Reclamă

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului. Aceștia trebuie să fie foarte atenți la lucrurile pe care aleg să le dezvăluie despre viața lor privată. S-ar putea ca anumite informații să ajungă la persoanele nepotrivite.

Publicat: 27 septembrie 2022, 1:00

Nativii din zodiac au parte de o zi cu multe provocări. Cea mai mare influență asupra zodiilor o va avea planeta Venus. Zodiile au șansa să intre în contact cu energie feminină și să pună în valoare aceste aspecte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022 vorbește despre transformările prin care nativii din zodiac vor trece. Se pare că zodiile au în față o zi cu multe provocări, provocări ce se vor solda cu lecții pe care nativii să le păstreze pentru tot restul vieții. Zodiile primesc ajutor din partea planetei Venus, planetă care o să le călăuzească pașii pe tot parcursul acestei zile.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbecului debordează de energie. Pentru tine ziua începe cu multă bucurie. Primești o veste bună, iar acest lucru nu poate decât să-ți ofere și mai multă încredere în tine și în perspectivele tale de viitor. Se pare că ai câteva proiecte în desfășurare care vor ajunge mai departe decât ți-ai propus inițial.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022 spune că antividin zodia Taurului învață să treacă peste eșecl pe care l-au suferit în dragoste. Taurii care au avut inima frântă sunt pregătiți să încheie un capitol din viața lor și să meargă mai departe.

Astrele le vor fi alături în aceste momente dificile, dar foarte eliberatoare. Taurii își regăsesc puterea interioară.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt comunicativi, veseli i spontani. Astăzi te distrezi alături de prieteni și cei dragi. Ai câteva lucruri de rezolvat la locul de muncă, însă acest lucru nu te împiedică să te bucuri la maximum de fiecare moment. Pentru tine orice clipă devine o oportunitate de a-ți crea amintiri de neuitat. Se pare că oamenii din jurul tău sunt inspirați de atitudinea optimistă pe care  ai.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt deschiși la noi provocări. Astrele spun că este posibil să primești o ofertă foarte bună la locul de muncă. Se poate să avansezi sau să primești o mărire de salariu. Viitorul se anunță promițător pentru tine. În cele din urmă încep să se contureze planurile pe care ți le-ai făcut în ultima vreme, scrie Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leului muncesc din greu pentru a-și crea un nume. Astrele știu că ești o zodie de foc muncitoare și dedicată. Astăzi începi să observi cu planurile tale prind contur. Câteva proiecte mai vechi au șansa să fie aduse din nou în prim-plan. Este posibil să fie nevoie să ceri ajutorul unor prieteni pentru a putea să concretizezi ultimele activități pe care ți le-ai propus pentru azi.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022 spune că nativii din zodia Fecioarei au nevoie de puțină odihnă. Astrele spun că treci printr-o perioadă mai aglomerată. Încearcă să pui mai mult accent asupra stării tale de sănătate. Există posibilitatea ca unele probleme mai vechi să te supere din nou. Poate nu ar strica un control la medicul specialist.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței se gândesc la bani. Se pare că te afli într-un impas din punct de vedere financiar. Este nevoie să găsești un echilibru înainte de a ajunge să te împrumuți iar de la cai apropiați. S-ar putea să vină vremuri grele pentru tine. Ai nevoie de mai multă liniște și înțelegere. Bugetul tău ar trebui să fie mai bine organizat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii au momente de gelozie, dar acest lucru nu-i împiedică să se facă remarcați. Astrele spun că este posibil să intri în conflict cu un coleg de la locul de muncă. Încearcă să fi fermă și să-ți spui punctul de vedere cu argumente valide. Este important să ajungi la un compromis. Astrele vor încerca să0ți ghideze pașii pentru a lua cele mai bune decizii.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii din zodia Săgetătorului încep să construiască un viitor mai luminos. Astrele spun că ești capabilă să înțelegi unde ai greșit și să începi să faci o schimbare. Nu mai aștepta momentul potrivit. Încearcă să preiei inițiativa și să faci primii pași pentru o schimbare de lungă durată. Ești singura responsabilă pentru fericirea ta.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022 spune că nativii din zodia Capricornului sunt cu capul în nori. Dragoste aplutește în aer pentru tine. Este posibil să întâlnești un bărbat care să te facă să visezi cu ochii deschiși. Chiar dacă lucrurile par incerte, pare că tu ești dispusă să-ți deschizi sufletul și să dai o șansă unei posibile relații.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsătorului sunt vorbăreți și plini de energie. Astăzi ai șansa să-ți pui în valoare talentul. Se pare că primești o oportunitate de nerefuzat de la locul de muncă. Este posibil să fii inclusă într-un proiect nou sau să primești o mărire de salariu. Viitorul se anunță promițător pentru tine, spune YourTango.com.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativiii din zodia Peștilor muncesc din greu pentru a se face remarcați. Astrele spun că este timpul pentru o schimbare. Ai nevoie de o pauză. Poate că e momentul să te gândești la o vacanță. Ar fi cazul să planifici totul din timp, pentru a te putea relaxa la momentul oportun. Se anunță câteva zile pline pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×