Reclamă

Horoscopul zilei de 9 februarie 2021. Fecioarele vor lua o decizie importantă. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 9 februarie 2021 este despre romantism, decizii importante, relaxare și oportunități.

Publicat: 8 februarie 2021, 14:56 / Actualizat: 9 februarie 2021, 14:59

Nativii care au depus eforturi consistente în ultima vreme la locul de muncă sau pentru proiecte personale se vor bucura să afle că este momentul potrivit pentru o pauză. Relațiile romantice și de prietenie vor juca un rol important în viața Leilor și Balanțelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 9 februarie 2021: Află ce se întâmplă cu zodia ta

Dacă pentru unele zodii o pauză de la programul încărcat va fi benefică pentru regăsirea echilibrul interior, alți nativi sunt foarte pregătiți să gestioneze noi provocări.

Berbec

Începi să te simți din ce în ce mai puțin motivată să obții ceea ce vrei într-o anumită negociere. Compromisul pare cea mai inteligentă și mai sigură cale. Poate fi doar o fază, dar este un moment potrivit să te reajustezi.

Redu din agresivitate și vei începe să fii mai fericită. Admiră aspectele gratuie ale vieții și retrage-te în culise pentru o vreme.

Reclamă

Taur

Planurile tale nu sunt pe deplin complete, chiar dacă tu crezi altceva. Fii pregătită pentru modificări sau revizuiri de ultim moment și nu te teme să faci schimbări mari, chiar dacă trebuie să depui mai mult efort decât ți-ai dori, potrivit astrology.com.

Gemeni

Reclamă

Dacă te pregătești chiar acum să începi o relație romantică, cel mai bun mod de a acționa este să nu acționezi deloc. Acum nu este momentul potrivit să avansezi, chiar dacă ești convinsă că trebuie să faci ceva pentru ca totul să funcționeze. Lasă-l să aștepte pentru un timp și destul de curând va veni la tine.

Rac

Ai fost foarte ocupată în ultima vreme, dar acest ritm frenetic trebuie să se oprească. Ia o pauză astăzi. Este momentul perfect să lași deoparte proiectele. Există o mulțime de lucruri mult mai distractive de făcut. Indiferent de ce vei alege să faci, te vei relaxa cu adevărat.

Leu

Cuvintele sunt un mod excelent de a-ți exprima sentimentele, dar nu se compară cu contactul fizic atunci când vrei să creezi o conexiune. Lucrurile simple, cum ar fi o strângere de mână, o îmbrățișare sau doar o atingere pe umăr demonstrează cât de autentică ești. Dacă te întâlnești cu un prieten astăzi, spune-i cât de bine este să îl revezi. S-ar putea să fie uimit de afecțiunea ta, dar se va simți foarte bine.

Fecioară

Dacă ești indecisă astăzi, nu te simți frustrată. Documentează-te pentru a găsi argumentele pro și contra pentru decizia pe care o ai de făcut. Cere sfatul cuiva care a trecut prin ceea ce treci tu. Experiența îi va oferi o perspectivă valoroasă asupra situației tale.

Balanță

Horoscopul zilei de 9 februarie 2021 sugerează că este momentul să încetezi să ignori faptul că între tine și persoana pe care o placi se întâmplă ceva. Sigur, acest lucru ar putea complica lucrurile, dar nu este nimic în neregulă să flirtezi puțin. Dacă îți place cu adevărat de el, arată-i. Dacă nu te simți confortabil, nu trebuie să continui.

Te-a mai putea interesa și: Horoscopul zilei 9 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Scorpion

O discuție în privat cu acea persoană cu care dorești să vorbești de multă vreme este foarte importantă pentru tine. Atunci când vei avea oportunitatea de a rămâne singură cu ea, profită de această șansă. Persoana respectivă este pregătită să vorbească, așa că discuția ar trebui să devină foarte interesantă în scurt timp.

Săgetător

Vei fi liniștită și entuziasmată de fiecare minut al zilei. Această perioadă de efervescență abia începe și îți va oferi o nouă oportunitate de lucru. Spre sfârșitul zilei te poți aștepta la o surpriză care îți va aminti cât de apreciată ești de prietenii tăi. Ești pe drumul cel bun din toate punctele de vedere, iar universul îți va arăta asta.

Capricorn

Viața ușoară este potrivită pentru unele persoane, dar nu pentru tine. Știi că atunci când un obiectiv este prea ușor de atins, de obicei nu este la fel de satisfăcător ca o victorie obținută cu greu. În acest moment ar trebui să fii în stare să gestionezi mai multe provocări. Nimic nu te va intimida, așa că este timpul să mergi pe calea mai dificilă. Sigur, te-ai putea simți epuizată la sfârșitul zilei, dar te vei bucura de un somn odihnitor știind că te vei trezi plină de mândrie.

Vărsător

Îți asumi noile responsabilități destul de bine și faci o impresie bună unor oameni foarte influenți. Acum că ai totul sub control, ești pregătită pentru următoarea provocare. Își dorești să experimentezi ceva nou. Astrele spun că ar fi mai bine să aștepți ca oportunitatea să ți se arate. Ceea ce ar trebui să se întâmple destul de curând.

Pești

O persoană negativistă va fi în preajma ta. Tocmai când credeai că totul merge excelent, se va plânge despre ceva banal. Trebuie să știe că atitudinea ei te afectează, așa că nu ezita să îi transmiți asta. Fii blândă, dar nu lăsa deoparte niciun detaliu. De fapt, îi vei face o favoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×