Reclamă

Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Berbecii vor fi preocupați de problemele din trecut. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 4 martie 2021 este despre depășirea obstacolelor care stau în calea realizării obiectivelor și despre concentrare.

Publicat: 3 martie 2021, 13:59 / Actualizat: 26 martie 2021, 15:03

În ziua de 4 martie 2021 nativii se vor preocupa de viitor, dar și de trecut. Anumite probleme care au rămas nerezolvate nu mai pot fi amânate, iar soluționarea acestora vă va oferi timp și energie pentru a vă concentra asupra obiectivelor pe care vi le-ați propus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 4 martie 2021

Racii își vor schimba perspectiva asupra lucrurilor. Balanțele vor ceda controlul.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Vei fi extrem de sensibilă. Toate problemele din trecut pe care nu le-ai rezolvat te vor preocupa acum, potrivit Astrology. Acesta este un moment de tensiune emoțională în care trebuie să te eliberezi. Meditează, dă-i inimii o șansă de a-și exprima nevoile, plângi, respiră, fă orice te calmează și te liniștește.

Grija este necesară pentru a evolua și a merge mai departe.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Trebuie să îți îndrepți atenția asupra problemelor financiare. Nu mai ești presată de aceleași lucruri, dar nu ai suficientă experiență pentru a-ți revendica recompensele. Acceptă schimbarea și învăța din ea.

Dacă cineva îți vorbește pe un ton apăsat sau nu îți validează sentimentele poate că trebuie doar să mergi mai departe. Unele explicații sunt inutile și te epuizează.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

S-ar putea să consideri unele reguli și conexiuni ciudate, dar acestea au o poveste importantă de spus și ai multe de învățat din orice experiență care îți iese în cale. Unele cuvinte ar putea fi foarte potrivite contextului, altele vor rata complet ideea. Odată cu venirea lui Marte în prima ta casă, trebuie să-ți găsești concentrarea, sau s-ar putea să te confrunți cu sentimentul de frustrare. Evaluează-ți cu atenție limitele și punctele tale forte.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă ți-e frică de viitor și de modul în care se vor desfășura lucrurile, fă un pas înapoi și observă. O schimbare de perspectivă îți va face cu siguranță bine și îți va demonstra că nu trebuie să fii atât de implicată pe cât crezi că ar trebui să fii.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nu știi dacă ai pierdut o oportunitate sau două sau dacă alegerile tale au fost suficiente pentru ca lucrurile să se întâmple așa cum ți-ai dorit. Unele dorințe vor fi îndeplinite mai devreme decât crezi, dar trebuie să-ți urmezi inima și instinctele.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ar trebui să iei în considerare modalități de a adăuga culoare unor rutine zilnice și probleme standard, recomandă horoscopul zilei de 4 martie 2021. Joacă-te cu împrejurările și cu responsabilitățile obositoare pe care ai vrea să le eviți. Chiar dacă eforturile tale nu aduc cele mai bune rezultate posibile, te poți bucura de proces.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nu îți dorești surprize în mijlocul unor situații pe care le-ai planificat până la ultimul detaliu. Totuși, unele lucruri pur și simplu nu pot fi controlate, așa că poți renunța la presiunea perfecționismului și pur și simplu să trăiești momentul prezent.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu poți ști ce te așteaptă și trebuie să fii foarte atentă în timp ce îți urmărești obiectivele. Lasă emoțiile să te ghideze și să te avertizeze când ceva nu este în regulă. Trebuie să te conectezi profund cu gândurile și sentimentele tale.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Știi că ai suficient timp pentru anumite lucruri pe care dorești să le realizezi, dar numai dacă îți dedici întreaga energie și nu te mai lași distrasă de lucrurile mărunte. Nu ai vrea să pierzi niște oportunități bune din cauza unor lucruri superficiale care nu îți vor aduce beneficii pe termen lung.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai ajuns la sfârșitul liniei și acum nu mai există cale de întoarcere. Ai făcut deja pași concreți, chiar dacă ai avut îndoieli și ezitări pe parcurs. Nu privi prea mult înapoi atunci când este necesar să faci pasul următor cu curaj, acceptând ceea ce s-a întâmplat deja.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Ești destul de energică. Ca întotdeauna, ai nevoie de o bază solidă și de motivație, astfel încât să te poți concentra asupra obiectivelor pe care dorești să le realizezi.

Cu cât lupți mai mult împotriva curentului, cu atât vei consuma energie pe probleme care nu sunt atât de relevante. Este timpul să lași ca lucrurile să se desfășoare într-un ritm natural și să îți găsești țărmul potrivit pe care să îți construiești viitorul.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu ți-ai fi putut imagina scopul pe care l-ar avea unele dintre alegerile tale din trecut, dar devine clar că te-au protejat chiar și atunci când nu erai pe deplin conștientă. De fiecare dată când ți-ai ascultat intuiția, lucrurile s-au dovedit corecte. Există mai multe probleme care trebuie rezolvate și eliminate, astfel încât să poți merge mai departe cu un spirit liber și o minte deschisă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×