Reclamă

Horoscopul zilei de 4 iulie 2023. Fecioarele au ocazia să-și cumpere o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 4 iulie 2023 spune că Fecioarele au ocazia să-și cumpere o casă. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să profite de oferte. Pe plan financiar astrele îi sfătuiesc să profite de fiecare șansă care le iese în cale și să ia cele mai bune decizii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 iulie 2023, 1:44

Scorpionii sunt nativii care nu mai trebuie să fugă de probleme. Astrele îi sfătuiesc pe nativii acestei zodii să înfrunte toate situațiile, fie ele și neplăcute și să nu se mai ascundă atunci când au de luat decizii importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 4 iulie 2023

Horoscopul zilei de 4 iulie 2023 spune că astrele au două direcții mari pentru nativi. Zodiile trebuie să fie mai atente la deciziile pe care le iau, dar și să profite de toate oportunitățile care le ies în cale.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este întotdeauna posibil să înveți ceva nou și, având în vedere că Pluto retrograd aduce lucruri în domeniul carierei, ai putea decide că este timpul să te întorci la facultate pentru o schimbare. Dacă te-ai gândit să faci ceva tehnic, trimite un e-mail către instituțiile de unde vrei mai multe informații. Verifică și datele de înscriere. Anul următor este pregătit pentru schimbări semnificative, scrie yourtango.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ești sinceră, dar în timpul Lunii în Săgetător, vei dori să fii mai atentă când spui lucrurile direct în numele onestității și transparenței.

Această Lună te poate face să spui secrete și să dezvălui informații despre tine pe care „crezi” că alții ar trebui să le cunoască. Totuși, te-ar putea pune într-o poziție în care ai prefera să nu te bagi. În schimb, reține-te și așteaptă. Uneori, informațiile par inerte la început, dar mai târziu se dovedesc a fi secrete bine păstrate.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă nu întrebi, nu ai cum să afli că răspunsul este „nu”. Luna de astăzi va fi în sectorul de angajamente și parteneriate. Când Luna îți activează emoțiile în acest domeniu, o parte din tine poate dori să vorbească mai mult despre viitor cu alți oameni pe diverse subiecte: afaceri, antreprenoriat și, în unele cazuri, căsătorie. Astăzi pune cărțile pe masă și vezi ce iese din asta.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

O schimbare la rutina ta obișnuită este un lucru grozav. Îți stimulează mintea și îți oferă o mai mare apreciere pentru cine ești, prin ce ai trecut și direcția în care mergi. Luna în Săgetător te încurajează să faci un pas într-o nouă direcție. Este posibil să auzi o sugestie de la un prieten care a încercat o nouă sală de sport sau să afli detalii despre un curs nou. Oricum ar fi, rutinele și îmbunătățirea sănătății tale sunt pe lista de priorități și este timpul să faci un pas într-o altă direcție.

Leu: 23 iulie – 22 august

Întotdeauna e plăcut să auzi lucruri bune de la cineva, nu-i așa? Așadar, imaginează-ți cum s-ar simți o persoană dacă ar primi o felicitare sau un mesaj drăguț de la tine. Un mesaj de bună dimineața este o modalitate excelentă de a spune unei persoane că a fost prima persoană la care te-ai gândit când te-ai trezit. E frumos să fii expresivă și știi să fii fermecătoare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă ai căutat o casă, fă o ofertă și discută termenii contractului de proprietate. Este o zi bună pentru extinderea ofertelor financiare din domeniul imobiliarelor, dar și pentru discuții pentru un loc de muncă. S-ar putea să fii surprinsă că primești salariul de care ai nevoie sau că obții casa la tariful care se încadrează în bugetul tău. Amintește-ți, știi care este răspunsul doar dacă decizi să pui întrebarea corectă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai o fire curioasă, acum aplică-o în propria ta viață. Este bine să vorbești cu iubitul tău, mai ales dacă simți că petreceți mai puțin timp împreună și că sunteți pe cale să vă despărțiți. S-ar putea ca verbalizarea sentimentelor să nu schimbe nimic, dar te va schimba pe tine. Poate știi că ai pus deja întrebările care contează și că ai răspunsurile de care ai nevoie. Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2023 aduce și el vești pentru tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu poți acoperi creditul sau plăti datoria dacă îți îngropi capul în nisip în speranța că o problemă va dispărea de la sine. Astăzi, ceea ce trebuie să faci este să începi de la punctul unu: onestitatea. Scoate raportul de credit și vezi ce este acolo. Odată ce ai făcut asta, ai o imagine mai bună a portofoliului tău financiar și poți avea o conversație deschisă cu cineva care te poate ajuta să repari tot ceea ce ai nevoie.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Astăzi este o zi emoționantă pentru tine, cu Luna în zodia ta. Ziua în curs va aduce optimism. De fapt, nu vei dori să auzi problemele nimănui atunci când mergi la o plimbare, o cursă cu bicicleta sau la cină. Problemele specifice sunt grele pentru ceilalți să le asculte, chiar dacă ei aleg să facă acest lucru.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai grijă. Nu toți sunt prieteni chiar dacă spun că sunt loiali până la capăt. Cu Luna în sectorul tău inamic, vei dori să-ți păzești spatele de prietenii și de oameni pe care îi simți că sunt spioni la locul de muncă. Sunt mulți care încearcă să pândească productivitatea altora. Astăzi, cuvintele tale s-ar putea să nu ajugă unde trebuie, așa că vei dori să te gândești la ceea ce funcționează pentru ceilalți pentru a aplica pentru tine.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Astăzi nu este ziua în care să te ascunzi sub o stâncă și să te prefaci că socializarea la eveniment este un gest supraevaluat. Socializarea în următoarele câteva săptămâni va deveni esențială pentru succesul tău. Pe măsură ce Luna petrece încă o zi în sectorul tău de rețele, fii plină de viață și nu lăsa toate rețelele sociale și munca grea să se aprindă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Fii sinceră cu șeful tău. Sunt șanse ca ei să simtă deja că ești nefericită și să dorească să rezolve această problemă. Situația cu care te confrunți nu este ceva de ascuns de ceilalți. Vrei și trebuie să-ți spui poziția și apoi să urmezi ceea ce spui cu o soluție la orice problemă cu care te confrunți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×