Reclamă

Horoscopul zilei de 6 iulie 2021. Gemenii au probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 6 iulie 2021 aduce și vești mai puțin plăcute. Trebuie să ai mai multă încredere în tine și să dai dovadă de multă rațiune atunci când iei decizii. A fost o perioadă dificilă, însă nu trebuie să te dai niciodată bătută. Luptă până la capăt.

Publicat: 5 iulie 2021, 12:12

Pe plan profesional, Peștii se pot confrunta cu mici probleme în relația cu colegii. Fie că este vorba de mici tensiuni acumulate în timp sau de dificultăți în îndeplinirea sarcinilor, Peștii trebuie să trateze situațiile cu multă atenție și să-și controleze emoțiile, scrie Astrolgy.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 6 iulie 2021

Conjucția Saturn și Venus este de cele mai multe ori contrar așteptărilor. E posibil ca unele zodii să fie nevoite să-și depășească barierele, dar acum e momentul potrivit. Gemenii vor avea ceva probleme în relația de cuplu, dra cu multă înțeleciune se vor rezolva toate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astrele spun că Berbecii au mereu tendința să-și încarce memoria cu detalii romantice. Este momentul să faci un pas înapoi și să revizuiești în mod realist povestea de dragoste în care ești implicată. Statusul actual este cel de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii. Venus și Saturn intră în conflict, dar Saturn este cel care stabilește limitele. Această confruntare între cele douî planete te va ajuta să-ți dai seama ce fel de abordare trebuie să ai față de partener, ce ai nevoie pentru a te simți bine în compania lui și în ce proiecte vrei să te implici.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Azi este posibil să te simți ca și cum te-ai fi lovit de un perete. Planeta ta conducătoare, Venus, intră în conflict cu Saturn. Acest lucru îți poate reduce nivelul de energie și este posibil să te confrunți cu o stare de melancolie. În loc să te lași pradă unor astfel de stări, le poți folosi ca o oportunitate pentru a reseta limitele în ceea ce privește cariera profesională, spune horoscopul zilei de 6 iulie 2021.

Descoperă în Galeria FOTO cât de geloasă ești, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

A venit momentul să îți iei un timp pentru a te gândi doar la relația de cuplu. Venus, care este planeta angajamentelor se va confrunta cu Saturnul realist, cerându-ți să explorezi blocajele pe care le-ai experimentat până acum în relația amoroasă. Deși psihic pare ceva dificil, trebuie să-ți spui punctul de vedere și să ai o privire realistă asupra a ceea ce se întâmplă de fapt. Doar așa poți spulbera angoasele acumulate de-a lungul timpului.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 6 iulie 2021 spune că azi vei avea parte de liniștea de care aveai nevoie de ceva timp. Mișcările planetare încurajează în această perioadă prioritizarea odihnei, a recuperării și a singurătății. Este posibil să te confrunți cu blocaje financiare, iar îngrijorarea te va cuprinde rapid. Folosește-te de acest lucru pentru a evalua în mod realist situația în care te afli. Pune în balanță obiceiurile și cheltuielile și vezi ce e de făcut. Nu lua decizii financiare importante azi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul zilei de 6 iulie 2021 spune că problemele legate de relația de cuplu s-ar putea să iasă azi la suprafață. Venus, cu latura lui romantică este posibil să se afle în opoziție cu Saturn, care te va determina să iei o decizie în ceea ce privește reevaluarea poveștii actuale de cuplu. Este ziua perfectă pentru conversații realiste, mult mai bine decât să te angajezi în ceva ce nu are un final plăcut. Folosește-de de această energie pentru a rezolva situația și pentru a atinge interesele tale personale.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Azi ai de-a face cu niște uși trântite din partea partenerului de cuplu. Este cazul să lași rănile mai vechi să iasă la suprafață, oricât de incomode pot fi ele. Opoziția iubitorului Venus cu Saturn realist suscită nevoia de vindecare a trecutului. Trebuie să îndepărtezi și să explorezi care este sursa reală a acestor probleme.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Și în cazul tău Saturn și Venus se află într-o relație tensionată. Această asociere scoate în evidență problemele legate de trăirile interioare. Este posibil să simți în prima fază că nu faci față situației în care te afli, dar trebuie să lupți împotriva curentului ca să tai răul de la rădăcină. Încearcă să încetinești ritmul activităților și să reevaluezi circumstanțele, scrie în horoscopul zilei de 6 iulie 2021.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Peisajul cosmic pare să îți atragă atenția asupra faptului că ai nevoie de noi repere pentru a te ghida în rutina de zi cu zi. Dorințele și ambițiile tale trebuie să fie prioritare, deci setează-ți obiectivele și încearcă să le duci la bun sfârșit așa cum ți-ai propus inițial. Nu te lăsa copleșită de rutina zilnică și ai grijă ca ceea ce ți-ai propus să obții în perioada următoare să fie realizabil.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Azi e posibil să se adune nori de furtună în gândurile tale. În loc să cedezi în fața prezenței lor, vezi care sunt obstacolele. După ce le-ai identificat, ia cea mai bună decizie pentru tine. Tu știi ce vrei de la partenerul de cuplu, dar trebuie să știe și el care sunt așteptările tale. Folosește-te de această ocazie pentru a dechide portițe către o conversație serioasă și care să aibă un rezultat satisfăcător.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai o poveste care s-a adâncit în inima ta, dar nu știi cum să o scoți la iveală? În ultimul timp au fost mai mulți bărbați în jurul tău, însă unul singur și-a găsit locul în inima ta, doar că nu ai curajul să dai frâu liber sentimentelor. Acest lucru te obligă să te confrunți cât mai repede cu realitatea și să îți pui ordine în gânduri, spune horoscopul zilei de 6 iulie 2021. Nu te gândi numai la tine, și cei care așteaptă au sentimente și își doresc să știe ce au de făcut în continuare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Urmărește cu atenție oportunitățile de parteneriat azi. Este cazul să faci o schimbare pe plan profesional și să-ți duci la bun sfârșit angajamentele. Înlătură blocajele și nu uita că rutina zilnică te poate afecta pe toate planurile. Dacă le dai voie celor din jur să intre în viața ta, poți scăpa mai ușor de aceasta. Oboseala zilnică nu te lasă să te bucuri de viață așa cum este normal.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Să rămâi ancorată în realitate poate fi una dintre cele mai dificile sarcini ale tale. În această perioadă e bine să faci ordine în viața ta pentru a lua cele mai bune decizii. Este posibil să te simți un pic stresată azi, dar Venus te va ajuta să ieși cu bine din această situație. Te poți confrunta cu probleme și în relația cu colegii sau la locul de muncă. Ești pregătită să faci față oricărei situații, trebuie doar să ai încredere în tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×