Reclamă

Horoscopul zilei de 9 martie 2021. Capricornii își doresc stabilitate. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 9 martie 2021 arată că mare parte din energie se concentrează asupra carierei. Majoritatea nativilor vor fi luați prin surprindere de un val de creativitate.

Publicat: 8 martie 2021, 15:13 / Actualizat: 8 martie 2021, 16:15

Ziua de astăzi este despre idei creative și schimbări în plan profesional. Fiecare zodie tinde să muncească mai mult pentru a-și atinge aspirațiile. În acest context, viața de cuplu tinde să fie lăsată pe planul doi. Totuși, eforturile depuse acum vor fi răsplătite pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 9 martie 2021

Berbecii luptă pentru a fi mulțumiți de ei înșiși și de realizările lor. La fel, Taurii și Gemenii se sunt motivați să realizeze lucruri mărețe. Norocul în plan profesional le va surâde.

Scorpionii și Capricornii își doresc să facă mai mult, în special din cauza problemelor financiare pe care le-au întâmpinat în ultima vreme. Tot din acest motiv, caută stabilitate.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Îți dorești să fii cea mai bună versiune a ta. Pentru a-ți atinge un astfel de obiectiv măreț ai ceva de muncă. Ești foarte atentă la toate oportunitățile care apar și încerci să profiți din plin de ele. Este posibil să întâmpini dificultăți în a-ți îndeplini obiectivele. În această perioadă reușești să comunici cu ușurință cu oamenii din jurul tău, iar ajutorul acestora îți este de mare folos.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai planuri mari de viitor și te simți motivată să te apuci de treabă. Ți-ai stabilit foarte clar lista de sarcini și reușești să le îndeplinești chiar mai repede decât te-ai fi așteptat. Vei avea parte de o schimbare în carieră pe care ți-o dorești. Nu lăsa însă munca să însemne totul pentru tine. Acordă puțină atenție și vieții tale personale și relației de cuplu.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Te simți plină de energie, iar norocul în carieră îți va surâde. A venit însă timpul să te deschizi către nou și să lași de-o parte acele idei preconcepute, care te împiedică să evoluezi. Horoscopul zilei de 9 martie 2021 arată că nu stai la fel de bine și pe partea amoroasă. Ai creat o barieră de comunicare între tine și partener sau persoana pe care îți dorești să o cucerești. De tine depinde să o depășești și să faci lucrurile să meargă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Simți energie pentru a-ți duce la bun sfârșit proiectele creative. Pentru acest lucru ai însă nevoie de puțină intimitate. Pune-te pe tine și nevoile tale pe primul plan și acordă-ți timpul de care ai nevoie. Este o ocazie bună pentru a te detașa de gândurile negative care ar putea avea un impact major asupra relației tale de cuplu.

Leu: 23 iulie – 22 august

Energia ta va fi direcționată către relațiile cu ceilalți. Poate fi vorba de un nou parteneriat la locul de muncă, ori despre relația amoroasă. Vor apărea tensiuni, iar tu trebuie să găsești puterea de a merge mai departe. S-ar putea să descoperi că tu și actualul iubit nu sunteți deloc pe aceeași lungime de undă, dar poți lua acest lucru ca pe o provocare. Cât despre viața profesională, ai răbdare și nu ceda. Curând vor apărea oportunități neașteptate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Munca te-ar putea copleși, însă datorită implicării tale începi să faci mari progrese. Acordă mai multă grijă sănătății. Stresul din viața de zi cu zi are un impact negativ asupra ta. Efectele se vor vedea cu timpul. Este bine că îți îndrepți energia către carieră, dar trebuie să găsești un echilibru. În caz contrar, inclusiv relația ta de cuplu va avea de suferit.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Te simți creativă, iar acest lucru te face să găsești mai multă bucurie în munca ta de zi cu zi. În schimb, în relația de cuplu vor apărea tensiuni. Este nevoie de dorință de ambele părți pentru a face lucrurile să funcționeze. Fără înțelegere reciprocă relația nu poate evolua. Încearcă să nu îți faci așteptări prea mari.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

În viața ta apar energii contradictorii. Problemele de astăzi se concentrează, în special, pe partea de casă și familie. Viitorul relației tale depinde foarte mult de modul în care reușești să te împaci cu trecutul. În acest timp, te confrunți cu sentimente profunde de nesiguranță. De asemenea, cu toate că ai depus mari eforturi la locul de muncă, problemele financiare devin evidente pentru tine, potirivit Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Te confrunți cu anumite blocaje datorate educației pe care ai primit-o, ce te împiedică să începi o relație cu o anumită persoană. Horoscopul zilei de 9 martie 2021 te încurajează să îți asculți instinctul. Pune dorințele tale reale pe primul plan. Noul iubit te-ar putea face foarte fericită. Astăzi este foarte comunicativă și ai o atitudine pozitivă la muncă, lucru care îți va aduce beneficii.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cauți stabilitate și siguranță financiară. Mai ales după ce, în ultimul timp, nu ai stat prea bine cu banii. Depinde doar de tine să îți schimbi abordarea și să ceri ceea ce știi că ți se cuvine. Apucă-te de treabă, pentru că există din plin potential de a evolua, în această perioadă.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

A venit timpul să ieși din zona ta de confort și să fii în centrul atenției. Ai inspirație pentru a face lucruri creative astăzi, așa că expune-ți ideile, nu le lăsa să se piardă. Ai curajul de a face schimbări, acolo unde știi că lucrurile nu mai funcționează. Poate a venit timpul să îți schimbi locul de muncă. În relația de cuplu, dacă ai nevoie să iei puțină distanță, este tot dreptul tău să o faci.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai avut parte de foarte multă interacțiune socială până acum și te simți epuizată. În acest moment simți nevoia de o pauză, pentru a te deconecta de la tot. Ai nevoie de timp de gândire în liniște, deoarece te temi să pui punct unui anumit lucru: poate fi vorba atât despre o relație care nu mai funcționează, cât și despre un loc de muncă unde nu te mai simți satisfăcută. Astrele te încurajează să acorzi o șansă unui nou început.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×