Reclamă

Idei de cadouri de Crăciun pentru mame, în funcție de personalitate

Se apropie Crăciunul și îți dorești să-ți surprinzi plăcut mama cu ocazia acestei sărbători speciale? Îți oferim câteva idei de cadouri de Crăciun pentru mame, în funcție de personalitate.

Publicat: 14 decembrie 2021, 7:20 / Actualizat: 23 decembrie 2021, 10:18

Mama este una dintre cele mai speciale ființe din viața fiecăruia din noi, iar de Crăciun ne dorim să îi facem o surpriză pe care să și-o amintească peste ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu siguranță și tu îți dorești să îi aduci zâmbetul pe buze în ziua de Crăciun, atunci când va deschide cadoul pe care i l-ai pregătit.

Idei de cadouri de Crăciun pentru mame

Dacă ești în căutare de daruri de Crăciun, îți propunem mai jos câteva idei de cadouri, în funcție de personalitate, care ar putea să o surprindă plăcut pe mama ta.

Pentru mama care adoră ciocolata

Ciocolata ar trebui să se afle pe lista ta de idei de cadouri de Crăciun. Dacă mamei tale îi place ciocolata la nebunie, răsfaț-o cu o cutie de bomboane de ciocolată. Ai atâtea sortimente din care poți alege și depinde, în mod evident, de gusturile ei. 

Reclamă

Pentru mama care își petrece cel mai mult timp în bucătărie

Dacă mama ta este pasionată de gătit și prepară tot timpul rețete noi, nu vei da greș cu un set de ustensile de bucătărie. Fie că este vorba de forme pentru prăjituri, fie că alegi un mixer, cu siguranță cadoul tău va fi apreciat. 

Fiind adepta unui stil de viață sănătos, cu siguranță alegerile sale în materie de alimente și băuturi sunt rafinate și sofisticate. Fă-i o surpriză specială și adu-i o sticlă de vin cu un conținut scăzut de zahăr. 

Reclamă

Pentru mama care iubește bijuteriile

O brățară din aur va satisfice gusturile oricărei mame pasionate de bijuterii. Dacă vrei mai multe idei de cadouri de Crăciun, atunci poți duce bijuteriile la următorul nivel. Optează pentru o brățară pe care să poți grava cu un mesaj emoționant, iar astfel cadoul tău va fi presonalizat și oferit din suflet.

Citește și: Mesaje de „La mulți ani”. Idei de urări și felicitări speciale pentru zile de naștere și onomastice

Pentru mama sensibilă

Se zice că nu se face primăvară cu o floare, însă dacă mama ta este o persoană sensibilă, îi vei însenina ziua cu un buchet de trandafiri. Dacă îți dorești ca surpriza ta să rămână intactă mai mult timp, poți alege cu încredere un trandafir criogenat. 

Pentru mama care iubește animalele

Dacă mama ta este înnebunită după animalul ei de companie, fă-i un cadou care sugerează legătura dintre ei. Poți personaliza o cană cu poza animăluțului sau îi poți cumpăra câteva accesorii pentru îngrijirea acestuia.

Pentru mama care adoră să se relaxeze

Pentru mamle care adoră să se relaxeze există multe idei inedite de cadouri de Crăciun. Poți începe cu o programare la Spa! Un masaj de relaxare și o sesiune de saună o vor ajuta să se relaxeze. De asemenea, o poți trimite la o ședință relaxantă de yoga sau îi poți cumpăra un set pentru a-și organiza singură propriul spa acasă.

Pentru mama modernă și mereu la modă

Mama ta este mereu în pas cu moda și nu ratează nicio noutate în materie de fashion? Cumpără-i ceva ce nu se regăsește în garderoba ei și bazează-te întotdeauna pe culoarea care îi place cel mai mult. 

Pentru mama care își coafează singură părul

Dacă mama ta nu se poate sătura să își admire părul în timp ce își face toaleta de seară, îi poți cumpăra un set de perii de păr, scrie US Magazine. Poți opta pentru un model floral care inspiră feminitate și grație. Totodată poți alege câteva produse de stilizarea a părului care să-i fie de ajutor atunci când își dorește să-și așeze părul.

Pentru mama pasionată de sport

Dacă iubește sportul și este tot timpul activă, mama ta va fi extrem de încântată dacă îi vei oferi o pereche de adidași pentru jogging. Poți alege o salteluță pentru exerciții sau tot felul de alte accesorii care să o ajute în timpul antrenamentelor fizice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×