Reclamă

Justin Bieber a ieșit la plimbare cu Jaxon, fratele lui de 12 ani. Cei doi au fost fotografiați în Los Angeles

Justin Bieber a ieșit la plimbare cu Jaxon, fratele lui de 12 ani. Artistul a petrecut timp de calitate cu fratele său mai mic în Los Angeles. Cei doi au o relație apropiată și pare că se distrează de minune împreună.

Publicat: 10 noiembrie 2022, 8:53

Starul pop în vârstă de 28 de ani a stat mereu aproape de fratele său. Cei doi s-au asortat chiar și la haine și au ales să poarte jachete cu puf, negre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber a ieșit la plimbare cu Jaxon

Artistul născut în Canada a purtat o căciulă beanie roz neon în ziua neobișnuit de răcoroasă și ploioasă din California de Sud. Justin a mai purtat pentru ieșirea în oraș un hanorac gri și pantaloni largi, așa cum îi place lui să poarte mereu.

Ținuta a fost completată cu o pereche de pantofi sport albi, cu talpă groasă, în timp ce ținea o cană cu cafea în mână.

Hit-maker-ul Honest a fost văzut cu barbă în timp ce îl îmbrățișa cu dragoste pe Jaxon, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Justin Bieber îl ține de gât pe fratele său mai mic
Artistul a petrecut timp de calitate cu fratele său mai mic în Los Angeles / Profimedia Images

Micuțul de 12 ani purta o cămașă maro deschis cu guler, cu fermoar în față sub haina lui groasă. Fratele lui Justin a mai purtat pantaloni scurți cu șnur și cu șosete lungi, albe, care aproape îi ajungeau până la genunchi.

Nu este prima dată când Justin este văzut în compania fraților săi mai mici. El are grijă de ei și petrece timp de calitate în compania lor ori de câte ori are ocazia.

Reclamă

Povestea de viață a lui Justin Bieber

Jaxon este fiul lui Jeremy Bieber, în vârstă de 47 de ani. Justin s-a născut atunci când părinții lui erau încă adolescenți. Pattie Mallette l-a născut în 1994, cu o lună înainte de a împlini 19 ani.

Pe lângă Jaxon, Bieber este fratele mai mare al lui Jazmyn Bieber, în vârstă de 14 ani, al lui Allie Bieber (fiica mamei vitrege Chelsey) în vârstă de 15 ani și al lui Bay Bieber, în vârstă de patru ani.

Justin este singurul copil al mamei sale. Pattie Mallette a scris o carte în 2013 numită „Nicăieri, dar în sus: Povestea mamei lui Justin Bieber”. Pattie Mallette a vorbit deschis despre faptul că a fost abuzată sexual în copilărie. Aceasta a dat vina pe babysitter și pe prietenul bunicului său: „Am fost abuzată de atât de multe ori încât la un moment dat devenise ceva normal”, a scris Pattie în cartea sa.

Patricia Mallette este cunoscută drept autor canadian, producător de film și mama lui Justin Bieber. De asemenea, ea este cea care s-a ocupat și de cariera timpurie a fiului ei.

Sunt puțini cei care știu că artistul a fost descoperit pe YouTube la vârsta de 13 ani. De atunci, viața lui a fost mereu în lumina reflectoarelor. Cu suișuri și coborâșuri, Justin a fost mereu apreciat pentru muzica sa. Acum, din păcate, Justin se confruntă cu sindromul Ramsay Hunt, care i-a paralizat jumătate de față. Din această cauză, Justin și-a amânat turneul de promovare al noului său album. Presa internațională scrie că acesta va urca din nou pe scenă în luna martie a anului 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×