Reclamă

Justin Timberlake și Jessica Biel își vând casa din Los Angeles. Câți bani cer pe proprietate

Ce doi s-au căsătorit în anul 2012, iar de atunci formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Acum, Justin Timberlake și Jessica Biel își vând casa din Los Angeles. Vor să scoată un profit uriaș, potrivit HelloMagazine.

Publicat: 8 octombrie 2021, 7:22

Justin Timberlake și Jessica Biel au luat decizia de a vinde casa din Hollywood Hills. Proprietatea a fost cumpărată de cântăreț în anul 2002. Cei doi au mai multe proprietăți împreună, dar din vânzarea acestei locuințe vor scoate cu siguranță un profit uriaș spun surse apropiate celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Timberlake și Jessica Biel își vând casa din Los Angeles

Justin a cumpărat casa pentru 8,3 milioane de dolari în perioada în care făcea parte din N’SYNC. Acum o scoate la vânzare pentru 35 de milioane de dolari. Mai multe fotografii cu proprietatea impresionantă au fost publicate pe site-uri de specialitate și au fost preluate și de presa internațională.

Vila are o priveliște uimitoare asupra orașului și se află pe un teren de 4 hectare. Are o piscină enormă, 7 dormitoare și 13 băi, dar și mai multe spații pentru oaspeți. Justin și soția sa au făcut mai multe îmbunătățiri în casă, proprietatea având acum o sală de film, teren de tenis și o casă de oaspeți.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Casa din Hollywood Hills pe care Justin Timberlake a scos-o la vânzare
Justin Timberlake și Jessica Biel au luat decizia de a vinde casa din Hollywood Hills / Profimedia Images
Reclamă

Această casă nu este singura pe care cei doi o au. Ei mai dețin un penthouse în Tribeca și mai multe case în Montana și Tennessee. Nu a fost publicat motivul pentru care își vând locuința din Los Angeles. Cei doi petreac mai mult timp departe de oraș, acum că sunt părinți ai doi copii.

Atât Justin, cât și Jessica se bucură să-și păstreze viața privată departe de ochii presei, împărtășind rareori imagini sau videoclipuri ale momentelor lor din intimitatea familiei.

În presă a mai apărut cu această ocazie și informația că cei doi mai au o proprietate uimitoare în stațiunea Yellowstone din Montana.

Reclamă

Jessica și Justin sunt părinții a doi fii, Silas, în vârstă de șase ani, și Phineas, de 14 luni. Dar Jessica spune că, deși recunosc muzica tatălui lor, nu sunt deloc atrași să-i calce pe urme.

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt împreună de 13 ani

Cei doi sunt împreună de 14 ani. Și-au oficializat relația în anul 2012. Prima lor întâlnire a avut loc în anul 2007, cu ocazia participării la Globurile de Aur. Lucrurile s-au legat rapid între ei, dar mai apoi au avut de parcurs un drum anevoios din cauza faptului că amândoi erau concentrați pe carieră.

„Nu ne-am sărutat mult timp pentru că el era în turneu și vorbeam la telefon, așa cum fac adolescenții. Vorbeam la telefon ore în șir. Deci, nu ne-am sărutat pentru o perioadă foarte lungă de timp”, a povestit Biel pentru The Late Late Show With James Corden.

În anul 2011, cei doi s-au despărțit pentru trei luni. Cu toate că treceau printr-o perioadă dificilă, cântărețul a susținut mereu că actrița este cea mai importantă persoană din viața sa.

„Ea este cea mai importantă persoană din viața mea. În cei 30 de ani ai mei, ea este cea mai specială persoană, O.K.? ” a declarat Timberlake pentru Vanity Fair.

La câteva luni după împăcare, cântărețul a cerut-o în căsătorie pe Jessica. Ceremonia a avut loc în Puglia, un oraș in Italia, în octombrie 2012. Actrița a purtat atunci o rochie roz. În timp ce pășea către atar, Justin Timberlake a surpris-o cu o serenadă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×