Reclamă

Horoscopul zilei de 3 mai 2023. Berbecii trebuie să fie mai răbdători. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 3 mai 2023 spune că Berbecii trebuie să fie mai răbdători cu ei și cu partenerul de cuplu. De asemenea, astrele le recomandă nativilor acestei zodii să fie atenți la nevoile lor și ale celor din jur pentru că se pot naște foarte ușor conflicte ce pot degenera.

Publicat: 2 mai 2023, 1:00

Gemenii trebuie să fie foarte atenți să nu fie furați de peisajul din social media. De cele mai multe ori, ceea ce se întâmplă în online poate naște sentimente de frustrare, dacă lucrurile sunt luate ca atare. Astrele îi sfătuiesc pe nativii acestei zodii să se concentreze pe punctele lor forte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 3 mai 2023

Horoscopul zilei de 3 mai 2023 spune că astrele sunt de partea zodiilor. Nativii trebuie să fie mai temperați atunci când vine vorba de propriile nevoi și de cei din jur. Din păcate, astrele nu pot face decât să ghideze. Deciziile sunt personale și pot afecta rapid orice fel de situație dacă nu sunt cântărite așa cum se cuvine.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Fii mai răbdătoare cu tine și cu partenerul tău în această dimineață, în timp ce luna Balanță se confruntă cu Chiron. Acest impas ceresc ar putea face dificilă echilibrarea atât a nevoilor tale, cât și a celorlalți. Temperamentele sensibile ar putea duce la dramatism dacă nu ești atentă. Găsirea centrului tău poate părea o provocare atunci când Uranus devine activ, amenințând să arunce ceva haos în ziua care abia a început. Încearcă să nu lași emoțiile să îți dicteze acțiunile.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

A te angaja în rutinele tale poate fi o luptă în această dimineață, din cauza unei opoziții dure dintre luna Balanță și Chiron. Deși s-ar putea să te simți presată să atingi anumite elemente de pe lista de lucruri de făcut, astăzi ar putea fi un moment bun pentru a arăta puțină grație.

Îngrijește-ți sănătatea fizică cu multă apă, stretching și alimente sănătoase atunci când Uranus devine activ la mijlocul dimineții. În sens invers, poți fi lovită de oboseală bruscă și dureri de cap. Atenție la comportamentele agresive sau capricioase din interiorul tău.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Încearcă să nu te îngrijorezi de ceea ce au alții, în timp ce luna Balanță se confruntă cu Chiron. Acest climat cosmic ar putea fi deosebit de dificil dacă ești prinsă de aparițiile sau de popularitate pe rețelele sociale. E important să te concentrezi pe punctele tale forte și pe interesele, hobby-urile sau oamenii care îți aduc bucurie. Încearcă să nu fugi cu emoții negative atunci când Uranus devine agitat, amenințând să declanșeze modele de gândire nefolositoare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Vibe-ul poate fi puțin tensionat în această dimineață, în timp ce luna Balanță se confruntă cu Chiron. Încearcă să fii reactivă dacă colegii par mai temperamentali decât de obicei, înțelegând că mulți vor fi supărați. Nu te lăsa surprinsă dacă afli știri șocante sau scandaloase. Acordă-ți timp să te reîncarci fizic și emoțional, când Luna și Marte se înfruntă, acționând ca o pătură umedă astrologică care ar trebui să te inspire să mai renunți la confortul și siguranța de acasă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Deși ești unul dintre cei mai extrovertiți și mai expresivi membri ai zodiacului, e important să nu arunci cu vorbe când luna Balanță se confruntă cu Chiron în această dimineață. Deși aceste vibrații ar putea să nu afecteze viața ta socială, te vei afla într-o poziție unică de a te conecta cu spiritualitatea ta dacă cauți armonie în interior. Ai grijă la haosul din sfera ta profesională când Uranus devine activ. Încearcă să nu te introduci în probleme care nu te privesc.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Evită să faci investiții. Urmărește cu atenție cheltuielile tale în această dimineață, în timp ce luna Balanță se confruntă cu Chiron. Impulsurile tale financiare te vor duce probabil într-un moment de rătăcire în acest climat cosmic. Influența lui Uranus la mijlocul dimineții te-ar putea face să-ți calculezi greșit banii. Acordă-ți permisiunea de a te răsfăța cu mici bunuri pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit. Consumă alimente reconfortante, ceai fierbinte sau fă băi cu sare pentru a scăpa de stres.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Deși ești unul dintre cei mai dăruitori și mai diplomați membri ai zodiacului, o legătură dură între Lună și Chiron sugerează că s-ar putea să vrei să reduci comportamentele celor din jur. Acest climat cosmic ar putea să te lase cu un gust amar, mai ales dacă ai prioritizat dorințele altora față de ale tale. Problemele cu figurile de autoritate ar putea intra în joc când Luna și Marte se înfruntă mai târziu după-amiaza. Încearcă să nu-ți pierzi simțul umorului și să tratezi totul cu diplomație.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Universul ți-ar putea trimite câteva situații neplăcute în această dimineață, dragă Scorpion, în timp ce luna Balanță se confruntă cu Chiron. Acest climat cosmic va evidenția teme legate de ineficiență, comportamente nesănătoase sau rutine defecte. Îți va cere să recunoști unde ai putea îmbunătăți lucrurile. Dacă începi să simți că nu ai răbdare pentru ceilalți, folosește acest impas ceresc ca o scuză pentru a sta mai retrasă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Încearcă să nu acorzi prea multă valoare popularității, rețelelor sociale sau ideologiilor superficiale în această dimineață, în timp ce luna Balanță se confruntă cu Chiron. Deși este întotdeauna important să lupți pentru mai mult, planurile creative și urmărirea pasiunilor vor oferi mult mai multă împlinire decât căutarea aprobării din surse externe. S-ar putea să îți fie greu să comunici cu cei din jur în această dimineață. Încearcă să nu fii rănită dacă alții au nevoie de spațiul lor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Deși ești unul dintre cei mai puternici membri ai zodiacului, Universul te poate testa atunci când luna Balanță se confruntă cu Chiron în această dimineață. Încearcă să onorezi orice mișcare pe care o simți în inima ta chiar acum. Apelează la vindecare și pace din univers dacă ai nevoie de sprijin suplimentar. Ai grijă la tensiune mai târziu după-amiaza, când Soarele și Marte se înfruntă în timp ce se concentrează pe găsirea echilibrului în interior, spune YourTango.com.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

S-ar putea să te simți puțin desincronizată din punct de vedere spiritual astăzi, în timp ce luna Balanță se confruntă cu asteroidul vindecător, Chiron. Amintește-ți că este în regulă ca credința sau optimismul tău să fie mai mici din când în când. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce este frumos dacă începi să te simți pierdută. Atenție la haosul de acasă când Uranus devine activ la mijlocul dimineții. Ai grijă să păstrezi un comportament relaxat, astfel încât micile probleme să nu se amplifice în ceva mai mare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Emoțiile vor curge adânc pentru tine în această dimineață, în timp ce luna Balanță se confruntă cu Chiron. Deși umbra ta va părea mai prezentă decât de obicei, accesând recunoștința și arătându-ți grația îți poate permite să te eliberezi de provocări incomode. Încearcă să nu comunici prea mult când Uranus devine activ în a treia casă solară, ca nu cumva să aterizezi în apă fierbinte. Cuvintele dureroase sunt greu de luat înapoi atunci când Luna și Marte se înfruntă, amenințând să declanșeze argumente dramatice dacă nu știi să te controlezi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×