DailyMail.com a aflat care sunt poftele ei de sarcină în timp ce locuiește în conacul ei din Florida împreună cu actualul ei partener, Joaquim Valente.
La ce poftește în sarcină Gisele Bundchen
„Îi este poftă de la multe feluri de mâncare pe care obișnuia să le mănânce în copilărie, în Brazilia. Consumă steak de vită la grătar cu sos chimichurri”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com.
„Gisele gătește acele feluri de mâncare acasă cu copiii ei. Multă lume nu știe asta despre Gisele, dar este o bucătăreasă grozavă. O face cu ușurință și mesele ei sunt incredibile. Ea folosește multe legume proaspete cu condimente.”
Tot acum s-a aflat că fostul supermodel obișnuia să gătească pentru foștii ei parteneri precum Tom Brady și Leonardo DiCaprio.
„Lui Tom și Leo le-a plăcut când a adus acasă ingrediente proaspete și și-a pregătit mâncărurile braziliene. Este o mare parte din farmecul ei general. Ea este întotdeauna bucătarul în relațiile ei. Acum gătește pentru Joaquim.”
Se pare că la micul dejun ea preferat smoothie-uri cu banane. La prânz îi plac mâncărurile cu salată verde, pui și pesto. Giselle are propria ei carte de bucate, așa că multe mâncăruri îi sunt extrem de la îndemână.
Cartea sa, intitulată Nourish: Simple Recipes to Empower Your Body and Feed Your Soul, a fost publicată în martie.
Gisele a explicat la începutul acestui an: „Oamenii mă întreabă mereu ce mănânc și cum mă mențin în formă. Mâncarea bună este ceva care mă pasionează și este vitală pentru un stil de viață sănătos. În Nourish, împărtășesc rețetele simple, hrănitoare și delicioase preferate ale familiei mele și câteva ritualuri de îngrijire de sine care mă ajută atât de mult în viața mea, mai ales ca o mamă ocupată și care lucrează.”
Bundchen și fostul ei soț, Tom, îi au împreună pe fiul Benjamin și pe fiica Vivian.
Joaquim i-a dat sfaturi despre un stil de viață echilibrat lui Giselle
„Obișnuiam să fac detoxifieri atunci când eram dezamăgită, dar am găsit o nouă rutină care îmi dă tone de energie. Mi-a refăcut sănătatea intestinală, îmi satisface pofta de dulce și este mai ușor de executat. Beau un smoothie zilnic făcut cu fructe dulci.”
„După cum am aflat de la frații Valente, diferitele tipuri de alimente necesită cantități diferite de timp și enzime pentru a fi procesate de corpul nostru”, a scris Bundchen în cartea de bucate alături de o rețetă.
„Prin urmare, simplificarea combinațiilor de alimente poate ajuta la simplificarea digestiei.”
Aceste smoothie-uri includ doar trei sau patru ingrediente: un fruct dulce „solid”, sucul unui fruct dulce „lichid” și uneori curmale pentru dulceață. Această combinație se amestecă ușor fără apă, ceea ce o face să fie densă din punct de vedere nutrițional.
Giselle a mai dezvăluit că mai adaugă migdale sau pudră proteică fără aromă pentru a face dintr-un smoothie o masă completă. Adesea, ea folosește fructe congelate pentru textura lor, iar acestea sunt adorate atât de copii, cât și de ea.