Reclamă

Idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților. Cu ce daruri poți să îți impresionezi partenerul

După cumpărăturile interminabile pentru sărbătorile de iarnă vine o pauză de respiro. Așa ai crede, totuși realitatea este alta. Luna februarie aduce cu ea o nouă zi pentru care trebuie să aloci timp, buget și sentimente. În cazul în care ai rămas fără inspirație, noi îți aducem câteva idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților pe care să le oferi iubitului.

Publicat: 5 februarie 2021, 9:55 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:48

Darurile pentru persoana iubită vin la pachet cu multe scenarii, presiune și tot felul de griji. Adaugă la toate acestea și faptul că deja ai consumat posibilele opțiuni cu ocazia Craciunului, a zilei de naștere sau a aniversării voastre și te vei găsi într-o mare dilemă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceste idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților vor fi salvarea ta

Să pui suflet într-un cadou impersonal este destul de greu. Efectul scontat nu va fi cel dorit, iar energia ta va scădea vertiginos. Dacă nu vrei să vezi cum partenerul tău de viață acceptă cu jumătate de zâmbet darul, uite câteva sugestii. Încearcă să alegi un cadou care să se potrivescă personalității lui. Vei avea mult mai mult succes.

Idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților: iubitul preocupat de muncă

Perioada pandemiei ne-a făcut pe toți să muncim mai mult decât de obicei. Lucrul de acasă poate părea o idee bună la început, dar vei ajunge să observi că nu te vei ridica de pe scaunul biroului timp de câteva ore bune. Aparatul de masaj este una dintre cele mai utile idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților, scrie Countryliving.com.

Dacă iubitul tău este genul de persoană care ia rar pauze și uită să mai dea scaunul biroului pe canapeaua confortabilă, aparatul de masaj îi va ușura orele de muncă. Îl poate folosi pentru a destinde zonele tensionate și încordate cum sunt gâtul, umerii și spatele. Faptul că masează în timp ce transmite căldură reprezintă un avantaj, deoarece ajunge astfel până la țesutul muscular. Încă un aspect important ar fi că se poate folosi și în timp ce conduce.

Reclamă

Iubitul atent cu îngrijirea

Contrar așteptărilor, nu doar femeile sunt cele care petrec timp în fața oglinzii. Uneori ajungem să o împărțim și cu partenerii noștri. Fie că vorbim de îngrijirea corporală sau de cea a feței, bărbații acordă aceeași atenție acestui aspect.

Dacă soțul tău este preocupat să aibă grijă de tenul lui și să investească produse în el, aceasta este una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților. Kitul pentru bărbierit personalizat îi va arăta că înțelegi cât de importantă este această rutină pentru el. Pe lângă aspectul ăsta, faptul că va observa mereu detaliul personalizat îl va face să se gândească la tine. Este util și încăpător, perfect pentru organizarea produselor și pentru călătorii.

Reclamă

Iubitul pasionat de călătorii

Este greu să ai un program încărcat, iar acest lucru se complică dacă nu începi ziua cu o cafea bună. Cana ideală este caldă și aromată. Dacă partenerul tău de viață este genul care îmbină utilul cu plăcutul, uite una dintre cele mai apreciate idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților.

Încălzitorul pentru cana de cafea este o alegere numai bună atât pentru iubiții care călătorec cu jobul, cât și pentru cei care o fac din plăcere. Oriunde te-ai afla în lume ai mereu nevoie să începi ziua cu băutura ta preferată și caldă. Este ușor de cărat și ai nevoie doar de o sursă de electricitate pentru a-l face să meargă.

Iubitul care este un star rock

Când l-ai cunoscut în liceu era într-o trupă rock, la chitară electrică. Te-a cucerit cu melodia I Don’t Want to Miss a Thing, iar de aniversarea voastră a scris un cântec despre tine. După așa un cadou este greu să-l mai impresionezi cu ceva, dar nu imposibil. Uite una dintre cele mai drăguțe idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților.

Dacă după zece ani de căsnicie și doi copii soțul tău încă te mai acompaniază la chitară, ai putea să te îndrepți tot spre zona asta. Pana de chitară este un lucru foarte important pentru muzicieni, unii colecționându-le sau folosindu-le ca amulete norocoase. Această alegere sigur îl va încânta pe partenerul tău. O poți personaliza pentru a-ți pune propria amprentă pe ea.

Iubitul sportiv

Într-un cuplu mereu este o persoană care are mai multă energie decât partenerul lui. Pentru genul acesta de personane este dificil să alegi un cadou adecvat, pentru că nu pun mare preț pe obiecte inutile. Ți-am pregătit această variantă aleasă din câteva idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților.  

Este o persoană matinală, care nu poate să aibă o zi productivă dacă nu face exerciții? Nici nu mai trebuie să vorbim despre câte perechi de încălțări a uzat anul trecut. Un cadou util și atent ar putea fi o pereche nouă de adidași făcuți special pentru pasionații de sport. Aleși cu grijă, i-ar îmbunătăți activitățile sportive, ar fi comozi și starea lui de spirit s-ar schimba considerabil.

Iubitul care este chef în bucătărie

Dacă în relația voastră cel care condimentează lucrurile este întotdeauna el, înseamnă că ai un iubit care apreciază mâncarea bună. Cel mai bun mod de a surprinde o astfel de persoană este să alegi un cadou din zona ustensilelor de gătit. Contrar așteptărilor, cele mai bune nu vin la pachet și cu meniul gata preparat.

Ultima dintre cele câteva idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților care să fie utile se referă la o oală mare dintr-un material rezistent. Alege-o și pe cea cu un capac încorporat pentru a găti sub presiune și ești pe drumul cel bun. Dacă nici nu lipește va trebui să-ți faci un abonament nou la sală, pentru că vei fi răsfățată în fiecare weekend. Poftă bună!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×