Reclamă

Horoscopul zilei de 25 iunie 2021. Balanțele trebuie să aibă mai multă grijă de ele însăși. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 25 iunie 2021 anunță că Balanțele se vor concentra pe ele însăși în perioada care urmează. Ele vor încerca să-și îmbunătățească viața și să aibă mai multă grijă de ele însăși.

Publicat: 24 iunie 2021, 11:22 / Actualizat: 24 iunie 2021, 12:22

Balanțele vor realiza că va fi nevoie să își modifice rutina zilnică pentru a se îngriji mai mult. De acum înainte își vor asuma doar sarcini și acțiuni în care cred cu adevărat. Acestea nu își vor mai sacrifica timpul pentru orice cauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 25 iunie 2021

Nativele din zodia Balanțelor vor avea mai multă grijă cui îi vor acorda atenția și grija. Ele se vor elibera de tot ceea ce nu le mai servește binelui. Intuiția lor va fi mai puternică decât cuvintele.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nu te culca pe lauri. Continuă să lupți cu ambiție pentru cariera ta. Luna în Capricorn îți îndreaptă atenția către starea actuală a vieții tale profesionale. Luna, împreună cu Uranus, te ajută să îți canalizezi ideile și să le aplici prin propriile talente și abilități. Nu fi timidă și arată tuturor ce poți face!

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Este important pentru tine să ieși din rutina obișnuită astăzi. Te simți blocată și singurul lucru care te va ajuta este aventura. Dacă nu poți pleca brusc într-o călătorie, fă tot ceea ce poți pentru a aduce un strop de libertate în viața ta. Vei traversa o perioadă  neliniștită, în care îți va fi greu să îți exprimi sentimentele.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nu ai chef de socializare, întrucât astăzi îți dorești doar intimitate. Luna în Capricorn îți îndreaptă atenția asupra problemelor de relație la care trebuie să ai grijă. Conexiunea stimulantă a Lunii cu Uranus te va ajuta să te concentrezi pe sentimentele tale și să te liniștești, prevede Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Analizează mai atent poveștile care se țes în jurul relațiilor tale. Luna, planeta ta conducătoare, își continuă tranziția spre zodia Capricornului. Acest lucru îți va concentra atenția către proiecțiile, așteptările și poveștile nespuse care se petrec în jurul problemelor de relație. Între timp, conexiunea de susținere a Lunii cu Uranus aduce perspective noi sau modificări ale obiectivelor tale actuale.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai geloase zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului zodiacal!

Leu: 23 iulie – 22 august

Ești pregătită să îți materializezi planurile pe frontul de lucru. Ai însă parte de toată energia de care ai nevoie. Luna în Capricorn te va ajuta să te descurci de minune la serviciu și să îți eliberezi lista de sarcini. Conjuncția Lunii cu Uranus poate aduce schimbări în traiectoria carierei tale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ca Fecioară, poți fi extrem de dură cu tine, mai ales atunci când corpul tău îți solicită o pauză. Eliberează-te de nevoia de a fi excesiv de productivă. Acordă prioritate bucuriei și plăcerii. Luna în Capricorn îți readuce aminte de proiectele tale abandonate. Conjuncția Lunii cu Uranus aduce entuziasm și planuri de călătorie, sau educaționale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Acasă este locul unde ești cel mai fericită astăzi. Bucură-te de propria lume privată, departe de tot zgomotul. Prezența Lunii în Capricorn îți îndreaptă atenția către conexiunile familiale și mediul de viață. Este o zi ideală pentru puțină odihnă și pentru a te relaxa. Legătura stimulantă a Lunii cu Uranus aduce schimbări de ritm în parteneriatele tale.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Concentrează-ți atenția asupra sănătății tale mentale astăzi. Gândește-te ce poți face pentru a reveni la o stare de echilibru? Luna în Capricorn te încurajează să găsești o modalitate de a te elibera de gândurile care îți acaparează mintea, dar și de griji. Comunică-ți mai mult emoțiile cu cei din jur. Legătura Lunii cu Uranus va stimula problemele de parteneriat stagnante de ceva timp.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Universul îți cere să te folosești de unele dintre talentele tale. În loc să-ți lași abilitățile să se irosească, încearcă să le reactivezi și să le folosești în mod constant. Doar cu ajutorul acțiunilor constante vei atinge progresul. Legătura Lunii cu Uranus aduce schimbări neașteptate pe frontul de lucru.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii rareori pot recunoaște când au nevoie de odihnă. Universul te influențează să te concentrezi asupra nevoilor tale. Este o zi ideală pentru a te răsfăța și pentru a recunoaște orice sentimente neexprimate care necesită eliberare. Conexiunea Lunii cu Uranus, care aduce surprize, poate produce, de asemenea, schimbări neașteptate în viața sentimentală. Horoscopul zilei de 24 iunie 2021 anunța că această zodie se va concentra mai mult pe viața personală.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Timpul pe care îl petreci cu tine însăți, departe de societate, este esențial pentru tine. Dorești singurătatea, pace și regenerare. Onorează-ți dorința de a te îndepărta de restul lumii. Luna în Capricorn te ajută să evidențiezi ceea ce trebuie eliberat din cele mai adânci colțuri ale dragostei tale. Conexiunea Lunii cu Uranus îți concentrează atenția pe familie.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Vei avea poftă de conexiune socială și îți vei creiona o viziune mai clară asupra obiectivelor tale actuale. Luna îți va face mai ușoară atingerea aspirațiilor tale. În timp ce îți vei conferi ceva timp liber pentru a te reconecta cu prietenii tăi. Legătura Lunii cu Uranus aduce schimbări și progrese în comunicare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×