Reclamă

Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse

Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole în timp ce stai întinsă pe canapea și uneori e mai convenabil doar să tastezi și să primești achizițiile acasă. Cu toate acestea, află ce nu e recomandat să cumperi online.

Publicat: 2 decembrie 2022, 8:21
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Specialiștii spun că nu toate obiectele trebuie cumpărăturile online / Shutterstock

Specialiștii spun că nu toate obiectele trebuie cumpărăturile online. Doar pentru că poți comanda o piscină sau o pungă de hrană pentru animale, asta nu înseamnă că ar trebui să faci asta.

Ce nu e recomandat să cumperi online

Iată câteva articole pe care ar trebui să le cumperi în mod tradițional, din magazine. Chiar dacă lipsa timpului liber te poate orienta către achizițiile online, specialiștii spun că anumite produse trebuie văzute și testate.

Unele articole se pot deteriora chiar în timpul procesului de livrare, iar timpul mare de așteptare nu este chiar prietenos cu noi din cauza rutinei zilnice. Află de aici și care sunt cele mai bune alimente pe care poți să le consumi iarna. Ele îți oferă energia de care ai nevoie în sezonul rece.

Articole pe care nu le poți returna

Cumpărarea unui articol care nu poate fi returnat este un joc de noroc chiar și într-un magazin, unde poți încerca îmbrăcăminte sau poți privi o piesă de mobilier. Riscurile cresc enorm atunci când cumperi online un astfel de articol, mai ales dintr-un magazin necunoscut.

Reclamă

Odată ce banii au plecat din contul tău, ești la cheremul vânzătorului.

Perne

Cât de multe știi despre perna pe care dormi? Este moale, medie sau fermă? Preferi perna cu puf, perna cu pene sau una cu spumă de memorie?

Reclamă

Deoarece somnul este atât de important, vrei să simți și chiar să testezi o pernă înainte de a o cumpăra. Acest lucru este greu de făcut prin intermediul unui ecran de computer.

Bicicletă

Încearcă bicicleta de care ești interesată într-un magazin local înainte de a face achiziția. Reprezentanții locali de vânzări te pot ajuta să alegi o bicicletă care se potrivește mărimii, experienței și tipului de mers pe care dorești să-l experimentezi, scrie msn.com.

Și dacă bicicleta pe care o cumperi necesită ajustări sau reparații, este ușor să te întorci la același magazin local. Vânzătorul te poate ajuta cu toate cele necesare.

Alimente

Cumpărarea de alimente online poate fi o adevărată economisire de timp. Dar, în timp ce cumpărarea produselor de bază pentru cămară (făină, zahăr, conserve) este de obicei în regulă, achiziționarea de produse proaspete în acest fel poate fi o mare problemă .

Alegerea fructelor și legumelor este o experiență vizuală, practică. Este greu să-i spui unui cumpărător desemnat pentru tine exact ce fel de banane preferi sau că ai nevoie de un avocado foarte copt și altul pe care să-l consumi peste câteva zile.

Electrocasnice mari

Fotografiile cu electrocasnice în mediul online pot arăta foarte bine, dar multe detalii pot fi văzute doar personal. De exemplu, dozatorul de apă din frigider este suficient de adânc pentru a ține paharele tale preferate?

Cumpărăturile în persoană pentru electrocasnice mari îți oferă timp suficient pentru a pune întrebări despre orice, de la instrucțiuni simple la garanții. Și returnarea este mai ușoară.

Doar asigură-te că alegi cu înțelepciune. Începe cu o mică cercetare citind despre cea mai fiabilă marcă de aparate din România.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×