Reclamă

Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport

Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 aprilie 2024, 7:14

Jonah Hill a muncit din greu în Los Angeles pentru a filma cel mai recent film al său Outcome. El joacă și regizează alături de Keanu Reeves, Cameron Diaz și Matt Bomer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf

Chiar dacă are un program încărcat, starul The Wolf Of Wall Street s-a bucurat de o pauză scurtă. Ea s-a relaxat și și-a dedicat o zi pentru a face surfing. Acesta e unul dintre sporturile sale preferate după ce a scăpat de kilogramele în plus.

Cu pielea bronzată, părul tuns scurt și o barbă lăsată să crească în voie, actorul și-a pus în evidență abilitățile sale impresionante de surf în timpul petrecut în apele Oceanului Pacific.

Ieșirea are loc la aproape un an după ce fosta iubită a lui Hill, Sarah Brady, un surfer profesionist, a susținut că a fost „abuziv emoțional” cu ea în perioada în care au fost împreună între 2021 și 2022.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Jonah Hill îmbracă un costum negru surf
Jonah Hill a muncit din greu în Los Angeles pentru a filma cel mai recent film al său Outcome / Profimedia Images

Cum și-a depășit actorul frica de surf

Hill, în vârstă de 40 de ani, a început să facă surf abia în vara anului 2019. Tot atunci a și recunoscut că a fost prea speriat să-l încerce când era tânăr.

Reclamă

Înainte de a se avânta în valuri, Jonah Hill a făcut mai întâi o serie de exerciții de stretching. Potrivit DailyMail se pare că a spus și o rugăciune. De acolo, el s-a urcat pe placa de surf și a început să vâslească până într-un loc în care s-a simțit confortabil.

Hill a acumulat peste patru ani de experiență în surfing, după ce a trăit cu frică de-a lungul vieții. El a reușit să facă din acest sport o pasiune în august 2019. Se pare că regizorul Spike Jonze și Mike Diamond au fost cei care l-au antrenat pentru a depăși toate temerile.

„Am fost îngrozit toată viața să fac surf. Frica a fost total aleatorie. Dar, în același timp, a fost întotdeauna un vis secret de-al meu”, a scris actorul într-o postare pe Instagram care l-a arătat pozând cu un instructor în februarie 2020.

„S-a dovedit a fi una dintre cele mai distractive experiențe pe care le-am avut vreodată. Nu numai că a fost atât de distractiv, dar mi-a demonstrat că la 35 de ani poți să începi să faci lucrurile pe care ți-ai dorit întotdeauna să le faci”, a mai explicat el atunci.

Ce proiecte are Jonah Hill în lucru

Hill regizează în prezent Outcome pe un scenariu pe care l-a scris împreună cu Ezra Woods. Actorul a fost văzut pe platourile de filmare cu cele două vedete principale ale sale încă din data de 20 martie.

Hill și-a făcut debutul în regie de lungmetraj cu comedia-dramă Mid-90s (2018), care a fost inspirată de propria copilărie în Los Angeles.

Următoarea sa încercare în regie a fost documentarul Stutz (2022), care a relatat viața și cariera psihiatrului Dr. Phil Stutz, care s-a întâmplat să fie și terapeutul lui Hill.

În timpul carierei sale de actor, Hill este cel mai cunoscut pentru roluri precum The 40-Year-Old Virgin (2005), Knocked Up (2007), Superbad (2007), Moneyball (2011), 21 Jump Street (2012), This Is The End (2013), The Wolf Of Wall Street (2014) și 22 Jump Street (2014).

Și pe plan personal actorul este un om împlinit. Starul și actuala sa logodnică, Olivia Millar, au devenit părinți în luna iunie a anului trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×