțe pozitive asupra sănătății tale mentale și a abilităților verbale, de acum și până pe 21 iulie. Este un moment ideal pentru a dedica energie unui proiect, a învăța ceva nou sau a vindeca relațiile fraterne.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ai nevoie de un imbold pentru a reveni pe drumul cel bun. Universul lucrează în favoarea ta, pentru ca acest lucru să se materializeze astăzi. Venus în Leu îți aduce o serie de oportunități. Această tranziție te va influența să îți exerciți talentele și a-ți crește veniturile, de acum până pe 21 iulie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Aceasta este una dintre cele mai dificile perioade ale anului pentru tine. Astrele te îndeamnă să cauți singurătatea, să lași în urmă fantomele trecutului și să îndepărtezi propriile piedici. Luna în Capricorn îți dezvăluie realitățile situației tale profesionale, potrivit Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Astrele te îndeamnă să te sustragi de la activitățile sociale și să te bucuri de singurătate. Venus în Rac îți concentrează atenția pe tine însăți, până pe 21 iulie. Această tranziție nu este cea mai ușoară pentru tine deoarece va trebui să renunțați la tiparele de auto-sabotare care îți inhibă creșterea. Folosește-te de această perioadă pentru a acorda prioritate dezvoltării tale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ca Balanță ești ghidată de planeta Venus. De aceea, tranziția planetei dragostei în zodia Leului îți va atenua conexiunile cu comunitatea și rețeaua ta socială, până pe 21 iulie. Este un moment ideal pentru a reconstrui legături rupte cu vechi prieteni și pentru a te conecta cu alte persoane din domeniul tău. Horoscopul zilei de 25 iunie 2021 prevestea că Balanțele se vor concentra mai mult pe ele însele.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu rata ocazia de a ieși în lumina reflectoarelor. Magneticul Venus anunță cea mai bună perioadă a anului pentru a te bucura de avantaje în carieră. Vei atrage oamenii către cauza ta și îți vei spori reputația. Este un moment ideal pentru a împărtăși un proiect personal sau pentru a cere o mărire salarială.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Universul relaxează intensitatea trăirilor tale. Venus se îndepărtează de sensibila zodie a Racului, îndreptându-se către Leu. Această tranziție funcționează pentru a atrage circumstanțe pozitive în cazul planurilor de călătorie, întreprinderilor educaționale sau oricăror altor oportunități care te împing în afara zonei tale de confort.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Relația ta îți atrage atenția. Venus se îndreaptă astăzi în Leul concentrat pe romantism, unde va rămâne până pe 21 iulie. Această tranziție îți cere să schimbi cum abordezi relațiile și să deblochezi obstacolele care stau în calea tale. Folosește această perioadă bogată din punct de vedere emoțional pentru a aprofunda legăturile și a reînnoi angajamentele.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Lucrurile sunt pe cale să devină serioase la capitolul romantism. Tranziția lui Venus în Leu marchează una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru viața ta. Venus lucrează pentru a vindeca legăturile și a atrage iubirea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Viața ta profesională primește astăzi un impuls. Venus acționează în favoarea ta pentru a atrage circumstanțe pozitive în viața ta profesională. Mai mult decât atât, planeta dragostei lucrează în favoarea ta pentru a îți spori sănătatea și pentru a te ajuta să te bucuri de un echilibru între muncă și viață personală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×