Reclamă

Khloe Kardashian s-a pozat în costum de baie pe o stradă plină de zăpadă. Vedeta a împărtășit imaginile cu admiratorii ei din mediul online

Khloe Kardashian s-a pozat în costum de baie pe o stradă plină de zăpadă. Vedeta a făcut furori în mediul online atunci când a împărtășit imaginile cu admiratorii ei. Diva, în vârstă de 39 de ani, este plină de încredere de când a reușit să ajungă la silueta mult visată. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 ianuarie 2024, 11:55

Khloe Kardashian a atras privirile tuturor atunci când a ales să iasă în zăpadă într-un costum minuscul de baie. Aceasta a încercat totuși să se ferească de temperaturile scăzute și a asortat o haină din blană. Sora lui Kim Kardashian ține primele pagini din presa internațională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloe Kardashian s-a pozat în costum de baie pe o stradă plină de zăpadă

Khloe Kardashian este mândră de realizările sale, mai ales când vine vorba de silueta pe care o are. Vedeta a muncit din greu pentru a ajunge la această formă, iar acum nu ratează nicio ocazie pentru a poza în costume minuscule de baie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Diva, în vârstă de 39 de ani, a ales să poarte un costum de baie din două piese. Costumul aparține unei celebre case de modă. Ținuta a fost completată de haina de blană semnată de Tyler Lambert, scrie People.

Reclamă

Aceasta a lăsat haina de blană să-i alunece de pe umeri pentru a putea să-și etaleze în felul acesta formele de invidiat.

Din picioare nu au lipsit cizmele negre de iarnă. Alături de imaginile postate în mediul online, Kloe a lăsat și un mesaj pentru admiratorii ei din lumea întreagă.

Fanii s-au bucurat să vadă că diva se distrează în timpul vacanței sale. Aceștia au felicitat-o pentru silueta superbă și i-au adus complimente în secțiunea de comentarii. În ciuda temperaturilor scăzute, Khloe și-a păstrat mereu zâmbetul pe buze.

Reclamă

Ce au spus fanii divei atunci când au văzut imaginile din mediul online

Cu o astfel de postare este greu de crezut că diva nu a primit complimente de la fanii ei. Desigur, aceasta s-a bucurat de cuvintele frumoase, însă mulți au criticat-o pentru alegerile făcute. 

„Ești atât de sexy încât o să topești toată zăpada din jurul tpu”, a spus un admirator al divei pe contul acesteia de Instagram. 

„Să te văd așa, în costum de baie, îmi dă senzația că o să fac hipotermie”, a spus un alt admirator al divei. 

„Aș vrea să arăt și eu așa bine când este frig afară”, a mai adăugat un alt fan. 

Khloe Kardashian se află în această perioadă în vacanță la schi. Diva a ales ca destinație Aspen, Colorado. Khloe nu a mers singură. Presa de peste hotare scrie că diva se află alături de două dintre surorile sale, Kim Kardashian și Kendall Jenner. Khloe a dezvăluit recent și unul dintre secretele care o ajută să fie mereu în formă. 

„Este foarte importantă să ai grijă cu ce îți hrănești corpul după un antrenament solicitant. Îmi place ca după un antrenament să beau un smoothie. Uneori prefer un smoothie în care adaug pudră proteică”. Khloe a fost tot mai dedicată activității sale de la sală.

Diva a fost determinată să ajungă la silueta mult visată. În trecut, aceasta a fost ironizată pentru faptul că nu arăta la fel de bine ca surorile sale. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×