Reclamă

Jaden Smith a postat o fotografie cu iubita sa, Sab Zada. Fiul lui Will Smith e complet transformat la 25 de ani

Jaden Smith a postat o fotografie cu iubita sa, Sab Zada. Fiul actorului Will Smith este complet transformat la vârsta de 25 de ani. Jaden a devenit cunoscut publicului larg după ce a apărut în filmul Karate Kid.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 februarie 2024, 6:29 / Actualizat: 22 februarie 2024, 10:21

Jaden Smith a postat câteva imagini pe partenera sa pe contul său de Twitter, cunoscut acum drept X. Zada și Jaden sunt împreună încă din anul 2020 și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi artiști se susțin reciproc în tot ceea ce fac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaden Smith a postat o fotografie cu iubita sa, Sab Zada

Jaden este mândru de relația pe care o are cu partenera sa. Acesta nu ratează nicio ocazie pentru a se posta alături de Sab Zada.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cântărețul, în vârstă de 25 de ani, a postat mai multe imagini pe conturile de social media. Alături de acestea a lăsat și un mesaj pentru fani: „un album nou vine în curând. Am fost puțin distras”. Fiul lui Will Smith și al actriței Jada Pinkett Smith s-a pozat într-o baie alături de partenera lui.

Reclamă

Zada a apărut într-un costum de baie minuscul care cu greu i-a acoperit bustul generos. Tânăra, în vârstă de 24 de ani,  strălucește ori de câte ori se află lângă iubitul ei.

Fanii i-au felicitat pe cei doi în secțiunea de comentarii a postarii pe care au făcut-o. Între Jaden și partenera sa este diferență de un an. În trecut, cântărețul a declarat că preferă să se înconjoare de persoane mai în vârstă ca el.

„Cei de vârsta mea sunt îngrijorați de lucruri frivole. Nu găsești pe nimeni interesat de politică, economie, starea lumii sau ceea ce se întâmplă în jur. Putem să vorbim despre mediu? Putem să vorbim despre altceva decât cea ce e în trend?”, a spus Jaden într-un interviu din trecut.

Reclamă

Totuși, tânărul pare că a găsit fericirea în brațele iubitei sale. În trecut s-a zvonit că Jaden ar fi avut o relație cu modelul Cara Delevingne.

Cine este și cu ce se ocupă Sab Zada

Jaden Smith și Sab Zada au o relație de patru ani. Cei doi nu ratează nicio ocazie pentru a petrece timpul împreună. Cuplul a fost văzut pentru prima dată în luna septembrie a anului 2020. Cei doi au mer atunci la un film.

În timp ce Jaden și-a trăit cea mai mare parte a vieții în lumina reflectoarelor, despre Sab Zada nu se poate spune același lucru. Iubita actorului din Karate Kid și-a început cariera ca model, iar mai apoi a debutat în lumea muzicii. Zada este și un influencer cunoscut.

Aceasta are o comunitate impresionantă pe TikTok acolo unde postează diferite clipuri cu ea dansând. Totodată, are o mulțime de videoclipuri postate în online despre rutina ei de make-up. La fel ca partenerul ei, Sab Zada și-a arătat interesul față de muzică, scrie People.

Aceasta a lansat primul ei single în anul 2021, după un an de relație cu fiul lui Will Smith. Primul ei EP, intitulat Hafren, a fost lansat în iunie 2023.

Zada este o tânără pasionată de politică și drepturile femeii. Ea și Smith și-au făcut părerea cunoscută despre mai multe subiecte politice de-a lungul timpului. Zada încearcă să își țină relația ferită de ochii curioșilor și să se bucure de momentele de tandrețe alături de Jaden Smith. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×