Reclamă

Horoscopul zilei de 8 august 2023. Leii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 8 august 2023. Leii se gândesc să sară cu parașuta sau să facă alt lucru excentric. Ideea de a trăi experiențe unice a apărut și din dorința de a face altfel de postări pe social media. Află ce se întâmplă cu zodia ta, potrivit previziunilor oferite de astrologi.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 7 august 2023, 1:00

În timp ce nativele născute în Scorpion își pot întâlni azi persoana alături de care își vor contrui o familie, Săgetătorii se gândesc să facă pe designerii de interior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 8 august 2023

Horoscopul zilei de 8 august 2023 dezvăluie că unii dintre nativii zodiacului european sunt predispuși să ia decizii impulsive. Fecioarele și Berbecii au fost avertizați în mod clar de astrologi. Ce sfaturi au primit cele născute în cele două zodii, dar și recomandările făcute pentru celelalte 10 zodii, le poți afla în rândurile de mai jos.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dorința de distracție și libertate continuă și astăzi. Totuși, de data aceasta, acțiunile la care te gândești s-ar putea să îți afecteze buzunarul.
Dragă Berbec, ai putea să cumperi impulsiv ceva pe care mai târziu vrei să-l returnezi. Ar fi bine să te gândești de trei ori înainte să iei o decizie.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Simți dorința de a ieși în evidență astăzi, deși, tu, dragă Taur, nu ești deloc așa. De asemenea, vei vrea să îmbraci haine care au culori strălucitoare sau un tricou care are un desen prin care îți sunt expuse sentimentele.

Ar mai putea fi vorba și de o schimbare de look totală, poate o culoare ieșită din comun sau un tatuaj. Specialiștii îți recomandă să mai aștepți o vreme înainte să treci la fapte. A doua zi poate vei regreta desenul permanent, a titrat publicația Astrology.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Azi, intuiția Gemenilor funcționează extraordinar de bine. Și, spun astrologii, vor reuși „să contopească“ toate piesele puzzle-ului. Astfel, semnele primite ar putea să le conducă pe nativele acestui semn de Aer într-o nouă direcție fie în viața amoroasă, fie în cea profesională.

În plus, pot avea un vis interesant în timpul somnului. Native din Gemeni, fiți atente la ce mesaj vă trimite Universul. Uite care sunt semnele că Universul încearcă să te avertizeze.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativele Rac ar putea fi sunate în ultimul moment de o prietenă sau un prieten care are un bilet în plus la un concert, la film sau la un alt eveniment interesant. Mai există varianta în care ați putea primi o invitație la cină. Nu este exclus că aveți parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane dragi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Azi îți îndrepți atenția spre un detaliu sau mai multe detalii cu care „să îți condimentezi“ postările de pe rețelele sociale. Poate vrei să te fotografiezi în timp ce te dai cu parașuta sau să mergi la un festival important.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Native ale acestei zodii de Pământ se gândesc la o călătorie și deja au început să își facă un plan. Poate fi un drum în afara orașului în care locuiesc sau chiar unul peste hotare. Poate apărea și dorința de a cumpăra o motocicletă. Oricum, Fecioarele ar putea acționa destul de impulsiv astăzi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

S-ar putea să fii cu adevărat impresionată de o idee financiară, au precizat astrologii. Totodată, te poți simți pregătită să te înscrii la un curs în această direcție, să îl cumperi sau chiar să faci un transfer bancar. Specialiștii vă sfătuiesc să așteptați totuși să treacă 24 de ore înainte de a lua o decizie finală.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu mai este un secret pentru nimeni că data de 8 august este considerată cea mai norocoasă zi din an. Potrivit astrologilor, aceasta aduce o fereastră spirituală pentru toate semnele zodiacale decise să își stabilească intenții și să își organizeze planul pentru îndeplinirea dorințelor.

Iar pentru Scorpioni poate fi și ziua în care se îndrăgostesc iremediabil. Este vorba despre nativele acestei zodii de Apă care nu sunt într-o relație. Așadar, sunt șanse mari să găsește pe cineva care este atras de tine și îți va cere numărul de telefon. Pasiunea urmează să se aprindă cin clipă în clipă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Azi, dragă Săgetător este ziua în care iei în calcul să schimbi modul în care faci lucrurile. De exemplu, poate fi vorba despre faptul că vrei să te trezești devreme ca să alergi sau să ai mai mult timp pentru tine. Și, desigur, să-l folosești cu înțelepciune.

Mai există varianta în care îți dorești să lucrezi de acasă și să nu mai dai banii pe combustibil sau abonamentele pentru mijloacele de transport în comun. Mai mult, se pare că deja te gândești să faci ceva nou în fiecare zi începând de astăzi, 8 august 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Azi, nativele Capricorn s-ar putea să acționeze atât de repede, încât există posibilitatea să nu aibă timp să analizeze situația din toate unghiurile. Este exact ca atunci când te grăbești să faci un pariu, fără să te gândești la toate detaliile implicate în context. Specialiștii vă sfătuiți să acționați cu tact, mai ales dacă, la mijloc, este vorba despre bani, scrie YourTango.com.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Cele născute în zodia Vărsător vor vrea astăzi, 8 august 2023, să schimbe ceva prin casă. Poate fi vorba fie de perdelele de care te-ai plictisit, de canapeaua din living sau pur și simplu să aranjezi diferit mobila din locuință. În orice caz, concluzia este una singură: îți dorești să faci o schimbare în spațiul pe care îl numești „acasă“ și unde te simți cel mai bine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Astăzi, vei simți o dorință puternică de a încerca ceva nou. S-ar putea să mergi la un curs de dansuri sau să dansezi în casă. Desigur, există posibilitatea să faci o plimbare cu bicicleta, să îți faci cadou o oră de echitație ori să încerci o călătorie cu deltaplanul. Astrologii te încurajează să te lași purtată de imaginație și intuiție. În plus, dacă nu riști să ieși din zona de confort, nu vei descoperi niciodată ce se află dincolo de „granițele universului tău“.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×