Reclamă

Kim Kardashian se distrează în vacanță. Vedeta a purtat un costum de baie minuscul în compania lui Pete Davidson

Kim Kardashian se distrează în vacanță. Vedeta a publicat pe contul de Instagram o serie de fotografii în care apare într-un peisaj de vis alături de iubitul ei, Pete Davidson.

Publicat: 17 iunie 2022, 7:38

Kim în vârstă de 41 de ani și iubitul ei de 28 de ani s-au sărutat într-una dintre fotografii. Acesta este un semn că relația lor e pe drumul cel bun și își trăiesc frumos povestea de dragoste. Cu toate acestea, detaliul care a atras atenția tuturor este faptul că vedeta a optat pentru un costum de baie din două piese, negru, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian se distrează în vacanță

Silueta lui Kim este în plină transformare. După ce a slăbit 7 kilograme în trei săptămâni ca să încapă în rochia lui Marilyn Monroe pentru Met Gala 2022, acum trupul ei arată mai bine ca niciodată. Fără accesorii, cu ochelari de soare supradimensionați și părul blond lăsat liber, Kim a pozat din toate unghiurile în fața iubitului ei mai tânăr.

Într-un video, Kim le-a spus fanilor că Pete a trecut testul fotografiilor de vacanță. Ea a glumit pe seama faptului că puțini bărbați sunt dispuși să-i pozeze iubitele minute bune până obțin fotografia perfectă. Într-o altă fotografie se vede cum cei doi se bucură de o plajă numai pentru ei și chiar merg cu o canaoe pe apă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kim Kardashian, fotografie realizată de iubitul ei, Pete Davidson
Silueta lui Kim este în plină transformare / Profimedia Images
Reclamă

Ce spune Kim despre relația cu Pete

Chiar dacă au publicat imagini din vacanță, Pete și Kim nu au dezvăluit locația în care se află. Cei doi formează un cuplu din luna noiembrie a anului trecut. Cu toate acestea, se pare că se întâlneau cu ceva timp înainte. Se pare că sentimentele lor au apărut după ce Kim și-a făcut apariția la Saturday Night Live alături de comediant.

Kim a recunoscut că ea a fost cea care a cerut numărul de telefon al lui Pete și că i-a scris. Diva a mai spus că în acel moment nu s-a gândit o secundă că vor ajunge să formeze un cuplu. Chiar dacă curiozitatea ei era mai degrabă de natură fizică la început, Kim a fost copleșită de felul în care Pete a abordat situația. Acesta s-a arătat interesat de ea și își dorea să petreacă cât mai mult timp împreună.

Reclamă

„Pete este cel mai bun om pe care l-am întâlnit. Este jumătatea mea. Oamenii vor spune mereu că este atât de amuzant și știe ce să facă cu glumele lui. Acest lucru este pe lista cu lucrurile pe care le apreciez cel mai mult la el”, a spus Kim Kardashian într-un episod din serialul tv în care apare alături de familia ei.

Kim Kardashian a distrus rochia lui Marilyn Monroe

Kim Kardashian a avut o apariție strălucitoare la Met Gala 2022. Deși toată lumea a apreciat-o pentru felul în care a arătat, acum diva este implicată într-un scandal de proporții.

Cei care se ocupă de conservarea ținutei emblematice pe care Marilyn Monroe a purtat-o la aniversarea președintelui Americii John F. Kennedy în 1962, au publicat fotografii cu pagubele care au fost provocate după purtarea rochiei de către Kim Kardashian.

„Am fost angajat de Julien’s în 2016 pentru a expune rochia. Și nu doar rochia, am expus întreaga colecție a lui Marilyn Monroe”, a spus Morrisette pentru People. „M-am ocupat de mai multe artefacte ale ei decât oricine în lume. I-am atins permisul de conducere. I-am atins anuarul de liceu. I-am atins cartea de identitate în Coreea, când a plecat în Coreea cu Joe DiMaggio. Am atins tot ce s-a scos vreodată la vânzare, inclusiv rochia aceea.”

El adaugă: „Cunosc această rochie, iar pagubele sunt atât de evidente. Am lăsat-o pe Ripley în lacrimi. Am fugit cu mâna la gură, ținându-mi lacrimile. Nu îmi venea să cred că paguba vine după ce s-a permis o cascadorie publicitară”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×