Reclamă

Justin Bieber a mers alături de Hailey la slujba de seară de la biserică. Cei doi au fost fotografiați la Churchome

Justin Bieber a mers alături de Hailey la slujba de seară de la biserică. Cei doi au fost fotografiați la Churchome. Artistul și-a lăsat pieptul tatuat la vedere sub o cămașă descheiată.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 octombrie 2023, 6:15

Situată în Beverly Hills, biserica și-a stabilit o reputație în ultimii ani ca un punct de comuniune și rugăciune al celebrităților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul celei mai recente vizite, Justin, în vârstă de 29 de ani, și-a arătat abdomenul tonifiat. El a purtat și o selecție de lanțuri aurii sub o cămașă și o jachetă din piele.

Justin Bieber a mers alături de Hailey la slujba de seară

Îmbrăcat cu un tricou cu imprimeu și accesorizat cu o șapcă, artistul a atras toate privirile. El a fost fotografiat și fața nebărbierită, sporind efectul de casual al ținutei sale.

Între timp, Hailey a fost fotografiată când ieșea din biserică purtând o salopetă din denim și un palton negru, lung. Justin a putut fi văzut mergând galant în față pentru a-i deschide ușa de la mașină. Cei doi au fost așteptați de un SUV negru, strălucitor. Mașina s-a aflat mereu în fața bisericii pentru a-i lua de acolo.

Soții Bieber au fost văzuți la slujbele Churchome încă din anul 2019.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Justin și Hailey, împreună, la biserică, în haine lejere
În timpul celei mai recente vizite, Justin, în vârstă de 29 de ani, și-a arătat abdomenul tonifiat / Profimedia Images

Cei doi nu au fost singurele celebrități care au mers în acea seară la Churchome. Kaley Cuoco și Tom Pelphrey au fost, de asemenea, întrezăriti la slujba de seară.

Reclamă

Kaley, care a atins nivelul maxim de succes la nivel mondial în The Big Bang Theory, era îmbrăcată într-un hanorac bej și o pereche de pantaloni de culoare închisă.

Părul era prins în vârful capului cu o clamă mare. Ea a optat pentru un aspect minimalist în ceea ce privește machiajul pentru cea mai recentă vizită a ei la biserică.

Între timp, iubitul ei, cu care a început să se întâlnească la câteva luni după destrămarea celei de-a doua căsătorii, a optat pentru un pulover gri, asortat cu pantaloni negri.

Tom și Kaley au făcut publică relația lor în mai 2022 și, în martie, au primit devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Matilda.

Ce este Churchhome și de ce e atât de populară printre vedete

Churchome este un loc de rugăciune cu mare popularitate printre vedete. Nume precum Kourtney Kardashian și Larsa Pippen au fost adesea văzute la slujbă acolo.

Biserica a luat ființă în Seattle și este condusă de pastorul Judah Smith. Înainte de asocierea sa cu Churchome, Justin era renumit pentru legăturile sale strânse cu Biserica Hillsong.

Hillsong, în perioada sa de glorie, a atras o parte importantă de nume din showbiz, de la familia Kardashian la Vanessa Hudgens, la Jay-Z.

Cu toate acestea, Justin a fost vedeta cel mai strâns legată de Hillsong și de pastorul Carl Lentz. Despre acesta din urmă se spunea că el îl considera o figură paternă.

Cu toate acestea, Carl, care se întâmplă să fie prieten cu pastorul lui Churchome, Judah, a fost implicat într-un scandal la sfârșitul anului 2020. El a experimentat o cădere în disgrație după ce s-a dovedit că i-a fost infidel soției sale, Laura, și a fost părăsit în mod corespunzător Hillsong.

La începutul anului următor, Justin a clarificat că nu mai este membru Hillsong și și-a declarat loialitatea față de Churchome.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×