Reclamă

Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2021. Capricornii ar putea avea de câștigat dintr-o decizie riscantă. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2021 prevede o mare reușită pentru nativii Capricorn. De asemenea, Vărsătorii se simt cuprinși de fericire și parcă nimic nu le-ar putea merge rău.

Publicat: 27 ianuarie 2021, 16:45 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:04

Ziua de 28 ianuarie 2021 ar putea aduce reușite pe mai multe planuri. Nativii zodiacului ar putea avea surprize în viața personală. Vor lăsa ranchiuna de-o parte și vor învăța să aprecieze mai mult persoanele speciale din viața lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2021: Află ce se întamplă cu nativii din fiecare zodie

Previziunile astrologice pentru această zi vin cu lecții importante pentru fiecare zodie în parte. Cu toții avem ceva de învățat.

Capricornii trebuie să își urmeze mai mult instinctul, în loc să analizeze orice detaliu. Gemenii trebuie să aibă mai multă grijă la bani, iar Scorpionii vor învăța ce înseamnă iertarea față de o anumită persoană, care le-a greșit în trecut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă te afli într-o situație jenantă, cei mai buni prieteni ai tăi te vor ajuta să o depășești. Oamenii care sunt mereu acolo pentru tine merită recunoștință. Răsplătește-i prin a le spune deschis cât de mult înseamnă ei pentru tine. O vorbă frumoasă poate fi mai apreciată decât un cadou.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Vei observa că persoanele apropiate nu te ascultă cu prea mare interes, atunci când le povestești despre problemele tale. Vei tinde să crezi că lor nu le pasă de tine, dar nu este deloc așa! Atenția le este distrasă de greutățile prin care trec la rândul lor. Încearcă să asculți și ce au ceilalți de spus, înainte de a te plânge doar despre ce ți se întâmplă ție.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Ai fost cam cheltuitoare în ultima vreme, iar acum întâmpini probleme pe plan financiar. Stai și analizează pe ce s-au dus banii și vezi dacă aveai nevoie de toate lucrurile pe care le-ai cumpărat recent. Ai putea renunța la o parte dintre ele. Această lecție te va face să devii mai chibzuită.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nu mai știi ce este adevărat și ce nu. S-ar putea să fi avut încredere în persoanele nepotrivite și să te fi înselat. Totuși, îți este foarte greu să accepți ce se întâmplă și să reușești să fii obiectivă în privința persoanelor la care ții și pe care le apreciezi atât de mult.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ești din ce în ce mai conștientă de puterea pe care o ai. Vezi oportunități de tot felul și nu lași absolut nimic să îți stea în cale. Unele persoane cred că te pot intimida. Se înșală amarnic!

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Simți că lucrurile îți scapă de sub control, dar depinde doar de tine să le faci să intre pe făgașul normal. Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2021 spune că soluția este la tine, nu la cei din jur. Este timpul să acorzi mai multă atenție asupra dezvoltării tale personale. Ascultă-ți intuiția. Nu trebuie să te intereseze dacă îi mulțumești pe ceilalți.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Te simți copleșită de volumul de muncă. Telefoanele sună încontinuu, iar sarcinile de la serviciu nu îți mai dau pace. Ai nevoie de o pauză. Încearcă să te rupi puțin de mediul stresant în care te afli. Poți ieși la o ceașcă de cafea, alături de cea mai bună prietenă, să citești o carte sau să vezi un film. Începe să apreciezi mai mult aceste mici plăceri ale vieții.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

O persoană din trecutul tău, pe care nu credeai că o vei mai vedea vreodată, apare pe neașteptate. Este posibil să îți scrie sau să vă întâlniți din întâmplare. Indiferent de situație, a venit timpul să lași ranchiuna de-o parte și să înveți să ierți oamenii care ți-au greșit. Viața e prea scurtă pentru a păstra resentimente, scrie Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Vei fi pusă în situația de a cunoaște persoane noi, iar prima impresie este cea care contează! Ai abilitatea de a începe conversații interesante, lucru care ar putea să îi impresioneze pe cei din jurul tău. Lumea te va percepe ca pe o persoană îndrăzneață. Arăți că ai curajul să adresezi anumite întrebări riscante, pe care alții nu ar îndrăzni să le rostească.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai de luat o mulțime de decizii importante. Încearcă să fii pragmatică și să nu pierzi prea mult timp gândindu-te la cum ar trebui să acționezi. Nu mai întoarce problema pe toate părțile, ghidează-te după primul instinct. Astrele prevăd că dacă riști să iei o decizie, fără să anticipezi rezultatul final, acesta va fi unul favorabil.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Astăzi radiezi de fericire. Strălucești în adevăratul sens al cuvântului și te simți fabulos. Există persoane invidioase, dar atitudinea ta le dă clasă. Nu te interesează deloc dramele. Tu simți că ești la locul potrivit și că ai multe lucruri bune de făcut.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Observi că părerile tale diferă total de cele ale partenerului de viață. Acest lucru nu înseamnă că se schimbă și sentimentele pe care le aveți unul față de celălalt. Nu îți face probleme că ar putea fi ceva în neregulă în cuplul vostru și că ar putea urma o ceartă. Principiul atracției funcționează și între persoanele ce discută în contradictoriu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×