Reclamă

La mulți ani, Elena! La mulți ani, Constantin! Mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții de pe 21 mai

Biserica Ortodoxă îi sărbătoreşte pe Sfântul Împărat Constantin cel Mare şi pe mama sa, Elena. Este o sărbătoare mare, care reprezintă un motiv de bucurie pentru cei care poartă numele acestor sfinți. Această sărbătoare se celebrează anual. Ai mai jos mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții de pe 21 mai.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 mai 2023, 6:18

Sfinții Constantin și Elena sunt considerați protectori ai credinţei creştine. Pe data de 21 mai mulți români transmit urări, felicitări și mesaje de Sfinții Constantin și Elena celor apropiați. Dacă și printre cunoscuții și apropiații tăi se află persoane care poartă aceste nume, ai mai jos idei de mesaje și urări pe care să le transmiți cu ocazia zilei de Sfinții Constantin și Elena.

Mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții de pe 21 mai

Dintre femeile care îşi sărbătoresc ziua numelui, 884.229 poartă numele de Elena, 124.773 sunt Ileana şi 69.944 se numesc Lenuţa. Alte 53.613 de femei poartă numele de Constanţa, 26.811 au numele Constantina, 4.279 – Leana şi 1.467 – Nuţi. Majoritatea bărbaţilor, respectiv 495.656, se numesc Constantin, alţi 80.037 poartă numele Costel, iar 33.386, Costică. De asemenea, 20.002 de bărbaţi se numesc Costin, 10.487 – Costinel, 635 – Costi şi 315 – Costeluş, potrivit libertatea.ro.

Nume serbate pentru Sfântul Constantin: Constantin; Costea; Costel; Costache; Costin(a); Codin(a); Constanța; Constantiu; Costandin(a); Constantina; Dinu; Dina; Tinu; Tina; Costel(uș); Costelica; Costică; Costas; Tica; Ticu; Titi(șor); Titel(us); Dinicu; Dinică; Tinuț; Tinel; Tanța; Tănțică; Tanți.

Nume serbate pentru Sfânta Elena: Elena; Elina; Eleni; Elenca; Ela; Eli; Eleonora; Helena; Helene, Helenca; Heleni; Helinca; Ilina; Ilinca; Ileana; Ilenuța; Ilenuș(a); Ilinuța; Leana; Lenuța; Lenuș(a); Leanca; Lena; Leni; Lina; Nora; Nuța; Nuți; Nuțica; Nuțisor.

La mulți ani, Elena. Mesaje pentru femeile care își sărbătoresc onomastica

Reclamă
 • Cu ocazia zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine si însorite pentru că meriți tot ce e mai bun! La mulți ani!
 • Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu sa fii iubită și să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!
 • La mulţi ani, cu ocazia sărbătorii de Sfinţii Constantin si Elena! Să ai parte numai de bucurii şi împliniri!
 • Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că îţi doresc numai fericire şi împliniri! Tot în această zi vreau să-ți reamintesc cât de mult însemni pentru mine și cât de mult te iubesc!
 • La mulţi ani și să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc și un camion cu bani.

Mesaje de la mulți ani pentru Constantin

 • Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. Să ai parte numai de liniște și pace în suflet. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
 • Cu ocazia sărbătoririi numelui primește un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate, realizări și tot ce îți dorești lângă cei dragi!
 • Ziua numelui să îți aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite. La mulţi ani!
 • La mulţi ani! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!
 • În zi aniversară, noi îţi urăm numai bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani”!
Reclamă

Urări scurte pentru Sf. Constantin și Elena

 • La mulţi ani, cu ocazia zilei de nume! Să ai parte de bucurii.
 • La Mulţi Ani! Sper să se spargă conducta fericirii în inima ta.
 • Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani!
 • Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări.
 • Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viața. La Mulți Ani!
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O femeie frumoasă îmbrăcată în zână alături de partenerul ei de cuplu
Horoscop
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se adâncește și devine mai armonios cu timpul. Aceste relații nu se estompează, ci mai degrabă înfloresc și fac asta cu fiecare moment...
3
O hartă astrală cu nativii din zodiac și palnetele care îi pot influența
Timp liber
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au explicat care este motivul pentru care credem în horoscop. Concluziile lor au fost complet surprinzătoare. Probabil și tu ai citit horoscopul la un moment dat în viață și te-ai întrebat care este...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Luna plină roz pe un fundal închis la culoare cu tente de mov și roz
Horoscop
Fazele lunii în iunie 2023. Luna Plină pe data de 4 iunie, în zodia Săgetător
Pentru a vedea care sunt fazele lunii în iunie 2023, trebuie ținut cont de faptul că acest corp astronomic apare în diferite forme în funcție de mișcarea de evoluție. Ca de obicei, Luna are...
PARTENERI
×