Reclamă

Horoscopul zilei de 7 martie 2021. Racii își pot întâlni sufletul pereche. Ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 7 martie 2021 este despre testarea limitelor și curajul de a încerca lucruri noi. Nativii din zodia Berbec se vor bucura de surprize inedite din partea celor dragi. 

Publicat: 6 martie 2021, 8:00 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:15

În ziua de 7 martie 2021 nativii din fiecare zodie vor avea șansa să-și testeze limitele și să experimenteze lucruri și senzații noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 7 martie 2021

Previziunile astrologice pentru ziua de 7 martie aduc vești bune pentru nativii din zodia Pești, însă nici Leii nu se pot plânge de modul în care va decurge ziua lor. Taurii ar trebui să fie mai indulgenți cu propria persoană, să lase lucrurile să decurgă de la sine.

Descoperă ce îți rezervă horoscopul zilei de 7 martie 2021.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Sunt șanse mari să întâlnești o persoană care îți poate deveni cel mai bun prieten în viitor. Este posibil să ai parte de o surpriză de proporții din partea cuiva care îți cunoaște foarte bine gusturile și preferințele. Fii deschisă în fața provocărilor și încearcă să testezi lucruri noi. E o zi bună! Bucură-te de ea! 

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

O iubire pierdută poate reveni în viața ta. Depinde doar de tine dacă îi acorzi sau nu a doua șansă. Oamenii dragi ție îți vor fi alături și te vor susține indiferent de deciziile pe care le vei lua. Încearcă să analizezi situația din toate punctele de vedere. Nu pune presiune pe tine. Acordă-ți timp să evaluezi toate detaliile. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii din zodia Gemeni vor fi implicați în procesul de decorare al locuinței. Ziua de 7 martie va fi dedicată planurilor legate de organizarea casei. Dacă plănuiește să renovezi, te vei ocupa de alegerea pieselor de mobilier și vei purta discuții interesante cu specialiști din sfera design-ului interior. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii din zodia Rac au șanse mari să își descopere marea iubire. Conform previziunilor oferite de horoscopul zilei de 7 martie 2021, îți poți întâlni sufletul pereche, trebuie doar să dai o șansă unei posibile relații. Încearcă să fii deschisă în fața provocărilor care se ivesc în plan profesional deoarece la final te vei bucura de succes.   

Leu: 23 iulie – 22 august

Dacă nu ai fost sinceră cu tine și cu cei din jur, e timpul să dai cărțile pe față. E un moment bun să fii onestă și să reflectezi puțin asupra celor mai intime aspecte ale vieții tale, scrie Astrology.com. Te vei simți eliberată la final și vei vedea lucrurile dintr-o nouă perspectivă. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Diplomația este punctul tău forme în această zi. Cu Soarele prezent în sfera relațiilor, emani feminitate și eleganță, iar persoanele din jurul tău vor fi atrase de farmecul tău aparte. Îți va fi ușor să îți atingi scopul, mai ales în relația de cuplu. Încearcă să pui viața personală pe primul plan și ia o pauză de la atribuțiile profesionale. Meriți să te relaxezi din când în când. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

După o perioadă în care nu ai acordat atenție sănătății tale, a venit vremea să îți schimbi obiceiurile alimentare. Te vei simți inspirată și vei căuta modalități prin care să îți găsești echilibrul și starea de bine, conform previziunilor oferite în horoscopul zilei de 7 martie 2021. Un nou hobby te poate ajuta să te relaxezi și să te deconectezi de la rutina zilnică. 

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Te simți inspirată, iar Soarele prezent în sfera creativității te ajută să demarezi noi proiecte. Energia și bucuria cu care te implici sunt esențiale pentru ca rezultatul final să fie unul spectaculos. Oamenii din jurul tău vor remarca elanul tău și te vor susține să finalizezi tot ce ai început. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești nostalgică și îi inspiri pe ceilalți cu maniera elegantă în care îți alegi cuvintele și exprimi părerea. Astrele s-au aliniat în sectorul asociat cu spiritualitatea. De aceea, ar fi de bun augur să îți reunești prietenii și să depănați amintiri. Discuția cu oameni dragi și rememorarea unor momente frumoase au scop terapeutic și te vor ajuta să îți încarci bateriile.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cu astrele aliniate în sectorul afacerilor și comunicării, horoscopul zilei de 7 martie 2021 anunță o zi aglomerată, destinată soluționării unor probleme de natură profesională. Dacă ești o persoană care detestă să se grăbească și îți place să îți calculezi fiecare pas, încearcă să prioritizezi lucrurile și să nu te încarci mai mult decât este cazul.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Recomandarea pentru ziua de 7 martie este să ai răbdare și să încerci să fii tolerantă cu persoanele din jurul tău. Ascultă-i pe cei care vin să îți ceară sfatul. La finalul zilei, te vei simți împlinită pentru că le-ai acordat o mână de ajutor și i-ai îndrumat. Activitatea intensă a astrelor aflate în sfera financiară te va determina să îți reevaluezi prioritățile și să îți reorganizezi economiile. Nu este o perioadă să faci investiții majore.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești ambițioasă, iar această calitatea îți sporește farmecul personal. Este un moment bun să îți schimbi domeniul de activitate și să îți construiești o strategie în această direcție. Îți place să comunici și să asimilezi noi informații, iar aceste calități te vor ajuta indiferent de deciziile pe care le vei lua. Nu îți neglija prietenii. Un mesaj scris din suflet și trimis la momentul oportun poate schimba oricui starea de spirit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×