Reclamă

Horoscopul zilei de 9 martie 2021. Capricornii își doresc stabilitate. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 9 martie 2021 arată că mare parte din energie se concentrează asupra carierei. Majoritatea nativilor vor fi luați prin surprindere de un val de creativitate.

Publicat: 8 martie 2021, 15:13 / Actualizat: 8 martie 2021, 16:15

Ziua de astăzi este despre idei creative și schimbări în plan profesional. Fiecare zodie tinde să muncească mai mult pentru a-și atinge aspirațiile. În acest context, viața de cuplu tinde să fie lăsată pe planul doi. Totuși, eforturile depuse acum vor fi răsplătite pe măsură.

Horoscopul zilei de 9 martie 2021

Berbecii luptă pentru a fi mulțumiți de ei înșiși și de realizările lor. La fel, Taurii și Gemenii se sunt motivați să realizeze lucruri mărețe. Norocul în plan profesional le va surâde.

Scorpionii și Capricornii își doresc să facă mai mult, în special din cauza problemelor financiare pe care le-au întâmpinat în ultima vreme. Tot din acest motiv, caută stabilitate.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Îți dorești să fii cea mai bună versiune a ta. Pentru a-ți atinge un astfel de obiectiv măreț ai ceva de muncă. Ești foarte atentă la toate oportunitățile care apar și încerci să profiți din plin de ele. Este posibil să întâmpini dificultăți în a-ți îndeplini obiectivele. În această perioadă reușești să comunici cu ușurință cu oamenii din jurul tău, iar ajutorul acestora îți este de mare folos.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai planuri mari de viitor și te simți motivată să te apuci de treabă. Ți-ai stabilit foarte clar lista de sarcini și reușești să le îndeplinești chiar mai repede decât te-ai fi așteptat. Vei avea parte de o schimbare în carieră pe care ți-o dorești. Nu lăsa însă munca să însemne totul pentru tine. Acordă puțină atenție și vieții tale personale și relației de cuplu.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Te simți plină de energie, iar norocul în carieră îți va surâde. A venit însă timpul să te deschizi către nou și să lași de-o parte acele idei preconcepute, care te împiedică să evoluezi. Horoscopul zilei de 9 martie 2021 arată că nu stai la fel de bine și pe partea amoroasă. Ai creat o barieră de comunicare între tine și partener sau persoana pe care îți dorești să o cucerești. De tine depinde să o depășești și să faci lucrurile să meargă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Simți energie pentru a-ți duce la bun sfârșit proiectele creative. Pentru acest lucru ai însă nevoie de puțină intimitate. Pune-te pe tine și nevoile tale pe primul plan și acordă-ți timpul de care ai nevoie. Este o ocazie bună pentru a te detașa de gândurile negative care ar putea avea un impact major asupra relației tale de cuplu.

Leu: 23 iulie – 22 august

Energia ta va fi direcționată către relațiile cu ceilalți. Poate fi vorba de un nou parteneriat la locul de muncă, ori despre relația amoroasă. Vor apărea tensiuni, iar tu trebuie să găsești puterea de a merge mai departe. S-ar putea să descoperi că tu și actualul iubit nu sunteți deloc pe aceeași lungime de undă, dar poți lua acest lucru ca pe o provocare. Cât despre viața profesională, ai răbdare și nu ceda. Curând vor apărea oportunități neașteptate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Munca te-ar putea copleși, însă datorită implicării tale începi să faci mari progrese. Acordă mai multă grijă sănătății. Stresul din viața de zi cu zi are un impact negativ asupra ta. Efectele se vor vedea cu timpul. Este bine că îți îndrepți energia către carieră, dar trebuie să găsești un echilibru. În caz contrar, inclusiv relația ta de cuplu va avea de suferit.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Te simți creativă, iar acest lucru te face să găsești mai multă bucurie în munca ta de zi cu zi. În schimb, în relația de cuplu vor apărea tensiuni. Este nevoie de dorință de ambele părți pentru a face lucrurile să funcționeze. Fără înțelegere reciprocă relația nu poate evolua. Încearcă să nu îți faci așteptări prea mari.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

În viața ta apar energii contradictorii. Problemele de astăzi se concentrează, în special, pe partea de casă și familie. Viitorul relației tale depinde foarte mult de modul în care reușești să te împaci cu trecutul. În acest timp, te confrunți cu sentimente profunde de nesiguranță. De asemenea, cu toate că ai depus mari eforturi la locul de muncă, problemele financiare devin evidente pentru tine, potirivit Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Te confrunți cu anumite blocaje datorate educației pe care ai primit-o, ce te împiedică să începi o relație cu o anumită persoană. Horoscopul zilei de 9 martie 2021 te încurajează să îți asculți instinctul. Pune dorințele tale reale pe primul plan. Noul iubit te-ar putea face foarte fericită. Astăzi este foarte comunicativă și ai o atitudine pozitivă la muncă, lucru care îți va aduce beneficii.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cauți stabilitate și siguranță financiară. Mai ales după ce, în ultimul timp, nu ai stat prea bine cu banii. Depinde doar de tine să îți schimbi abordarea și să ceri ceea ce știi că ți se cuvine. Apucă-te de treabă, pentru că există din plin potential de a evolua, în această perioadă.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

A venit timpul să ieși din zona ta de confort și să fii în centrul atenției. Ai inspirație pentru a face lucruri creative astăzi, așa că expune-ți ideile, nu le lăsa să se piardă. Ai curajul de a face schimbări, acolo unde știi că lucrurile nu mai funcționează. Poate a venit timpul să îți schimbi locul de muncă. În relația de cuplu, dacă ai nevoie să iei puțină distanță, este tot dreptul tău să o faci.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai avut parte de foarte multă interacțiune socială până acum și te simți epuizată. În acest moment simți nevoia de o pauză, pentru a te deconecta de la tot. Ai nevoie de timp de gândire în liniște, deoarece te temi să pui punct unui anumit lucru: poate fi vorba atât despre o relație care nu mai funcționează, cât și despre un loc de muncă unde nu te mai simți satisfăcută. Astrele te încurajează să acorzi o șansă unui nou început.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O femeie frumoasă îmbrăcată în zână alături de partenerul ei de cuplu
Horoscop
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se adâncește și devine mai armonios cu timpul. Aceste relații nu se estompează, ci mai degrabă înfloresc și fac asta cu fiecare moment...
3
O hartă astrală cu nativii din zodiac și palnetele care îi pot influența
Timp liber
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au explicat care este motivul pentru care credem în horoscop. Concluziile lor au fost complet surprinzătoare. Probabil și tu ai citit horoscopul la un moment dat în viață și te-ai întrebat care este...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Luna plină roz pe un fundal închis la culoare cu tente de mov și roz
Horoscop
Fazele lunii în iunie 2023. Luna Plină pe data de 4 iunie, în zodia Săgetător
Pentru a vedea care sunt fazele lunii în iunie 2023, trebuie ținut cont de faptul că acest corp astronomic apare în diferite forme în funcție de mișcarea de evoluție. Ca de obicei, Luna are...
PARTENERI
×