Reclamă

Kate Middleton i-a adus un tribut Prințesei Diana. S-au împlinit 25 de ani de când Lady Di s-a stins din viață

Ducesa de Cambridge nu a apucat să o cunoască niciodată pe cea care ar fi trebuit să-i fie soacră. Cu toate acestea, Kate Middleton a avut întotdeauna un respect deosebit față de mama soțului său. Se împlinesc 25 de ani de la moartea Prințesei Inimilor. În fiecare an, Kate Middleton i-a adus un tribut Prințesei Diana.

Publicat: 1 septembrie 2022, 11:29

Die că este vorba de alegerile vestimentare, un mic accesoriu care să amintească de Lady Di sau pur i simplu un gest mărunt, Kate s-a asigurat că păstrează amintirea Prințesei Inimilor vie în sufletul tuturor. De-a lungul timpului Kate a demonstrat că este un simbol al eleganței, exact cum a fost și mama Ducelui de Cambridge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton i-a adus un tribut Prințesei Diana

Kate Middleton și Prințul William s-au asigurat că nu o vor uita niciodată pe Prințesa Diana. Atât ei, cât și generațiile următoare, își vor aminti pentru totdeuna de ea. Un prim tribut pe care i l-a adus soacrei sale a fost acela de a-și boteza fiica la aceeași biserică la care a fost și ea creștinată.

Vezi mai multe imagini cu Prințesa Diana în Galeria Foto!

Colaj Diana și Kate Middleton, cu bebelușii în brațe. Diana e îmbrăcată într-o rochie verde cu alb, Kate poartă o rochie albastră cu alb
Cu ocazia botezului Prințului William, Diana a purtat o rochie verde cu buline albe. După nașterea Prințului George, Kate a optat pentru o rochie similară, albastră / Profimedia

Prințesa Charlotte Elizabeth Diana, poartă numele bunicii și străbunicii sale. Micuța s-a născut în anul 2015 și a fost botezată la St Mary Magdalene Church din Sandringham, acolo unde a fost botezată și Prințesa Diana în anul 1961.

Reclamă

Un alt tribut pe care i l-a adus Prințesei Diana a fost atunci când l-a născut pe Prințul George. Kate a purtat o rochie asemănătoare cu cea a Prințesei atunci când a ieșit din spitalul din Londra în anul 2013.

Pentru a duce tradițiile Prințesei Diana mai departe, Ducesa de cAmbridge l-a înscris pe Prințul George la aceași școală la care a mers și tatăl său, Prințul William. De-a lungul timpului, admiratorii casei regale au observat faptul că Ducesa de Cambridge are aceeași limbaj protectiv cu micuții ei, la fel cum avea și Lady Di cu William și Harry. 

Nu în ultimul rând, Kate Middleton îi aduce un tribut zilnic Prințesei Diana cu ajutorul unui accesoriu extrem de iubit de Prințesa Inimilor. Ducesa de Cambridge poartă în permanență inelul de logodnă cu safir care i-a aparținut cândva Prințesei Diana.

Reclamă

Ce crede Ducesa de Cambridge despre Prințesa Diana

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Prințul Harry și Prințul William au decis să-i aducă un tribut mamei lor alături de familiile pe care le au.

De altfel, Harry a vorbit recent despre înmormântarea Prințesei Diana și ce impact a avut asupra sa.

Kate Middleton se gândește și ea la mama soțului său. Experții Regali sunt de părere că Ducesa de Cambridge se inspiră din stilul de viață al Prințesei Diana.

Cu toate acestea, Ducesa nu încearcă să asimileze obiceiurile soacrei sale. În schimb, Kate încearcă să învețe din greșelile Prințesei Diana. Apropiații cAsei Regale declară că Ducesa este conștientă de faptulcă va fi întotdeuna comparată cu soacra sa.

Totuși, Kate a reușit de-a lungul timpului să demonstreze faptul că are o identitate proprie. O identitate diferită de cea a Prințesei Inimilor. În ciuda faptului că a adoptat mare parte a stilului ei vestimentar, Kate nu pare să-și dorească să facă alte schimbări în ceea ce privește atitudinea sa.

Experții declară pentru publicația Express.co.uk faptul că există ”umbre ale Prințesei Diana în viața lui Kate”. Cu alte cuvinte, Ducesa de Cambridge ar fi ales intenționat să o păstreze pe Lady Di în amintirea britanicilor prin gesturile pe care le face, însă nu a făcut din acest lucru un scop.

Oamenii sunt de părere că Ducesa are un respect aparte față de Prințesa Inimilor. Acesta este motivul pentru care are grijă de fiecare dată să-i aducă un tribut și să le amintească celor din jur de munca extraordinară pe care aceasta a făcut-o în timpul vieții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×