Reclamă

Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse

Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole în timp ce stai întinsă pe canapea și uneori e mai convenabil doar să tastezi și să primești achizițiile acasă. Cu toate acestea, află ce nu e recomandat să cumperi online.

Publicat: 2 decembrie 2022, 8:21

Specialiștii spun că nu toate obiectele trebuie cumpărăturile online. Doar pentru că poți comanda o piscină sau o pungă de hrană pentru animale, asta nu înseamnă că ar trebui să faci asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce nu e recomandat să cumperi online

Iată câteva articole pe care ar trebui să le cumperi în mod tradițional, din magazine. Chiar dacă lipsa timpului liber te poate orienta către achizițiile online, specialiștii spun că anumite produse trebuie văzute și testate.

Unele articole se pot deteriora chiar în timpul procesului de livrare, iar timpul mare de așteptare nu este chiar prietenos cu noi din cauza rutinei zilnice. Află de aici și care sunt cele mai bune alimente pe care poți să le consumi iarna. Ele îți oferă energia de care ai nevoie în sezonul rece.

Articole pe care nu le poți returna

Cumpărarea unui articol care nu poate fi returnat este un joc de noroc chiar și într-un magazin, unde poți încerca îmbrăcăminte sau poți privi o piesă de mobilier. Riscurile cresc enorm atunci când cumperi online un astfel de articol, mai ales dintr-un magazin necunoscut.

Reclamă

Odată ce banii au plecat din contul tău, ești la cheremul vânzătorului.

Perne

Cât de multe știi despre perna pe care dormi? Este moale, medie sau fermă? Preferi perna cu puf, perna cu pene sau una cu spumă de memorie?

Reclamă

Deoarece somnul este atât de important, vrei să simți și chiar să testezi o pernă înainte de a o cumpăra. Acest lucru este greu de făcut prin intermediul unui ecran de computer.

Bicicletă

Încearcă bicicleta de care ești interesată într-un magazin local înainte de a face achiziția. Reprezentanții locali de vânzări te pot ajuta să alegi o bicicletă care se potrivește mărimii, experienței și tipului de mers pe care dorești să-l experimentezi, scrie msn.com.

Și dacă bicicleta pe care o cumperi necesită ajustări sau reparații, este ușor să te întorci la același magazin local. Vânzătorul te poate ajuta cu toate cele necesare.

Alimente

Cumpărarea de alimente online poate fi o adevărată economisire de timp. Dar, în timp ce cumpărarea produselor de bază pentru cămară (făină, zahăr, conserve) este de obicei în regulă, achiziționarea de produse proaspete în acest fel poate fi o mare problemă .

Alegerea fructelor și legumelor este o experiență vizuală, practică. Este greu să-i spui unui cumpărător desemnat pentru tine exact ce fel de banane preferi sau că ai nevoie de un avocado foarte copt și altul pe care să-l consumi peste câteva zile.

Electrocasnice mari

Fotografiile cu electrocasnice în mediul online pot arăta foarte bine, dar multe detalii pot fi văzute doar personal. De exemplu, dozatorul de apă din frigider este suficient de adânc pentru a ține paharele tale preferate?

Cumpărăturile în persoană pentru electrocasnice mari îți oferă timp suficient pentru a pune întrebări despre orice, de la instrucțiuni simple la garanții. Și returnarea este mai ușoară.

Doar asigură-te că alegi cu înțelepciune. Începe cu o mică cercetare citind despre cea mai fiabilă marcă de aparate din România.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×