Reclamă

Joy Corrigan a pozat pe o plajă din Miami. Vedeta și-a expus silueta într-un costum de baie roz

Joy Corrigan a pozat pe o plajă din Miami. Vedeta internațională și-a expus silueta de invidiat într-un costum de baie din două piese. Joy a ales un costum roz. Aceasta a participat la un shooting cu un grup de fotografi profesioniști.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 ianuarie 2024, 6:35

Joy Corrigan a luat parte la un shooting foto pe o plajă din Miami. Vedeta a vrut să le arate fanilor săi cum reușit să aibă imaginea perfectă. Aceasta s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile, iar ulterior a postat și câteva imagini pe contul său de social media.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joy Corrigan a pozat pe o plajă din Miami

Vedeta cu trup de zeiță și-a expus fizicul de invidiat în mediul online. Joy a ales să poarte un costum de baie roz. Costumul minuscul i-a acoperit cu greu bustu generos. Modelul internațional a ales să-și accesorizeze costumul de baie cu un colier din aur.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joy Corrigan în timp ce pozează într-un costum de baie roz din două piese
Joy Corrigan a realizat un pictorial inedit pe plajă / Profimedia Images

Aceasta a ales să poarte și o pereche de cercei din același set. Joy Corrigan este cunoscută pentru pictorialele sale sexy.

Reclamă

Vedeta își dorește să fie un model pentru urmăritoarele sale din mediul online. Aceasta a început să posteze mai multe clipuri în care le explică fanelor sale modul în care pozează pentru a avea cele mai bune pictoriale.

Joy a preferat să aleagă un costum de baie cu un model simplu, care să nu distragă foarte mult atenția de la ea. Atunci când fotografii și-au făcut și ei apariția pe plajă, Joy a început să pozeze așa cum știe ea mai bine, scrie PageSix.

Modelul internațional a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre viața ei privată. Diva a vrut să clarifice mai multe aspecte ce țin de viața ei personală.

Reclamă

Ce declarații a făcut Joy Corrigan despre viața sa personală

Joy Corrigan a decis că este momentul să fie sinceră cu fanii ei. Modelul internațional a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa personală.

Vara trecută Joy Corrigan a declarat că are 28 de ani. Aceasta a insistat că s-a născut în anul 1995. Cu toate acestea, Joy a mărturisit recent că are 35 de ani și că s-a născut în anul 1988.

Diferența de șapte ani i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Joy a încercat să-și motiveze decizia pentru care a ascuns cu vehemență vârsta reală pe care o are.

„Sunt în sfârșit pregătită să dezvăluit acest secret pe care l-am purtat ani la rândul cu mine. Am 35 de ani. Mi s-a spus că ar fi mai bine să nu vorbesc despre vârsta mea reală. Așa m-au îndrumat agenții și oamenii din industria de modeling”.

„Ani la rândul mi-a fost rușine de vârsta pe care o am. Mi-a fost teamă că oamenii vor afla ce vârstă am și îmi vor închide contractele”.

„Mulți ani a trebuit să-mi ascund adevărata identitate de prieteni și să mă tem că secretul meu ar putea fi aflat de cei din industrie. A trebuit să fiu altcineva pentru a putea lucra. Astăzi, la 35 de ani, nu m-am simțit niciodată mai bine, mai tânără, mai vie. Acesta este adevărul meu. Viața mea abia acum începe” a declarat Joy pentru presa de peste hotare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×