Reclamă

Horoscopul zilei de 4 februarie 2021. Scorpionilor le este testată încrederea. Află ce se întamplă cu nativii din zodia Leu

Horoscopul zilei de 4 februarie 2021 vine cu energii pozitive azi în sectoarele sănătății, dragostei și a banilor pentru majoritatea zodiilor. Câteva semne din zodiac au parte totuși de anumite atenționări pe care ar trebui să le ia în seamă.

Publicat: 3 februarie 2021, 15:03 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:50

Ziua de 4 februarie 2021 pune mult accent pe latura artistică a zodiilor, pe folosirea artei în scop recreativ și pe relaxare. Cele câteva semne din zodiac care ar trebui să fie atente astăzi sunt racii și fecioarele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 4 februarie 2021: Află ce se întâmplă cu zodia ta

Previziunile astrologice pentru ziua de joi aduc în atenția zodiilor legătura pe care ar trebui s-o dezvolte cu propriul sine. Vorbim despre relațiile de colegialitate și cele cu partenerii de viață, care ar trebui analizate și abordate cu o atitudine lejeră.

Peștii sunt zodiile puse la încercare astăzi. Impasul în care se găsesc îi va pune în dificultate, dar depășirea lui îi va face mai puternici.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astăzi, horoscopul zilei de 4 februarie 2021 îți aduce o rupere de ritm. Rutina s-a instalat în ultima perioadă iar acest lucru te-a băgat într-un ciclu repetitiv care îți omoară creativitatea. Este timpul să-ți schimbi programul și să explorezi noi drumuri. Ai putea descoperi că cea mai bună variantă pentru tine era chiar în fața ta. Încearcă să nu mai controlezi lucrurile și ia-le așa cum vin. Nu trebuie să fie totul perfect și nu încerca să le faci tuturor pe plac.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur ziua de joi este dedicată artei sub orice formă s-ar găsi ea. Foamea ta pentru frumos este mai puternică astăzi, ceea ce te va conduce în câteva explorări. Dacă vrei să te relaxezi și să îți satisfaci nevoia de artă, o plimbare la muzeu este ideală. În cazul în care personalitatea ta este mai vibrantă, o căutare rapidă pe YouTube te va ajuta să găsești muzică nouă și artiști pe care nu i-ai ascultat încă. Volumele de poezii, cărțile de ficțiune și serialele în alte limbi vor fi evadarea ta la final de zi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Horoscopul zilei de 4 februarie 2021 aduce energii pozitive pentru nativul Geamăn. Astăzi personalitatea ta jucăușă își face apariția și te îndeamnă să te distrezi. Deși fondurile tale pentru timpul liber s-au epuizat (o fată trebuie să se relaxeze), improvizezi cu succes alte variante. Poți să te simți bine și cu bani puțini, ai nevoie doar de puțină imaginație. În cazul în care inspirația se lasă așteptată, sună un prieten!

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cuvântul de panică pentru tine pe ordinea de zi este: stop. Racii trebuie să ia o pauză astăzi, așa că încetează să mai spui „da” taskurilor. Chiar dacă poate părea o provocare tentantă să-ți iei mai multe responsabilități decât poți duce, sănătatea ta este mai importantă. Evită stările de frustrare și neputință concentrându-te pe ce poți face. Altfel, riști să nu duci la bun sfârșit nimic. Ia lucrurile ușor!

Leu: 23 iulie – 22 august

Conform previziunilor pe care horoscopul zilei de 4 februarie 2021 le are pentru Lei, astăzi energiile sunt liniștite. Totuși, deși la exterior ai o aura calmă, care nu vrea să intre în contact cu oamenii, mintea ta este plină de gânduri. Ziua de joi înseamnă pentru tine introspecție și analiză. O nouă relație în care te-ai putea afla îți dă bătăi de cap. Soluția tot la tine este, așa că nu încerca să ceri opinii persoanelor din exterior. Te vor încurca și mai tare și îți vor produce confuzie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Astăzi te confrunți cu propria presiune. Fie că încerci să legi relații de iubire sau noi prietenii, ori speri la o colaborare, ai grijă ce energii transmiți. Tensiunea pe care o emani este contagioasă, deci persoana pe care vrei să o incluzi în viața ta îți va prelua emoțiile. Încearcă să te detașezi, să te relaxezi și să zâmbești. Arată că ești stăpână pe situație și că ești încrezătoare în posibila nouă legătură dintre voi. Totul va fi bine!

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 4 februarie 2021 vine cu o pauză de respiro pentru tine. Astăzi ar fi indicat să iei o pauză de la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Stai acasă dacă poți. Lucrează de pe canapea în loc să mergi la birou sau pleacă într-o scurtă vacanță. Nivelul ridicat de nesiguranță și faptul că nu știi exact unde te afli acum în viață îți afectează starea de spirit azi. În cazul în care trebuie să călătorești în scop profesional, ia cu tine câteva lucruri familiare. Te vor ajuta să te simți mai bine și mai aproape de casă.

Te-ar mai putea interesa și: Horoscopul zilei 4 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Încrederea stă la baza zilei de azi pentru tine. Cineva ți-a împărtășit recent un lucru important pe care nu trebuie să-l mai știe nimeni. Încearcă să nu trădezi persoana care a crezut în tine, pentru că ți-ai construit în timp o imagine de încredere. Ar fi păcat să pierzi asta. Nu trebuie să te stresezi oricum foarte tare cu acest secret. Până la finalul zile va deveni irelevant sau altcineva va vorbi despre el.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Previziunile pentru horoscopul zilei de 4 februarie 2021 îți înfrânează puțin goana către următorul lucru nou. Deși încerci din răsputeri să treci peste un lucru care s-a întâmplat în trecut, trebuie să ai răbdare. Mai sunt anumite ascpecte care trebuie rezolvate. Pe lângă asta, există o anumită persoană care nu te va lăsa să treci pe lângă ea atât de simplu. Trebuie să știi că nu o face intenționat, însă acest stop pus în cursa ta îți va fi benefic.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Astăzi ești favorizată pe plan financiar și în sectorul sănătății. Mai precis, fondurile pe care le strângi pentru eventualele probleme mediacale vor înflori, însă nu trebuie să te culci pe-o ureche. Fii atentă la aspectele care se schimbă și stai tot timpul informată. Acordă atenție acestor două planuri și încearcă să te abții de la a cheltui banii pe lucruri irelevante sau care mai pot aștepta. Vremurile care urmează trebuie să te găsească pregătită!

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Semnalele pe care horoscopul zilei de 4 februarie 2021 ți le transmite azi au legătură cu o potențială aventură. Dacă ți-ai făcut planuri pentru o scurtă vacanță sau pentru o plecare de lungă durată ar trebui să te bucuri de ce urmează să se întâmple. Îngrijorările pe care le ai cu privire la asta te împiedică să simți întregul entuziasm pe care ar trebui să-l ai. Este posibil ca planurile tale să nu se concretizeze, dar măcar scapi pentru ceva vreme de tensiune. Nu trebuie să controlezi fiecare lucru.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ceea ce trebuie tu să faci azi este să încetezi cu autocritica. Procesele de constiință nu te vor mai putea ajuta cu nimic acum. Dacă ai greșit ceva ar trebui să încerci să îndrepți ce se poate. În cazul în care acest lucru este imposibil, ia-o ca pe o lecție din care să înveți ce să nu faci pe viitor. Atitudinea de femeie învinsă pe care o afișezi nu-ți aduce nimic bun. Oamnenii din jurul tău nu te încurajează să fii așa. Ridică-te și mergi mai departe!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×