Reclamă

Horoscopul zilei de 9 februarie 2022. Taurii trebuie să aibă grijă la finanțe. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 9 februarie 2022 spune că astrele le atrag atenția Taurilor să aibă mare grijă la buget. E nevoie de puțin echilibru. Nativii acestei zodii trebuie să facă un raport cu cheltuielile și plățile și să vadă dacă pot susține tot ceea ce au în plan să facă.

Publicat: 8 februarie 2022, 10:02 / Actualizat: 8 februarie 2022, 15:01

Gemenii vor avea parte de multă dragoste. Aceștia au parte de o perioadă în care se vor simți liberi și nimeni și nimic nu-i poate opri din drumul lor. Nu va exista niciun obstacol în calea lor și își vor desfășura activitățile după bunul plac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 9 februarie 2022

Horoscopul zilei de 9 februarie 2022 spune că nativii vor primi de la astre toate directivele pentru ca planurile lor să aibă reușită de 100%. Semnele zodiacale au parte de toată susținerea celor din jur și se vor concentra pe ceea ce au de făcut. Toate sarcinile sunt duse la bun sfârșit așa cum au fost planificate de la bun început, scrie Astrology.com.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna se mută în Gemen, punându-te într-o dispoziție foarte bună. Vei avea ideoi foarte bune care te vor ajuta să rezolvi problemele. Acest lucru te va ajuta de asemenea să crești în ochii celor din jur, mai ales la locul de muncă. Mintea ta rămâne activă pe tot parcursul zilei, așa că nu ezita să iei din când în când o pauză.

Reclamă

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai sincere zodii și cum se comportă în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul zilei de 9 februarie 2022 spune să ai mare grijă de buget azi deoarece luna în Gemeni luminează a doua ta casă. Acest climat cosmic te va face să realizezi un bilanț al cheltuielilor și al plăților recurente. De asemenea, poate e o idee bună să verifici telefonul mobil pentru abonamentele care se reînnoiesc anual, s-ar putea să ai surprize neplăcute. Încearcă doar să nu exagerezi cu shopping-ul online.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna se mută în semnul tău și aduce vibrații bune în timp ce Universul îți trimite multă dragoste. Te vei simți liberă și de neoprit chiar acum, în timp ce Luna înaintează cu viteză maximă. Ziua ta se va desfășura fără obstacole sau supărări. Încercă doar să nu te grăbești în activitățile de zi cu zi sau poți începe să pierzi legătura cu oamenii din jurul tău. Conectează-te cu emoțiile tale pe parcursul zilei, recunoaște emoțiile celorlalți și verifică starea de sănătate dacă simți că te supără ceva.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Vei simți că creierul tău a fost împărțit în două în timp ce luna în Gemeni aduce dualitate în casa ta a douăsprezecea. În timp ce mintea ta funcțională este ocupată la locul de muncă cu sarcini și responsabilități profesionale, vei descoperi că subconștientul tău ține pasul. Din păcate, această energie îți poate distrage puțin atenția, spune horoscopul zilei de 9 februarie 2022 .

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna se mută în Gemeni, lucru care te va ajuta să te conetezi mai bine cu cei din jur. Conturile pe care le ai pe rețelele sociale pur și simplu vor exploda, oferindu-ți o varietate de oferte de distracții. Încercă doar să nu lași dispozitivele să îți deturneze prea mult concentrarea. Ai putea ajunge să plătești pentru lipsa productivității mai târziu.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Începutul acestei săptămâni s-ar putea să fi fost un pic prea mult pentru tine. Ai rămas în urmă cu responsabilitățile tale profesionale. Din fericire, luna în Gemeni îți va oferi impulsul cosmic de care ai nevoie pentru a merge mai departe, aducându-te într-un spațiu extrem de eficient și organizat. Chiar dacă motivația ta nu este acolo, încearcă să nu-ți distrugi obiectivele piesă cu piesă. Vei descoperi în curând că lista ta de activități se apropie de finalizare, pe măsură ce faci pași constanți în îndeplinirea sarcinilor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Intuiția ta își va tura motoarele azi, în timp ce luna în Gemeni aduce un ritm crescut de activitate în a noua ta casă. Atingerea sinelui tău spiritual ar trebui să devină o prioritate, deoarece conectarea cu Universul se va simți puternic. Vei descoperi, de asemenea, că ești foarte pricepută în a oferi sfaturi profunde. Acest lucru îți va aduce satisfacție în timp ce îți vei ajuta prietenii să-și rezolve problemele, spune horoscopul zilei de 9 februarie 2022 .

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Indecizia te va cuprinde azi în timp ce Luna își face drum prin Gemeni. Natura dualistă a acestei poziții lunare te poate face să te simți blocată în viața ta. În timp ce cântărirea opțiunilor este importantă, încercă să nu te lași influențată prea mult de acestea. A lua o dispoziție sentimentală față de oamenii sau situațiile pe care le-ai depășit ar putea fi de vină pentru orice stagnare cu care te confrunți, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fii nevoită să fii puțin mai rațională în perioada următoare, spune horoscopul zilei de 9 februarie 2022 .

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Un fel de magie va pluti în aer pentru tine. Luna în Gemeni aduce strălucire sectorului diagramei tale care guvernează problemele în dragoste. Dacă ești într-o relație, te vei simți perfect în sincronizare cu partenerul în timp ce vă preziceți gândurile celuilalt și vă veți termina propozițiile unul celuilalt. Ai încredere că inteligența și carisma ta naturală pot atrage pe oricine, dacă nu ai deja o relație.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Corpul îți va trimite o mulțime de indicii astăzi, ajutându-te să obții o perspectivă asupra bunăstării tale, dar numai dacă te deschizi la mesajele pe care le primești de la el. Acordă atenție modului în care alimentele îți afectează digestia. Dacă cofeina îți crește anxietatea, renunță la ea. În loc să înduri aceste mici semnale de suferință fizică, alege să le recunoaști pentru a găsi o soluție, spune horoscopul zilei de 9 februarie 2022 .

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Mintea ta este foarte agilă, lucru care îți va crește încrederea în timp ce luna călătorește prin Gemeni. Nu trebuie să-ți fie teamă să vorbești atunci când știi că ai dreptate. Te vei simți mai bine și pe plan fizic și acum nimeni și nimic nu îți va mai sta în cale. De asemenea, creativitatea te va ajuta să lucrezi la proiecte pasionale în care ai vrut să investești.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Un impuls brusc de a-ți pune în ordine casa te-ar putea face azi să vibrezi deoarece luna în Gemeni evidențiază orice dezordine care ți-a invadat spațiul. Dacă ai rămas în urmă cu câteva treburi, atunci a venit timpul să le pui în ordine deoarece asumarea sarcinilor domestice va fi mai puțin plictisitoare decât este de obicei. Cu toate acestea, este absolut în regulă dacă vrei să te vezi cu cei dragi mai pe seară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×